Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yarın Dr randevum var keseye bakcak dua edin arkadaşlar bi sorun cikmasin

Yarın Dr randevum var keseye bakcak dua edin arkadaşlar bi sorun cikmasin

Dualarımız seninle.. güzel haberlerini bekliyoruz

rabbim çok güzel sonuçlar nasib etsin inşallah. Lütfen hemen yaz

Tamam. Arginmax nekadar yarar bilmiyorum ama çakşır beklentim var valla..

Allahım bugün tüp bebek skandalı diye haber gördüm tv de .. 'koca çocuk benzemiyor diye dna testi yaptırıyor!!! Çocuk ne anneye ne de babaya ait.. Sperm de yumurta da yabancı çıktı ...

Allah mecbur birakmasin bidaha:(

Amin canim

Allahım bugün tüp bebek skandalı diye haber gördüm tv de .. 'koca çocuk benzemiyor diye dna testi yaptırıyor!!! Çocuk ne anneye ne de babaya ait.. Sperm de yumurta da yabancı çıktı ...

Allah mecbur birakmasin bidaha:KK43:
Yasamayan bilmez canim bu sikintiyi. Rabbim kolay yoldan versin hak yoldan versin

kızlar nasipse eşimde pazartesi gunu test yaptıracak.bizede dua edin.kelebekim ins sende guzel haberlerle donersin buraya

kızlar nasipse eşimde pazartesi gunu test yaptıracak.bizede dua edin.kelebekim ins sende guzel haberlerle donersin buraya
Canım ya o pozitif enerjini buradan hissettim sende dualarımdasın inşallah çok güzel sonuçlar gelsin sonra da hamilelik haberin :KK68:

zehranur önceki test sonuçlarınız nasıldı ?

Allah mecbur birakmasin bidaha:KK43:
amin cnm .
Türkiyede mi olmuş bu :KK57:

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:... Tebrikler!!!...:nazar:
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Arginmax men .Çakşırsuyu .Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Screenshot_2015-03-19-21-46-07.webp Screenshot_2015-03-19-21-46-23.webp
Paylaşmak istedim.. belki vesile olur .. Rabbim şifayı bize göklerden gönderir belki.. unut dünyası işte

Evet .. Star tv ve schow tv kanalında ki haberinde çıktı bugün..
Aman inşallah gerek kalmaz da ya kalırsa :stop:Allah iyilerle karşılastırısın inşallah.Böyle bir hata nasıl olur yaa..

Aman inşallah gerek kalmaz da ya kalırsa :stop:Allah iyilerle karşılastırısın inşallah.Böyle bir hata nasıl olur yaa..

Amin. Inşallah hepimiz doğal yoldan hamile kalırız en kisa zamanda hayırlısıyla.

Gözüme uyku girmiyor artık cumaya ne kaldı şurda.. ya az çıkarsa ya düşmüşse diye diye kendimi bitirdim .. çok zor bi durum. Başım ağrıyor ilerisini düşünmekten:KK42:

[
Amin. Inşallah hepimiz doğal yoldan hamile kalırız en kisa zamanda hayırlısıyla.

Gözüme uyku girmiyor artık cumaya ne kaldı şurda.. ya az çıkarsa ya düşmüşse diye diye kendimi bitirdim .. çok zor bi durum. Başım ağrıyor ilerisini düşünmekten:KK42:
Gönlünü ferahtut canim lütfen. Hep guzeli cagir. Rabbiminizin sonsuz bereketine birak kendini hem bu olmazsa ölmedi k ya verir rabbim bir sifasini. Lutfen kendini yipratma kocan a sarıl uyu. Vardir rabbimin bur bildiği

Bu yazacağım mesajı okuyup üzülenler inşallah olmaz asla ama asla birinin çaresizliği bizim umudumuz olmamalı fakat ameliyatla bile sperm bulamayan insanlar varken nolur canım beni yanlış anlama hepimiz aynı durumdayız fakat çokta fazla sanki kendimizi yıpratmamalıyız diye düşünüyorum canım.
Sonuçta sperm var yumurta var hayırlısı ile hamile kalacağız inşallah. Ben sizden çok güzel haberler bekliyorum Allahın izniyle.

Back
X