%5 dediğin değer nedir? Morfoloji mi ?
Kadın doğumcunun yazmasıyla almasaydınız keşke. Zararlı ya da gereksiz bişey yazmayacaktır ama branşı olan bi doktora gitmek daha mantıklı. Sonuçlar elinde varsa atarsan bakarım bi.
Değerler kötü değil. Morfolijinin biraz daha yüksek olmasını istiyor doktorlar. Ama sayı düşük olmadığı için çokta önemli değil. Eşine takviye gıdalar al. Bu değerlerle de olur ama bence. Takviye yaparsanız daha da hızlanır süreç.Canım dosya yukeleyemiyorum bir sorun var galiba yazayım bari
Semen hacmi =5
Sperm konsantrasyonu =45
Total sperm sayısı= 225
Motilite (%)
+4motilite(%) =29
+3 motilite (%) = 20
+2motilite (%) = 6
Progresif motil sperm konsantrasyonu = 13ml
Total progresif motil sperm sayısı = 65
Sperm dişı hücre = 0.4 ml
Morfoloji
Normal (%) = 2
Baş anomalisi (%) =68
Boyun anomolisi (%)=21
Kuyruk anomolisi (%) = 9
Hazırlık sonrası değerler
Hacim (ml) = 0.5
Sperm konsantrasyonu (ml) = 106
Total sperm sayısı = 53
Motilite (%) =89
+4 motilşte (%)= 66
+3 motilite (%) = 23
+2motilite (%) = 0
Progresif motil sperm konsantrasyon (ml) = 70
Total prograsif motil sperm sayısı = 35
Umarım anlaşılıyordur
Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü al aktardan.Canım dosya yukeleyemiyorum bir sorun var galiba yazayım bari
Semen hacmi =5
Sperm konsantrasyonu =45
Total sperm sayısı= 225
Motilite (%)
+4motilite(%) =29
+3 motilite (%) = 20
+2motilite (%) = 6
Progresif motil sperm konsantrasyonu = 13ml
Total progresif motil sperm sayısı = 65
Sperm dişı hücre = 0.4 ml
Morfoloji
Normal (%) = 2
Baş anomalisi (%) =68
Boyun anomolisi (%)=21
Kuyruk anomolisi (%) = 9
Hazırlık sonrası değerler
Hacim (ml) = 0.5
Sperm konsantrasyonu (ml) = 106
Total sperm sayısı = 53
Motilite (%) =89
+4 motilşte (%)= 66
+3 motilite (%) = 23
+2motilite (%) = 0
Progresif motil sperm konsantrasyon (ml) = 70
Total prograsif motil sperm sayısı = 35
Umarım anlaşılıyordur
Çakşır kökü suyu ve keçiboynuzu özü al aktardan.
Eczaneden de e vitamini ve çinko hapı al. Hepsi çok faydalı bunların ama çakşır kökü bir mucize tam anlamıyla.
O kadar para vereceğinize doğal şeylere yönelseydiniz keşke. Benim aldıklarım maksimum 100 lira tutmuştur. Gerçi işe yarasında parasını düşünmüyor insan. Klomen kullanıldığı halde yumurtlama olmaması normal değil bence. Hemde 2 ay üst üste. adet olmadın yani dimi daha. Yumurtlama olmadıysa adet olmazsın zaten. Bekleme boşuna.Kadın doğumcunun da yazdığı takviye edici gıda biri omega 3 balık yağı bir diğeri dr takviye edici gıda ay eşiminde hiç öyle şeyler içme huyu yok
Yeterli bu değrrledr hamile kalırsın ama düşük ihtimal dedi ve 3 ay kullanıcak ve gerçekten toptan ilaçlar 1100 felan tutuyor inşallah olur. Bide benim aklıma takılan bi ley daha var klomen tedavisi görüyorum bu ay yumurtam olmadı 2 ay olmasına rağmen batımı bekliyorum gitmek için. Klomen biriktirici bir ilaç olduğu için buyutmemesi normal mi ? Bide bana eşinin hapları kullana na kadar klomene devam ederiz gebelik olmazsa aşılama dedi iğne tedavisi olmadan aşılamaya geçmek ne kadar doğru ?
O kadar para vereceğinize doğal şeylere yönelseydiniz keşke. Benim aldıklarım maksimum 100 lira tutmuştur. Gerçi işe yarasında parasını düşünmüyor insan. Klomen kullanıldığı halde yumurtlama olmaması normal değil bence. Hemde 2 ay üst üste. adet olmadın yani dimi daha. Yumurtlama olmadıysa adet olmazsın zaten. Bekleme boşuna.
Rica ederimBugün günümdü pazartesi randevum bakalım neler göreceğiz daha teşekkür edem im canım verdiğin bildiler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?