Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
takviyeler de 34 günü de bitirdik maaşallah inşallah herşey olumlu yönde ilerliyordur.

merhaba kızlar 3 yıldır gebe kalamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız

abstinans süresi 3 gün
renk: acık gri beyaz özel
viskozite: normal
ph:7.2
fruktoz 314
volum: 2.0
lökasit: 1
erirosit:1
ımmatür germ hücre: 1
epitelya hücre:1
konsantrasyon 23.8 milyom
total:48 milyon

total motilite %36
ileri dogru hızlı hareketli: %07
yavas doğrusal olmayan hareket: %11
aktif hareketli:%18
yerinde hareketli:%18
hareketsiz%64
tpmss:8.6
normal morfoloji:%3
abnormal morfoloji%97 kızlar keçi boynuzu kürü hızı arttırıyor mu acaba

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:... Tebrikler!!!...:nazar:
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Arginmax men .Çakşırsuyu .Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

C
merhaba kızlar 3 yıldır arkadamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız

abstinans süresi 3 gün
fruktoz 314

total motilite %36
hareketsiz%64
Canim dr en iyisini bilir ama degerleriniZ cok kotu degil bizim burda kac arkadasimiz bu degerlere ulassa sukur namazi kilar :) yani ben. Kendini cok fazla uzme. Hareketlilik icin havuc kuru uygula canim. Esine q10 tablet ver. Folik asitte spermin bas kismindaki enzimleri tamir edip yumurtayi daha rahat delmesini sagliyirmus. Onuda kullanabilirsin. Durumunuz kotu degil takviyeler le bir kac aya hamis olursun Inşallah. Istersen bir ay keçiboynuzu kürü uygula bir ayda havuc kuru. Hem sayi hem hareketlilik artsin. DegerleriniZ cok kotu olmadigi icin ameliyatı daha sonra dusunmelisin bence. Tabi siz bilirsiniz. Allah yardimcin olsun canım.

merhaba kızlar 3 yıldır gebe kalamıyorum eşim tahlil yaptırmaya yanaşmıyordu mucize gibi kendiliğinden gitti tahlil verdi eşimin bu adımı atması beni çok sevindirdi ama sanırım sonuçlar iyi değil gibi tedirgin etti beni daha doktorumuza gösteremedik anlayan arkadaşlarım yorum yaparsa çok sevinirim sonuçlar söyle; birde sağ tarafta 2. derece varikosel cıktı bu ameliyat konusunda krarsızım olan arkadaslar yorum yapar mısınız

abstinans süresi 3 gün
fruktoz 314

total motilite %36
hareketsiz%64

canım merhaba
eşinin volumu biraz düşük yani örneğin hacmi sayıda normal seviyelerde morfoloji 4 üstü olmalıydı fakat 3 4 çok farketmiyor aslında oda normal desek ileri hareketli az cnm. onun için keçi boynuzu c vitamini havuç suyu vs. kullansın mutlaka fark edecek.

Günaydınnn
çok ama çok güzel geçecek bir hafta diliyorum kader ortaklarım :KK54::KK68:İnşallah bu haftamız çok verimli geçer ve her gün her geçen hafta bizi kuzularımıza biraz daha yaklaştırır. :anneadayı::nazar:

Kelebek cnm eşin ne zaman test verecek heyecanla ve duayla bekliyorum Allahım yüzünüzü güldürür inAllah.

Amin. Herkese hayırlı ve bereketli bir hafta diliyorum..:21:

Valla arginmax biter bitmez mübarek kutunun dibi görünüyor ama bitmek bilmiyor nedense:KK48: ama bu hafta test yapılacak Allahın izniyle ve güzel haber alırız en azından düşüş olmasin inşallah

Valla arginmax biter bitmez mübarek kutunun dibi görünüyor ama bitmek bilmiyor nedense:KK48: ama bu hafta test yapılacak Allahın izniyle ve güzel haber alırız en azından düşüş olmasin inşallah

inşallah canım. Bende şimdi keçi boynuzu kaynatıyorum bolca dua ile Rabbim inşallah şifasını versin eşlerimizin. Sonra da yavrularımızı :KK17::anneadayı:

Full of Love .!.:
Günaydınnn
çok ama çok güzel geçecek bir hafta diliyorum kader ortaklarım :KK54::KK68:İnşallah bu haftamız çok verimli geçer ve her gün her geçen hafta bizi kuzularımıza biraz daha yaklaştırır. :anneadayı::nazar:
Amin canim ne guzel dua etttin. Gelsin artık yavrularimiZ çok bekledik. Rabbim çok bekletme nolur.

Saol canim sizinde haftanınz bereketli hayırlı olsun. Inşallah eşlerin iz tedavi olmuslardir kizlar. Ilaclar kurler iyi glmistir inşallah.

C

Canim dr en iyisini bilir ama degerleriniZ cok kotu degil bizim burda kac arkadasimiz bu degerlere ulassa sukur namazi kilar :) yani ben. Kendini cok fazla uzme. Hareketlilik icin havuc kuru uygula canim. Esine q10 tablet ver. Folik asitte spermin bas kismindaki enzimleri tamir edip yumurtayi daha rahat delmesini sagliyirmus. Onuda kullanabilirsin. Durumunuz kotu degil takviyeler le bir kac aya hamis olursun Inşallah. Istersen bir ay keçiboynuzu kürü uygula bir ayda havuc kuru. Hem sayi hem hareketlilik artsin. DegerleriniZ cok kotu olmadigi icin ameliyatı daha sonra dusunmelisin bence. Tabi siz bilirsiniz. Allah yardimcin olsun canım.
sağol canım msjınla moral buldum bu gün doktor görecek sonuçları hayırlısı

Back
X