Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben takviyelere başladığı günü not aldım toplam 23 gün olmuş.
Sen neler kullanıyordun canım. Ibrahim saracoglunun topigi vardi. Adizeynep diye biri acmisti hepsi hamile kaldi hocanın macunuyla kizlar. Inşallah bizde güzel haberler veririz topigi inletiriz. Ayy çok istiyorum hepimiz hamis olalim inşallah

Sen neler kullanıyordun canım. Ibrahim saracoglunun topigi vardi. Adizeynep diye biri acmisti hepsi hamile kaldi hocanın macunuyla kizlar. Inşallah bizde güzel haberler veririz topigi inletiriz. Ayy çok istiyorum hepimiz hamis olalim inşallah
inşallah canım benim. eşimi soruyorsun degıl mi canım ben şu an bişey kullanmıyorum.

her sabah aç karna keçi boynuzu kürü.

• Gnc ginseng Sabah 1 tablet .
  • gnc L-Arginin sabah-akşam 1 er tablet
  • Solgar Antioksidant Formula sabah -akşam 1 er tablet

Bunlar çok iyi bende alicaktim bunlardan ama esim macun yaptiracak. Hem macunu hem bunu kullansam fazla olur mu ki :-)
canım eşim aynı zamanda kiloda vermeye calıştıgı için macun istemedik biz bal vs.kilo yapar diye biz bunları uygun gördük. ikisi belki de fazla gelebilir karar sızın cnm. her ne kullanacaksanız şifa olsun inşallah

canım eşim aynı zamanda kiloda vermeye calıştıgı için macun istemedik biz bal vs.kilo yapar diye biz bunları uygun gördük. ikisi belki de fazla gelebilir karar sızın cnm. her ne kullanacaksanız şifa olsun inşallah
Sanki hepsini birden kullaninca birden iyilesecekmis gibi geliyor bana :-) birsey sorucam canim ya sperm sayisini soylerken sadece 1ml icindekini mi soyluyorsunuz yoksa 3ml icindekini mi hesapliyorsunuz kafam karisti

Full of Love Full of Love avatar33 avatar33 ne bilim ya bi yanım tekrar uzun bi dönem test yapmadan duralım diyor.. Bi yanımda korkuyor ya tekrar düşüş olursa veya hiç işe yaramasa??!! 93gun sabretik gayret etik. Olacak dedik inandık. Sonuç:KK42:... o yüzden en fazla 1 ay daha geciktiririz testi.

Yine aynı ilaçlara devam edecez.
Keçi boynuzu kürü
Evicap günde 1tane
Arginmax men's sabah2 akşam2
Cakşır suyu ..

Allah yüzümüzü güldürsün bizlere katından temiz bir soy armağan etsin inşallah..

Full of Love Full of Love avatar33 avatar33 ne bilim ya bi yanım tekrar uzun bi dönem test yapmadan duralım diyor.. Bi yanımda korkuyor ya tekrar düşüş olursa veya hiç işe yaramasa??!! 93gun sabretik gayret etik. Olacak dedik inandık. Sonuç:KK42:... o yüzden en fazla 1 ay daha geciktiririz testi.

Keçi boynuzu kürü
Evicap günde 1tane
Cakşır suyu ..

Allah yüzümüzü güldürsün bizlere katından temiz bir soy armağan etsin inşallah..
sabrımızın sonu selamet olacak inşallah canım. Rabbim elbetteki dualarımızı emeklerimiizi görüyor. geçen gün bir yazı okudum birazcık teselli olur diye paylaşmak istiyorum.
rabbimin sevdiği bir kulu ondan birşey istediği zmaan rabbim o kulunun sesini daha çok duymak için istediğini hemen vermezmiş. istermişki çok dua etsin kendisini çok ansın. ama sevmediği bir kulu dua ettiği zaman onun seesını duymamak için meleklerine kulum ne istiyorsa ver dermiş. üzülücez üzülücez ama rabbim sonunda sevindirecek inşallah.

Sanki hepsini birden kullaninca birden iyilesecekmis gibi geliyor bana :-) birsey sorucam canim ya sperm sayisini soylerken sadece 1ml icindekini mi soyluyorsunuz yoksa 3ml icindekini mi hesapliyorsunuz kafam karisti

önemli olan 1 ml içindeki değer bunu söylemek gerek.Sizde bu kaç ?

Keçi boynuzu kürü
Evicap günde 1tane
Cakşır suyu ..

amin inşallah canım. Sperm değeri çok farklılık gösteriyor birinde sıfır diğer testte milyonlarca çıkanlara çok şahit oldum ben . İnşallah bu kullandıklarımız şifa olur.

bir arkadaş başka topikte bunları yazmış. çok okumuş çok araştırmış bu özeti çıkarmış kızlar.

1) İyi bir multivitamin (çinko en az 15 mg, vitamin d içerecek ve selenyumda olaca) pahrmaton olur gnc olur veya solgar olur marka güvenilir olsun siz içindekilere bakın. sağlıklı ve canlı sperm vitality
2) L-Arginin (günlük en az 1000 en fazla 3000 mg) sayı
3) L-Carnitin veya Acetyl L-Carnitin (günlük en az 500 en fazla 4500 mg) hareketlilik + kısmen sayı
4) Coenzyme Q10 (günlük en az 50 en fazla 200 mg) morfoloji + sayı + kısmen hareketlilik
5) Doğal takviyeler (her gün öğünlerden sonra 1 tatlı kaşığı keçi boyunuzu özü, 1 akşam havuç suyu 1 akşam muz ve mümkünse sabahları kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığ arı sütü-bal-polen-propolis karışımı)

Hepsini internetten alabilirsin ben GNC veya SOLGAR öneririm.
önemli olan 1 ml içindeki değer bunu söylemek gerek.Sizde bu kaç ?

amin inşallah canım. Sperm değeri çok farklılık gösteriyor birinde sıfır diğer testte milyonlarca çıkanlara çok şahit oldum ben . İnşallah bu kullandıklarımız şifa olur.
Iste o bayagi az bir milyonun altinda :(

bir arkadaş başka topikte bunları yazmış. çok okumuş çok araştırmış bu özeti çıkarmış kızlar.

1) İyi bir multivitamin (çinko en az 15 mg, vitamin d içerecek ve selenyumda olaca) pahrmaton olur gnc olur veya solgar olur marka güvenilir olsun siz içindekilere bakın. sağlıklı ve canlı sperm vitality
2) L-Arginin (günlük en az 1000 en fazla 3000 mg) sayı
3) L-Carnitin veya Acetyl L-Carnitin (günlük en az 500 en fazla 4500 mg) hareketlilik + kısmen sayı
4) Coenzyme Q10 (günlük en az 50 en fazla 200 mg) morfoloji + sayı + kısmen hareketlilik
5) Doğal takviyeler (her gün öğünlerden sonra 1 tatlı kaşığı keçi boyunuzu özü, 1 akşam havuç suyu 1 akşam muz ve mümkünse sabahları kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığ arı sütü-bal-polen-propolis karışımı)

Hepsini internetten alabilirsin ben GNC veya SOLGAR öneririm.

Iste o bayagi az bir milyonun altinda :KK43:

tesbitler doğru evet ekler olabilir sadece.

nohutt kürüyle keçiboynuzu kürü bir arada kullanılabiliyor mu arkadaşlar...

hafta da 2 veya 3 defa nohut öneriliyor zaten o yüzden beraber kullanılabiliyor bence. Ama havuç kürü ve keçi boynuz kürü aynı anda kullanılmıyormuş. Fazla Şeker içerdikleri için ..

nohutt kürüyle keçiboynuzu kürü bir arada kullanılabiliyor mu arkadaşlar...

canım nohut kür şeklinde değilde haftada 2 kez yapmaya özen gösteriyorum aynı zamanda keçiboynuzu kürüde yapıyorum

Canim 7 8 kaşık nohutu on dk kaynatip suyunu kahvaltıda n sonra ve ogle yemeğinden önce veriliyormus canim saracoglunun kürü
bende bunu duymuştum hatta haşladığım nohutun suyunu saklamıştım. Yok artık dedi :D içmedi

bende bunu duymuştum hatta haşladığım nohutun suyunu saklamıştım. Yok artık dedi :KK70: içmedi
Valla bende tirsiuorum dun isirgan corbasi yaptim adam fena olmamis dedi icti canım ama bana sorsan icilecek gibi degildi :-) benimki nohut yemeğini sevmiyor az nohut hasladim her yemege azar azar katıyor um midem şişiyor diyo bi naz bi naz bi naz offf

Back
X