Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ailem yurtdışında eşimin ailesi 10saat uzakta .. yarın ki sonuç ne olursa olsun eşimi ikna edip güzel bir tatile çıkmaya ihtiyacımiz olduğunu söyleyeceğim.. yoksa bu ruh haliyle Sperm ulaşsa da, tutunmaz böyle bir bünyeye..

Benin eşim ergenlik döneminde kabakulak geçirdi. Buna bağlıyor doktorumuz Sperm azlığı.. senin eşinin geçirdiği hastalık neydi??
Benim eşim küçükken dört beş yıl idrarini yapamamis ozaman maddi imkansizlik nedeniyle zamanında ameliyat olamamış . Dr o hastalık sperm hucrelerini öldürmüş demiş bizim burda ilk testi mız o çıktı ikinci testi mız 1 , 5 milyon çıktı Türkiyedeki iki teste 0 çıkmış .

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:... Tebrikler!!!...:nazar:
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Arginmax men .Çakşırsuyu .Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 whiterose00 şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Benim eşim küçükken dört beş yıl idrarini yapamamis ozaman maddi imkansizlik nedeniyle zamanında ameliyat olamamış . Dr o hastalık sperm hucrelerini öldürmüş demiş bizim burda ilk testi mız o çıktı ikinci testi mız 1 , 5 milyon çıktı Türkiyedeki iki teste 0 çıkmış .

Geçmiş olsun.. bizim de ilk 3 test sıfır çıktı .. Allah büyük hiç yoktan yine çıkış oldu. Gayret ve sabır ile bebeklerimızı kucağımıza alacağız inşallah

Geçmiş olsun.. bizim de ilk 3 test sıfır çıktı .. Allah büyük hiç yoktan yine çıkış oldu. Gayret ve sabır ile bebeklerimızı kucağımıza alacağız inşallah
İnşallah yani benim merak ettiğim bu durumu yaşayan oldumu hucreler yeniden canlanirmi . ama Dr eşime imkansız diye bi şey yok demiş yinede bilemiyorum . Rabbim yardımcımız olsun ins

inşallah canım sonucunu heyecanla duayla bekliyorum inşallah çok çok güzel sonuçlar gelsin.Kaçta vereceksiniz testi kaçta sonuç çıkacak merakta bırakma bizi olurmu tatlım.

Şimdi çıktı eşim. Öğleden sonra sonuç elimizde Allahın izniyle...
Hadi bismillahirrahmanirrahim. Allahım inşallah çok güzel sonuçlar çıksın tüm dostlara da umut olsun inşallah. Sonuç mail yoluylamı gelecek canım.

4 5 yıl idrarını hiçmi yapamamış ... Çaresizlik ne kötü :( Takviyeler kullanın canım mutlaka şifa olacak.

Kızlar herşeyde var bi Hayır .. Eşim görevliyle kavga edip döndü.. ısrarla eşime ürolog sırası vermeye kalktı. Halbuki sayısız test yaptırdı eşim bir kere bile üroloji doktoruna görünmedi.. Kaan Aydos için randevu alacağız artık ..eşime de hak veriyorum zaten test verdiği gün morali bozuk geçiyor..

Kızlar herşeyde var bi Hayır .. Eşim görevliyle kavga edip döndü.. ısrarla eşime ürolog sırası vermeye kalktı. Halbuki sayısız test yaptırdı eşim bir kere bile üroloji doktoruna görünmedi.. Kaan Aydos için randevu alacağız artık ..eşime de hak veriyorum zaten test verdiği gün morali bozuk geçiyor..

canım kaan hoca ileri bir tarihe randevu verecek belki de kullandıklarınız işe yaradı. Başka bir merkeze gitse hangi ildesiniz cnm.Küçük bir yer mi?

kızlar biz pazartesi gunu test veremeyeceğiz.kv yele sorunlar yaşadık bir iki hafta içinde buradan taşınacagız.
stresten cocugumuz bile olmadı bu binada.

canım kaan hoca ileri bir tarihe randevu verecek belki de kullandıklarınız işe yaradı. Başka bir merkeze gitse hangi ildesiniz cnm.Küçük bir yer mi?

Geri kalmış bir ildeyiz.. inşallah tainimiz çıkar yakında .. Yozgat bana sadece kötü haber almamı nasip eti.. zaten şimdi güzel bir tatile çıkmayı planlıyoruz .. artık Mayıs sonu gibi Kaan Aydos için randevu alacağız ..ne zaman sıra gelirse artık kısmet..

kızlar biz pazartesi gunu test veremeyeceğiz.kv yele sorunlar yaşadık bir iki hafta içinde buradan taşınacagız.

Çok üzüldüm.. neden dersen hepimizin ortak hasreti aynı. Ve ne olursa olsun derdimize tuz basan ne sebeb olursa benim zoruma gidiyor ..yaşamayan bilmez. O yüzden de ,bilmeyen teselli vermeye kalkmasın.. belki sizin için yeni bir yuva daha hayırlı canım. Öyle düşün

Dünyada en büyük varlık huzur. Kiraya çıkın 1+1 bile olsa size saray olur.

Geri kalmış bir ildeyiz.. inşallah tainimiz çıkar yakında .. Yozgat bana sadece kötü haber almamı nasip eti.. zaten şimdi güzel bir tatile çıkmayı planlıyoruz .. artık Mayıs sonu gibi Kaan Aydos için randevu alacağız ..ne zaman sıra gelirse artık kısmet..

Çok üzüldüm.. neden dersen hepimizin ortak hasreti aynı. Ve ne olursa olsun derdimize tuz basan ne sebeb olursa benim zoruma gidiyor ..yaşamayan bilmez. O yüzden de ,bilmeyen teselli vermeye kalkmasın.. belki sizin için yeni bir yuva daha hayırlı canım. Öyle düşün
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Aynen öyle kızlar Allah razı olsun. bu evde bebeğin olmamasıda bir lutuf aslında 1.kat ve küften karıncadan geçilmiyor.çalışan bir bayanım duvarların eşyaların küflerini her hafta silmekten yoruldum bıktım artık.borçlarımız var diye kabul ettim aile binasında oturmayı ama etmez olaydım yaşayıp göreceklerimiz varmıs.bu evde bebek olsa zature olurdu Allah korusun.inş yeni evimizde bebiş yapcaz :)
bu arada kelebekcim kaan aydos hakkında yorumlar iyi değil.eskiden cok ilgiliymis ama şimdi cogu hastası olumsuz yorum yapmıs.bir ara araştırmıstım cunku.emre beydi sanırım şişlide onuda bir arastır istersen forumda guzel yorumlar vardı.

sahi batlarınız ne zaman kızlar benim az kaldı 7 nisanda

Benim Regl de yarın .. :KK42: herşey üst üste mi gelir ya.. Eşim cumaya çıktığı andan itibaren hickira hickira ağlamaktan kendimi alamıyorum.. çok yoruldum..

Benim Regl de yarın .. :KK42: herşey üst üste mi gelir ya.. Eşim cumaya çıktığı andan itibaren hickira hickira ağlamaktan kendimi alamıyorum.. çok yoruldum..
zaman zaman daralıyoruz herşey üstümüze geliyor gibi oluyo ama lütfen kendini yıpratma stres bizim baş düşmanımız.

Back
X