- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.713
- 298
- 35
geldim kızlar geldim evi bi görseniz darman dumanaman kurtuldum kaynanadan olsun yarın temizlerim.
![]()
Olsun olsun ev gibisi yok valla..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim kızlar geldim evi bi görseniz darman dumanaman kurtuldum kaynanadan olsun yarın temizlerim.
![]()
aynen canım aynenOlsun olsun ev gibisi yok valla..![]()
![]()
ayyy inşallah hayırlı güzel motive eden sonuçlar çıkar. ama ne çıkarsa çıksın umudumuzu yitirmek yok yola devam edeceğiz. bir şeyi çok istemektense hayırlısını istemek iyidir. ben de yarından itibaren kürlere tam gaz devam edıcem. kaynanamlarda eşime atom hazırladım kızlar. incirin içini açtım susama batırdım arasına badem cevız fındık sıyah üzüm koydum kapattım. benımkı çok sever bunu. çarşamba günü ameliyat var ikna edebi,lirsem ameliuat öncesı değerlere baktırmak istiyorum. bir aylık bir takviye yapmıştık ama olsun ilaç filan da kullandık ya. inşallah ikna olur benımkı yaaa...arkadaşlar bizde eşimle karar verdik bir sonraki testimiz haziran da ramazanın hemen öncesinde.Takviyelere başlayalı 120 güne yakın olacak o zaman. Ve o gün tamam mı devam mı kararı vereceğiz inşallah.
hadi hayırlı olsun canım aynı dönemlerde doktorlarda olacağız sanırım devam tabi tam gaz hemde .Çakşır neden iptal cnm sekreteri bişey mi söyledi onunla ilgili ?Kızlar az önce kaan Aydos da randevu almak için aradım sağolsun çok ilgilendi kıymet hanim.. ücretler biraz uçuk ama tekrar tüp bebekten kat kat iyidir.. canlı Sperm olduğu için strese gerek olmadığını söyledi..
Temuz veya haziran ayında randevu verecekler Mayıs ortası dönecek bana.. ozaman kadar tam gaz devam. Sadece cakşir suyu iptal ..
Allah bizlere en kisa zamanda bebeklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin...
hadi hayırlı olsun canım aynı dönemlerde doktorlarda olacağız sanırım devam tabi tam gaz hemde .Çakşır neden iptal cnm sekreteri bişey mi söyledi onunla ilgili ?
kelebekcim test yaptırmadınız mı?
ne oldu merak ettim
Yok ondan değil sadece eşim içmek istemiyor artık onun için iptal.. doktoru kabul etti ya, artık ne isterse ona devam ederiz.. sekreter çok olumlu konuştu bir tüp yaptık ve azospermdi durum dedim. Ama doğal takviyeler ile şu anki durumu anlatım "bidaha tüp veya aşılama denemeyin mutlaka hasar tespiti yapılsın bir iki ay ilaç tedavisi ile, Allahin izniyle doğal yolla çocuk sahibi bile olabilirsiniz " dedi.. demekki herseyden bi Hayır var.
ahhh canım inşallah tüpe gerek kalmaz ne kadar zor oldugunu iyi bilirim.
Yok canım var işte her şerde bir hayır.. Eşim test günü göreviyle kavga etti .. yani yaptırmadan döndü eve..ama kaan Aydos da tedavi olmayı kabul etti ..
tekrar tüp bebek yaptırsan bile canım tedavi olmadan basarıçok düşük oluyor. çoğu benım gibi 7 8 haftalıkken ya gelişimi duruyor ya da düşüyor. bir dahakını tedavi olmadan kesinlikle düşünmüyorum.Kızlar az önce kaan Aydos da randevu almak için aradım sağolsun çok ilgilendi kıymet hanim.. ücretler biraz uçuk ama tekrar tüp bebekten kat kat iyidir.. canlı Sperm olduğu için strese gerek olmadığını söyledi..
Temuz veya haziran ayında randevu verecekler Mayıs ortası dönecek bana.. ozaman kadar tam gaz devam. Sadece cakşir suyu iptal ..
Allah bizlere en kisa zamanda bebeklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin...
tekrar tüp bebek yaptırsan bile canım tedavi olmadan basarıçok düşük oluyor. çoğu benım gibi 7 8 haftalıkken ya gelişimi duruyor ya da düşüyor. bir dahakını tedavi olmadan kesinlikle düşünmüyorum.
bende çakşır neden iptal oldu onu merak ettm valla. sekreter neler kullandıgınızıda mı sordu.bende bayramdan sonrası için randevu alsam keşke benımki ikna olsada...
ne güzel yaaa. amacı için çabalayanı sever rabbim. emeğinin karşılığını da verir inşallah. zateen nasip etmyeceği şyin hayalini kurdurmazmış rabbim.Bende kesinlikle düşünmüyorum.. ilki zaten tecrübesizik yüzünden oldu. "Asla olmaz ,azosperm .." neler neler dendi.. negatif sonuc aldıktan sonra eşim yumuşadı da öyle car çöp yemeyi kabul eti.. ama işte son sonuç biraz üzdü bizi. Düşüş olması aklımıza bile gelmedi..
Follik asit bilmiyorum ki canımokadar şey kullandık bunu atlamışım.. bakalım inşallah ramazandan önce olur randevu. Sende biraz sabret.. Eşini hoş gör vardır bi Hayır.. bak benim ki gitti kavga etti geldi. Ben hiçkira hickira ağladım o gün .. artık vazgeçti diye.. ama bak şimdi randevu almak için beni aratırıyor
![]()
Sormadı canım ama detaylı sordu İşte tüp bebek yatırdığimizi anlatım. Değerler yoktu yani azo dan doğal yolla canlı Sperm çıkışı oldu vs vs çok sevindi kıymet hemşire, "..aaa çok güzel iyi iyi " dedi![]()