Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Full of Love Full of Love sizin hız sıfırdı yanılmıyorsam. Keçiboynuzuna 25 gün ara ver de havuç suyu yap o arada.. sonra tekrar keçiboynuzu yaparsın. Ibrahim Saraçoğlu da dönüşümlü tavsiye ediyor..

Full of Love Full of Love sizin hız sıfırdı yanılmıyorsam. Keçiboynuzuna 25 gün ara ver de havuç suyu yap o arada.. sonra tekrar keçiboynuzu yaparsın. Ibrahim Saraçoğlu da dönüşümlü tavsiye ediyor..
Canım çok teşekkür ederim ilgin için fakat eşimde kilo sorunu var ve havuç yasaklar arasında maalesef :( keçiboynuzuna devam 2 ay daha bakalım nasıl olacak sonuç .Gerçi bugün kızdı gitti içmedi bi afra tafra :( Ne söylesem yemem içmem :KK67:

Aslinda kelebek aklima soyle birsey geldi kullandigimiz kurler vitaminlrrin altina eslerimizin durumlarını da not edelim. Mesela benim kurlere bqslamadan once sayi 9 yuzbin ileri har. ve morf. 0. Kurleri kullanip test yapinca o testin sonuçlarını da yyazalim. Boylece asama aşama nasil yol aldigimizi görelim

Canım çok teşekkür ederim ilgin için fakat eşimde kilo sorunu var ve havuç yasaklar arasında maalesef :KK43: keçiboynuzuna devam 2 ay daha bakalım nasıl olacak sonuç .Gerçi bugün kızdı gitti içmedi bi afra tafra :KK43: Ne söylesem yemem içmem :KK67:
Ah bu erkekler hep ayni icmeyerrk sanki bize ceza vrriyorlar.

Canım çok teşekkür ederim ilgin için fakat eşimde kilo sorunu var ve havuç yasaklar arasında maalesef :KK43: keçiboynuzuna devam 2 ay daha bakalım nasıl olacak sonuç .Gerçi bugün kızdı gitti içmedi bi afra tafra :KK43: Ne söylesem yemem içmem :KK67:

Benimki de bazen inatlaşiyor. Bir hafta ara verelim sonra tekrar başlarız diyorum ozaman ..mesela şimdi yine bi hafta ara veriyoruz sonra yine 1hafta sabah akşam ve yine sadece akşam.. gerçekten sende eşinde yeni ümitlere başlamış oluyorsunuz kötü birsey değilki o yüzden Altan al.. tekrar düzenli başlaması için idare et eşini..

Aslinda kelebek aklima soyle birsey geldi kullandigimiz kurler vitaminlrrin altina eslerimizin durumlarını da not edelim. Mesela benim kurlere bqslamadan once sayi 9 yuzbin ileri har. ve morf. 0. Kurleri kullanip test yapinca o testin sonuçlarını da yyazalim. Boylece asama aşama nasil yol aldigimizi görelim

Güzel bir fikir.. ilk Sonuç ve şimdi ki sonuc yazsak mi??

Sağolun canlarım hakta veriyorum evet bunalıyor fakat ne güzel gelişmeler okuyorum biraz gayret etmek gerekiyor değil mi ama :KK12:

Slm kızlar bizim spermiogram testimize bakabilir msnz? Doktor biraz düşük dedi, ama 30 ila 120 milyon arasında olması gereken deger 18 milyon çıktı.. Eşim üzülmesin die onun yanındayken belli etmemeye çalşıyorm ama çok üzüldümsabahtan beri Ağlıyorum. Normal yollarla çocuğumuz olmaz mı bizim ?

Eklentiler

• 20150407_164447.webp
    20150407_164447.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 84
Slm kızlar bizim spermiogram testimize bakabilir msnz? Doktor biraz düşük dedi, ama 30 ila 120 milyon arasında olması gereken deger 18 milyon çıktı.. Eşim üzülmesin die onun yanındayken belli etmemeye çalşıyorm ama çok üzüldümsabahtan beri Ağlıyorum. Normal yollarla çocuğumuz olmaz mı bizim ?
ayy canım benım yaa hiç kıyamam. bak şöyle düşün sendeki değerler bende olsa yatar kalkar şükrederdim. durum biraz düşük ama asla kötü değil. kaç yıldır evlisin nekadar süredir bebek için uğraşıyorsunuz bilmiyorum. bugun ağlayabildiğin kadar ağla ama sonra kocanın karşısında dimdik dur. normal yoldan bebeğininolacağına inan canım benım. sık sık yaz buraya ilk günler kabullenmek zor olur. biz sana destek oluruz.

ayy canım benım yaa hiç kıyamam. bak şöyle düşün sendeki değerler bende olsa yatar kalkar şükrederdim. durum biraz düşük ama asla kötü değil. kaç yıldır evlisin nekadar süredir bebek için uğraşıyorsunuz bilmiyorum. bugun ağlayabildiğin kadar ağla ama sonra kocanın karşısında dimdik dur. normal yoldan bebeğininolacağına inan canım benım. sık sık yaz buraya ilk günler kabullenmek zor olur. biz sana destek oluruz.
Çok teşekkür ederim desteğin için canm. Bugün ilkkez öğrendiğimzden moraller çok düşük malesef.. bir yıllık evliyiz 4 aydır deniyoruz ama öyle boş deneme değil ovulasyon testi falan kullandım yumurtlama gününü hiç atlamadım ama tutmadı bi türlü. Bu ay da olmayınca doktora göründük çok şükür bende herşey normal çıktı. Ama eşimin sonuçları ii değil dedi doktor.. Keşke onda sorun olacağına bende olsaydı diyorum hiç kıyamıyorum onu üzülürken gördüğümde

Çok teşekkür ederim desteğin için canm. Bugün ilkkez öğrendiğimzden moraller çok düşük malesef.. bir yıllık evliyiz 4 aydır deniyoruz ama öyle boş deneme değil ovulasyon testi falan kullandım yumurtlama gününü hiç atlamadım ama tutmadı bi türlü. Bu ay da olmayınca doktora göründük çok şükür bende herşey normal çıktı. Ama eşimin sonuçları ii değil dedi doktor.. Keşke onda sorun olacağına bende olsaydı diyorum hiç kıyamıyorum onu üzülürken gördüğümde
ben ilk öğrendiğimde sokaklarda ağlamıştım. eşim uzaktaydı arkadaşının omzunda ağlamış. bari tubadan boşanayım da o yoluna baksın demiş ben ona çocuk veremıyorum dıye. ne günlerdi. tabi aştık o kötü günleri olmasa bile vardır bununda bir hikmeti diyoruz.
bak canım o kadar yolun başındasın ki. zaman ilerledikçe göreceksin. kocan üzüldükçe strese girdikçe sperm sayısı azalabilir. en geç 1 yıla hamiş olursun. burda o kadar çok şey öğreneceksın ki onları uygulamaya başla.işin ucundan tut. bence proxed ile bir kaç ayda sayı ve hareketliliğiniz artar canım.o pahalı dersen keçi boynuzu kürü uygula havuç kürüyle dönüşmlü. 25 er gün.evicap al eşine her gün bi tane. bak bizim sayımız 1 milyonun altında ben bile normal yoldan hamile kalacağım günüü bekliyorum :D :KK55:

ben ilk öğrendiğimde sokaklarda ağlamıştım. eşim uzaktaydı arkadaşının omzunda ağlamış. bari tubadan boşanayım da o yoluna baksın demiş ben ona çocuk veremıyorum dıye. ne günlerdi. tabi aştık o kötü günleri olmasa bile vardır bununda bir hikmeti diyoruz.
bak canım o kadar yolun başındasın ki. zaman ilerledikçe göreceksin. kocan üzüldükçe strese girdikçe sperm sayısı azalabilir. en geç 1 yıla hamiş olursun. burda o kadar çok şey öğreneceksın ki onları uygulamaya başla.işin ucundan tut. bence proxed ile bir kaç ayda sayı ve hareketliliğiniz artar canım.o pahalı dersen keçi boynuzu kürü uygula havuç kürüyle dönüşmlü. 25 er gün.evicap al eşine her gün bi tane. bak bizim sayımız 1 milyonun altında ben bile normal yoldan hamile kalacağım günüü bekliyorum :KK70: :KK55:
Uygulayacağım canm herşeyi hemde.. Aşılama, tüp bebek falan öneriyolar genelde. sizin ne kadar oldu denediniz mi aşılama falan ?

eşim ilk 3 yıl tedaviyi kabul etmedi 4 yıl olacak evleneli canım. 4 ay önce tüp bebek denedik. 7 haftalık kaybettim bebeğimi. nasip değilmiş. şimdi benımki tedaviyi kabul etti 1 hafta önce varıkosel amelıyatı oldu. iyi besliyorum ne verirsem yiyo. sigarayı alkolü bıraktı. bakalım nasip olacak inanıyorum. dua ile ümitle başarıcam alıcambebeğimi kucağıma.

eşim ilk 3 yıl tedaviyi kabul etmedi 4 yıl olacak evleneli canım. 4 ay önce tüp bebek denedik. 7 haftalık kaybettim bebeğimi. nasip değilmiş. şimdi benımki tedaviyi kabul etti 1 hafta önce varıkosel amelıyatı oldu. iyi besliyorum ne verirsem yiyo. sigarayı alkolü bıraktı. bakalım nasip olacak inanıyorum. dua ile ümitle başarıcam alıcambebeğimi kucağıma.
Inşallah canm ne güzel umutlu konuştun öyle. Inan umudumu yitirdi ben ilk günden. Kimseye söyleyemem de bunu eşimin psikolojisi bozulur Allah korusun. Keşke onda bişy cikmasaydı da bende çıksaydı. Dayanamıyorum onu üzülürken görmeye

Inşallah canm ne güzel umutlu konuştun öyle. Inan umudumu yitirdi ben ilk günden. Kimseye söyleyemem de bunu eşimin psikolojisi bozulur Allah korusun. Keşke onda bişy cikmasaydı da bende çıksaydı. Dayanamıyorum onu üzülürken görmeye
öyle deme rabbim böylesini uygun görmüş demekki. kimseye de sakın söylemeyin. başınızın etini yerler. daha çok yeni evlisin inan bana zaten zor olan bu süreci başkaları dırdırlarıyla iyice zorlaştırıyor.

öyle deme rabbim böylesini uygun görmüş demekki. kimseye de sakın söylemeyin. başınızın etini yerler. daha çok yeni evlisin inan bana zaten zor olan bu süreci başkaları dırdırlarıyla iyice zorlaştırıyor.
Çok haklısın canm kimseye söylemicem çocuk düşünmüyoruz şimdilk deyip geçerim..

avatar33 avatar33 ağzına sağlık canım inan yazdiklarını okuyunca "..valla ya.. ,aynen bencede.." deyip durdum kendi kendime.. :KK51:

Neseli_Hatun Neseli_Hatun canım hiç takma eşinle ilgilen ,sakın olmayacak diye düşünme sizin değerleriniz:nazar: bizde çıksa 3 gün kendime gelemem heralde..
biz artık hamileliği değil Eşimizin test sonuçları için çabalıyoruz daha çok..
Sen yine her ay hamile kalmak için çok daha avantajlısın... Allah Kerim kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

avatar33 avatar33 ağzına sağlık canım inan yazdiklarını okuyunca "..valla ya.. ,aynen bencede.." deyip durdum kendi kendime.. :KK51:

Neseli_Hatun Neseli_Hatun canım hiç takma eşinle ilgilen ,sakın olmayacak diye düşünme sizin değerleriniz:nazar: bizde çıksa 3 gün kendime gelemem heralde..
biz artık hamileliği değil Eşimizin test sonuçları için çabalıyoruz daha çok..
Sen yine her ay hamile kalmak için çok daha avantajlısın... Allah Kerim kimsenin kucağı boş kalmaz inşallah.
Canım inşallah olur.. Allah dilerse elbette olucaktır..Bizim ilk testi biraz stres oldu eşim. Bende çok büyüttüm sabahtan beri Ağlıyorum falan.. Eşime de belli etmemeye çalışıyorum gerçekten çok zor durummuş. Allah kimseye yaşatmasın.

Back
X