Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geldim kızlar geldim evi bi görseniz darman duman :KK43::KK61:aman kurtuldum kaynanadan olsun yarın temizlerim. :KK55:
:KK57: erkeklerin işi o :KK67:itinayla evin altı üstüne getiriliyor kendilerince. Çok iyi bilirim. Olsun temizlenir ev mis gibi keyfini çıkarırsın sonra da .:KK36:

arkadaşlar bizde eşimle karar verdik bir sonraki testimiz haziran da ramazanın hemen öncesinde.Takviyelere başlayalı 120 güne yakın olacak o zaman. Ve o gün tamam mı devam mı kararı vereceğiz inşallah.

arkadaşlar bizde eşimle karar verdik bir sonraki testimiz haziran da ramazanın hemen öncesinde.Takviyelere başlayalı 120 güne yakın olacak o zaman. Ve o gün tamam mı devam mı kararı vereceğiz inşallah.
ayyy inşallah hayırlı güzel motive eden sonuçlar çıkar. ama ne çıkarsa çıksın umudumuzu yitirmek yok yola devam edeceğiz. bir şeyi çok istemektense hayırlısını istemek iyidir. ben de yarından itibaren kürlere tam gaz devam edıcem. kaynanamlarda eşime atom hazırladım kızlar. incirin içini açtım susama batırdım arasına badem cevız fındık sıyah üzüm koydum kapattım. benımkı çok sever bunu. çarşamba günü ameliyat var ikna edebi,lirsem ameliuat öncesı değerlere baktırmak istiyorum. bir aylık bir takviye yapmıştık ama olsun ilaç filan da kullandık ya. inşallah ikna olur benımkı yaaa...

Kızlar az önce kaan Aydos da randevu almak için aradım sağolsun çok ilgilendi kıymet hanim.. ücretler biraz uçuk ama tekrar tüp bebekten kat kat iyidir.. canlı Sperm olduğu için strese gerek olmadığını söyledi..

Temuz veya haziran ayında randevu verecekler Mayıs ortası dönecek bana.. ozaman kadar tam gaz devam. Sadece cakşir suyu iptal ..

Allah bizlere en kisa zamanda bebeklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin...

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:... Tebrikler!!!...:nazar:
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

kelebekcim test yaptırmadınız mı?
ne oldu merak ettim

Kızlar az önce kaan Aydos da randevu almak için aradım sağolsun çok ilgilendi kıymet hanim.. ücretler biraz uçuk ama tekrar tüp bebekten kat kat iyidir.. canlı Sperm olduğu için strese gerek olmadığını söyledi..

Temuz veya haziran ayında randevu verecekler Mayıs ortası dönecek bana.. ozaman kadar tam gaz devam. Sadece cakşir suyu iptal ..

hadi hayırlı olsun canım aynı dönemlerde doktorlarda olacağız sanırım devam tabi tam gaz hemde .Çakşır neden iptal cnm sekreteri bişey mi söyledi onunla ilgili ?

hadi hayırlı olsun canım aynı dönemlerde doktorlarda olacağız sanırım devam tabi tam gaz hemde .Çakşır neden iptal cnm sekreteri bişey mi söyledi onunla ilgili ?

Yok ondan değil sadece eşim içmek istemiyor artık onun için iptal.. doktoru kabul etti ya, artık ne isterse ona devam ederiz.. sekreter çok olumlu konuştu bir tüp yaptık ve azospermdi durum dedim. Ama doğal takviyeler ile şu anki durumu anlatım "bidaha tüp veya aşılama denemeyin mutlaka hasar tespiti yapılsın bir iki ay ilaç tedavisi ile, Allahin izniyle doğal yolla çocuk sahibi bile olabilirsiniz " dedi.. demekki herseyden bi Hayır var.

kelebekcim test yaptırmadınız mı?
ne oldu merak ettim

Yok canım var işte her şerde bir hayır.. Eşim test günü göreviyle kavga etti .. yani yaptırmadan döndü eve..ama kaan Aydos da tedavi olmayı kabul etti ..

bende çakşır neden iptal oldu onu merak ettm valla. sekreter neler kullandıgınızıda mı sordu.bende bayramdan sonrası için randevu alsam keşke benımki ikna olsada...

Yok ondan değil sadece eşim içmek istemiyor artık onun için iptal.. doktoru kabul etti ya, artık ne isterse ona devam ederiz.. sekreter çok olumlu konuştu bir tüp yaptık ve azospermdi durum dedim. Ama doğal takviyeler ile şu anki durumu anlatım "bidaha tüp veya aşılama denemeyin mutlaka hasar tespiti yapılsın bir iki ay ilaç tedavisi ile, Allahin izniyle doğal yolla çocuk sahibi bile olabilirsiniz " dedi.. demekki herseyden bi Hayır var.

ahhh canım inşallah tüpe gerek kalmaz ne kadar zor oldugunu iyi bilirim.

Yok canım var işte her şerde bir hayır.. Eşim test günü göreviyle kavga etti .. yani yaptırmadan döndü eve..ama kaan Aydos da tedavi olmayı kabul etti ..

folik asit neden kullanmıyorsun canım kaan hocanın sayfasından okudum folikasit ve evicap dna hasarına iyi geliyor tedavi ediyormus. folbiol veriyorum günde bir tane.

tekrar tüp bebek yaptırsan bile canım tedavi olmadan basarıçok düşük oluyor. çoğu benım gibi 7 8 haftalıkken ya gelişimi duruyor ya da düşüyor. bir dahakını tedavi olmadan kesinlikle düşünmüyorum.

tekrar tüp bebek yaptırsan bile canım tedavi olmadan basarıçok düşük oluyor. çoğu benım gibi 7 8 haftalıkken ya gelişimi duruyor ya da düşüyor. bir dahakını tedavi olmadan kesinlikle düşünmüyorum.

Bende kesinlikle düşünmüyorum.. ilki zaten tecrübesizik yüzünden oldu. "Asla olmaz ,azosperm .." neler neler dendi.. negatif sonuc aldıktan sonra eşim yumuşadı da öyle car çöp yemeyi kabul eti.. ama işte son sonuç biraz üzdü bizi. Düşüş olması aklımıza bile gelmedi..
Follik asit bilmiyorum ki canımo_O okadar şey kullandık bunu atlamışım.. bakalım inşallah ramazandan önce olur randevu. Sende biraz sabret.. Eşini hoş gör vardır bi Hayır.. bak benim ki gitti kavga etti geldi. Ben hiçkira hickira ağladım o gün .. artık vazgeçti diye.. ama bak şimdi randevu almak için beni aratırıyor:KK53:

bende çakşır neden iptal oldu onu merak ettm valla. sekreter neler kullandıgınızıda mı sordu.bende bayramdan sonrası için randevu alsam keşke benımki ikna olsada...

Sormadı canım ama detaylı sordu İşte tüp bebek yatırdığimizi anlatım. Değerler yoktu yani azo dan doğal yolla canlı Sperm çıkışı oldu vs vs çok sevindi kıymet hemşire, "..aaa çok güzel iyi iyi " dedi:KK48:

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:... Tebrikler!!!...:nazar:
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Bende kesinlikle düşünmüyorum.. ilki zaten tecrübesizik yüzünden oldu. "Asla olmaz ,azosperm .." neler neler dendi.. negatif sonuc aldıktan sonra eşim yumuşadı da öyle car çöp yemeyi kabul eti.. ama işte son sonuç biraz üzdü bizi. Düşüş olması aklımıza bile gelmedi..
Follik asit bilmiyorum ki canımo_O okadar şey kullandık bunu atlamışım.. bakalım inşallah ramazandan önce olur randevu. Sende biraz sabret.. Eşini hoş gör vardır bi Hayır.. bak benim ki gitti kavga etti geldi. Ben hiçkira hickira ağladım o gün .. artık vazgeçti diye.. ama bak şimdi randevu almak için beni aratırıyor:KK53:
ne güzel yaaa. amacı için çabalayanı sever rabbim. emeğinin karşılığını da verir inşallah. zateen nasip etmyeceği şyin hayalini kurdurmazmış rabbim.

Sormadı canım ama detaylı sordu İşte tüp bebek yatırdığimizi anlatım. Değerler yoktu yani azo dan doğal yolla canlı Sperm çıkışı oldu vs vs çok sevindi kıymet hemşire, "..aaa çok güzel iyi iyi " dedi:KK48:

Merhaba kelebekk eşim azospemdi doğal yolla çıkış oldu demişsin peki değerler sıfırken hormon düzeyleriniz nasıldı ve doktor sıfır olmasının sebebini bulabilmişmiydi, bi de nekadar sürede çıkış başladı, benim eşimde azospermi hastası sebebini bulamadık ne yaptıysak, söyleyeceklerin bana umut olucak şimdiden sağol çok soru sordum

Back
X