- 3 Şubat 2025
- 539
- 902
- 18
- Konu Sahibi marmelad01
-
Merhaba. Evet evet bunu bende duymuştum orgazm sırasındaki sıvı spermlerin hareketini kolaylaştırıyormuş. Hatta ablam demişti ben gebe kalamayınca tavsiye etmişti ilişki sırasında orgazm olmaya çalış diyeBen gebelik hakkında araştırma yaparken şöyle bir bilgiye rastlamıştım sizde arastira bilirsiniz, erkeğin menisinde spermin hareketlerini kolaylaştıracak bir sıvı var evet ama kadında erken boşalmadan 1 2 dakika önce veya erkekle bir orgazm olduğunda kadından çıkan o koyu kaygan sıvı spermin hareketlerini daha da kolaylaştırıyormuş ne kadar doğru bilemem
Orgazm promleminiz yoksa öyle yapın sizde, ben bazen önce oluyorum bazen sonra orgazm oluyorum. Tüp Bebek sureci demişsiniz tüp Bebek tedavisi falanmi görüyorsunuz yoksa düşünüyormusunuzMerhaba. Evet evet bunu bende duymuştum orgazm sırasındaki sıvı spermlerin hareketini kolaylaştırıyormuş. Hatta ablam demişti ben gebe kalamayınca tavsiye etmişti ilişki sırasında orgazm olmaya çalış diye
Orgazm problemim yok hatta çabuk oluyorum. Martta başladım tüp bebek tedavisine mayıta da transferim oldu ama tutmadı negatif oldu. 14 yumurta toplandı 12 tane embriyo oluştu. Mayısta 3 tane dondurulmuş transfer olmuştumOrgazm promleminiz yoksa öyle yapın sizde, ben bazen önce oluyorum bazen sonra orgazm oluyorum. Tüp Bebek sureci demişsiniz tüp Bebek tedavisi falanmi görüyorsunuz yoksa düşünüyormusunuz
FERTILITY diye bir jel var biliyormusun bilmiyorum ama öneriliyor eczaneler yada bir gebenin günlüğü diye YouTube sayfası Vardan linten ordan ala bilirsiniz. İnşallah en kısa zamanda gebe olursunuzOrgazm problemim yok hatta çabuk oluyorum. Martta başladım tüp bebek tedavisine mayıta da transferim oldu ama tutmadı negatif oldu. 14 yumurta toplandı 12 tane embriyo oluştu. Mayısta 3 tane dondurulmuş transfer olmuştum
Duymuştum o jeli ama hiç denemedim. Bende pco görünümü var ultrasonda hormonlar hsg falan hepsi iyi. Embriyo varda tutmayınca bir işe yaramıyor ne yazık kiFERTILITY diye bir jel var biliyormusun bilmiyorum ama öneriliyor eczaneler yada bir gebenin günlüğü diye YouTube sayfası Vardan linten ordan ala bilirsiniz. İnşallah en kısa zamanda gebe olursunuztoplanan yumurta sayısına göre embriyo sayısı çok iyi aslında
Birgebeningünlüğü youtubeden bu kadını takip ediyorum onun sitesinde gördüm bana önerenler de olmuştu, bir yakınım kullandıktan sonra hamile kaldığını söyledi, kendi doktoruna sordum oda bana eşimin amaliyat sonrası sperm sonuca göre kullanırsın dedi eşim 1 buçuk ay önce varikosel amaliyatı olduDuymuştum o jeli ama hiç denemedim. Bende pco görünümü var ultrasonda hormonlar hsg falan hepsi iyi. Embriyo varda tutmayınca bir işe yaramıyor ne yazık ki
Ben sağlıksız spermleri de iletiyor diye duydum bilmiyorum ne kadar doğruBirgebeningünlüğü youtubeden bu kadını takip ediyorum onun sitesinde gördüm bana önerenler de olmuştu, bir yakınım kullandıktan sonra hamile kaldığını söyledi, kendi doktoruna sordum oda bana eşimin amaliyat sonrası sperm sonuca göre kullanırsın dedi eşim 1 buçuk ay önce varikosel amaliyatı oldu
Onu bilmiyorum hiç duymadım ama zaten sağlık soermde gebelik olmaz ki,Ben sağlıksız spermleri de iletiyor diye duydum bilmiyorum ne kadar doğru
Niye olmasın kimyasal gebelikler boş gebelikler sağlıksız spermden oluyorOnu bilmiyorum hiç duymadım ama zaten sağlık soermde gebelik olmaz ki,
Varikosel yok morfoloji de baya iyi çıkmıştıSizde varikosel falan yada morfoloji sorunu yok değil mi
İyi o zaman zamana bırakın kafanızada çok takmayın takdıkca zorlaşır. Benim kadın doğum doktorum çok iyi beni çok güzel yönlerdiriyor doktorda biraz önemliVarikosel yok morfoloji de baya iyi çıkmıştı
AA doğru aslında bu benim hiç aklıma gelmemiştiNiye olmasın kimyasal gebelikler boş gebelikler sağlıksız spermden oluyor
Kesinlikle doktor çok önemli. Siz ne zamandır istiyorsunuz. Benim artık 6 seneye yaklaşıyor ister istemez stres oluyor olmayacak mı acaba diyeİyi o zaman zamana bırakın kafanızada çok takmayın takdıkca zorlaşır. Benim kadın doğum doktorum çok iyi beni çok güzel yönlerdiriyor doktorda biraz önemli
Bu tarafını da düşünmek lazım bence onca uğraş sağlıklı gebelik için değil mi zatenAA doğru aslında bu benim hiç aklıma gelmemişti
Biz 7 8 aydır korunmasız ilişkiye başladık 1 buçuk ay öncede amaliyat oldu eşim. Aslında bu durumlarda her hangi bir rahatsızlık dan ötürü gebeliğin olmadığını bilmek insanı biraz rahatlatıyor tedaviyle duzelir diye düşünüyor çünkü insan. Bizim ki size göre baya yeni rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah en kısa süre güzel haberler alırsınızKesinlikle doktor çok önemli. Siz ne zamandır istiyorsunuz. Benim artık 6 seneye yaklaşıyor ister istemez stres oluyor olmayacak mı acaba diye
Evet sizin dah yeni. Öyle gerçekten birkaç ay deneyip olmuyorsa hemen doktora gitmek gerek bence de sorun varsa düzeltmeye çalışılıyor en azından. Amin inşallahBiz 7 8 aydır korunmasız ilişkiye başladık 1 buçuk ay öncede amaliyat oldu eşim. Aslında bu durumlarda her hangi bir rahatsızlık dan ötürü gebeliğin olmadığını bilmek insanı biraz rahatlatıyor tedaviyle duzelir diye düşünüyor çünkü insan. Bizim ki size göre baya yeni rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah en kısa süre güzel haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?