- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
inşAllahhhhh.
Sizin test tarihi netlestimi cnm ?
Cuma günü inşallah..
Geçmiş olsun cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşAllahhhhh.
Sizin test tarihi netlestimi cnm ?
rabbim çok güzel sonuçlar nasib etsin inşallah. Lütfen hemen yazCuma günü inşallah..
Geçmiş olsun cnm..
EvlaDinin güzel gunlerini göstersin rabbim dert vermesin inşallah. Gönlünü ferah tut. Bol dua et. Hayırlı haberlerini paylas bizimle.Yarın Dr randevum var keseye bakcak dua edin arkadaşlar bi sorun cikmasin
Yarın Dr randevum var keseye bakcak dua edin arkadaşlar bi sorun cikmasin
rabbim çok güzel sonuçlar nasib etsin inşallah. Lütfen hemen yaz
Yasamayan bilmez canim bu sikintiyi. Rabbim kolay yoldan versin hak yoldan versinDualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyoruz
Tamam. Arginmax nekadar yarar bilmiyorum ama çakşır beklentim var valla..
Allahım bugün tüp bebek skandalı diye haber gördüm tv de .. 'koca çocuk benzemiyor diye dna testi yaptırıyor!!! Çocuk ne anneye ne de babaya ait.. Sperm de yumurta da yabancı çıktı ...
Allah mecbur birakmasin bidaha![]()
Yarın Dr randevum var keseye bakcak dua edin arkadaşlar bi sorun cikmasin
Canım ya o pozitif enerjini buradan hissettim sende dualarımdasın inşallah çok güzel sonuçlar gelsin sonra da hamilelik haberinkızlar nasipse eşimde pazartesi gunu test yaptıracak.bizede dua edin.kelebekim ins sende guzel haberlerle donersin buraya
amin cnm .Dualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyoruz
Tamam. Arginmax nekadar yarar bilmiyorum ama çakşır beklentim var valla..
Allahım bugün tüp bebek skandalı diye haber gördüm tv de .. 'koca çocuk benzemiyor diye dna testi yaptırıyor!!! Çocuk ne anneye ne de babaya ait.. Sperm de yumurta da yabancı çıktı ...
Allah mecbur birakmasin bidaha![]()
amin cnm .
Türkiyede mi olmuş bu![]()
Aman inşallah gerek kalmaz da ya kalırsaEvet .. Star tv ve schow tv kanalında ki haberinde çıktı bugün..
Aman inşallah gerek kalmaz da ya kalırsaAllah iyilerle karşılastırısın inşallah.Böyle bir hata nasıl olur yaa..
Gönlünü ferahtut canim lütfen. Hep guzeli cagir. Rabbiminizin sonsuz bereketine birak kendini hem bu olmazsa ölmedi k ya verir rabbim bir sifasini. Lutfen kendini yipratma kocan a sarıl uyu. Vardir rabbimin bur bildiğiAmin. Inşallah hepimiz doğal yoldan hamile kalırız en kisa zamanda hayırlısıyla.
Gözüme uyku girmiyor artık cumaya ne kaldı şurda.. ya az çıkarsa ya düşmüşse diye diye kendimi bitirdim .. çok zor bi durum. Başım ağrıyor ilerisini düşünmekten![]()
Eki Görüntüle 1469722 Eki Görüntüle 1469724
Paylaşmak istedim.. belki vesile olur .. Rabbim şifayı bize göklerden gönderir belki.. unut dünyası işte
Bu yazacağım mesajı okuyup üzülenler inşallah olmaz asla ama asla birinin çaresizliği bizim umudumuz olmamalı fakat ameliyatla bile sperm bulamayan insanlar varken nolur canım beni yanlış anlama hepimiz aynı durumdayız fakat çokta fazla sanki kendimizi yıpratmamalıyız diye düşünüyorum canım.Amin. Inşallah hepimiz doğal yoldan hamile kalırız en kisa zamanda hayırlısıyla.
Gözüme uyku girmiyor artık cumaya ne kaldı şurda.. ya az çıkarsa ya düşmüşse diye diye kendimi bitirdim .. çok zor bi durum. Başım ağrıyor ilerisini düşünmekten![]()
Ne guzel bir sey paylasmissin canim benim ya. Yuregine sağlık.Eki Görüntüle 1469722 Eki Görüntüle 1469724
Paylaşmak istedim.. belki vesile olur .. Rabbim şifayı bize göklerden gönderir belki.. unut dünyası işte