- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komsudan komsuya gezeriz canim. :) sen ne yapıyorsun?gününüz nasıl geçiyor hanımlar.
oh ohh maaşallah .Bende evdeyim cnm pek bir değişiklik yok bugün iş güç işte..Komsudan komsuya gezeriz canim. :) sen ne yapıyorsun?
17 buçuk milyon canım sizlerin kaç çok mu düşük bu sayıcanım sayı kaç sizde ?
kızlar bana bir yorum yapın lütfen17 buçuk milyon canım sizlerin kaç çok mu düşük bu sayı
Cnm bende hiçbirşey bilmiyorum ama 40 milyonun ustu iyi diye biliyorum diğer değerler hakkında bir fikrim yokkızlar bana bir yorum yapın lütfen
kızlar bana bir yorum yapın lütfen
Canim dr en iyisini bilir ama degerleriniZ cok kotu degil bizim burda kac arkadasimiz bu degerlere ulassa sukur namazi kilar :) yani ben. Kendini cok fazla uzme. Hareketlilik icin havuc kuru uygula canim. Esine q10 tablet ver. Folik asitte spermin bas kismindaki enzimleri tamir edip yumurtayi daha rahat delmesini sagliyirmus. Onuda kullanabilirsin. Durumunuz kotu degil takviyeler le bir kac aya hamis olursun Inşallah. Istersen bir ay keçiboynuzu kürü uygula bir ayda havuc kuru. Hem sayi hem hareketlilik artsin. DegerleriniZ cok kotu olmadigi icin ameliyatı daha sonra dusunmelisin bence. Tabi siz bilirsiniz. Allah yardimcin olsun canım.merhaba kızlar 3 yıldır arkadamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız
abstinans süresi 3 gün
renk: acık gri beyaz özel
viskozite: normal
ph:7.2
fruktoz 314
volum: 2.0
lökasit: 1
erirosit:1
ımmatür germ hücre: 1
epitelya hücre:1
konsantrasyon 23.8 milyom
total:48 milyon
total motilite %36
ileri dogru hızlı hareketli: %07
yavas doğrusal olmayan hareket: %11
aktif hareketli:%18
yerinde hareketli:%18
hareketsiz%64
tpmss:8.6
normal morfoloji:%3
abnormal morfoloji%97 kızlar keçi boynuzu kürü hızı arttırıyor mu acaba
merhaba kızlar 3 yıldır gebe kalamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız
abstinans süresi 3 gün
renk: acık gri beyaz özel
viskozite: normal
ph:7.2
fruktoz 314
volum: 2.0
lökasit: 1
erirosit:1
ımmatür germ hücre: 1
epitelya hücre:1
konsantrasyon 23.8 milyom
total:48 milyon
total motilite %36
ileri dogru hızlı hareketli: %07
yavas doğrusal olmayan hareket: %11
aktif hareketli:%18
yerinde hareketli:%18
hareketsiz%64
tpmss:8.6
normal morfoloji:%3
abnormal morfoloji%97 kızlar keçi boynuzu kürü hızı arttırıyor mu acaba
17 buçuk milyon canım sizlerin kaç çok mu düşük bu sayı
Amin. Herkese hayırlı ve bereketli bir hafta diliyorum..
Valla arginmax biter bitmez mübarek kutunun dibi görünüyor ama bitmek bilmiyor nedenseama bu hafta test yapılacak Allahın izniyle ve güzel haber alırız en azından düşüş olmasin inşallah
Amin canim ne guzel dua etttin. Gelsin artık yavrularimiZ çok bekledik. Rabbim çok bekletme nolur.Full of Love .!.:Günaydınnn
çok ama çok güzel geçecek bir hafta diliyorum kader ortaklarımİnşallah bu haftamız çok verimli geçer ve her gün her geçen hafta bizi kuzularımıza biraz daha yaklaştırır.
![]()
Saol canim sizinde haftanınz bereketli hayırlı olsun. Inşallah eşlerin iz tedavi olmuslardir kizlar. Ilaclar kurler iyi glmistir inşallah.Amin. Herkese hayırlı ve bereketli bir hafta diliyorum..
Valla arginmax biter bitmez mübarek kutunun dibi görünüyor ama bitmek bilmiyor nedenseama bu hafta test yapılacak Allahın izniyle ve güzel haber alırız en azından düşüş olmasin inşallah
Benimkinin bir milyon bile değil17 buçuk milyon canım sizlerin kaç çok mu düşük bu sayı
sağol canım msjınla moral buldum bu gün doktor görecek sonuçları hayırlısıC
Canim dr en iyisini bilir ama degerleriniZ cok kotu degil bizim burda kac arkadasimiz bu degerlere ulassa sukur namazi kilar :) yani ben. Kendini cok fazla uzme. Hareketlilik icin havuc kuru uygula canim. Esine q10 tablet ver. Folik asitte spermin bas kismindaki enzimleri tamir edip yumurtayi daha rahat delmesini sagliyirmus. Onuda kullanabilirsin. Durumunuz kotu degil takviyeler le bir kac aya hamis olursun Inşallah. Istersen bir ay keçiboynuzu kürü uygula bir ayda havuc kuru. Hem sayi hem hareketlilik artsin. DegerleriniZ cok kotu olmadigi icin ameliyatı daha sonra dusunmelisin bence. Tabi siz bilirsiniz. Allah yardimcin olsun canım.