Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tatlim sayınız ml de 18 milyonumus cok iyi. Biraz hareketlilik düşük. Hiç korkma bence doğal takviyelerle doğal yoldan olur. Bence k. boy. Kurune basla. E vit. Kullansin hemen firlar degerler bir ay havuc kürü yap hareketlilik firlar. Ha birde folik asit baslasin esin. Folik asit spermin bas kismini güçlendiriyor yymurtayi kolay delmesini sağlıyor mus. Bunlari uygula hamis olmazsan bak çaresine canım
Folbiol kullanıyoruz ikimzde havuç kuru kaynatıp suyunu içecek demi . bide e vitamini eczanelerde bulabiliyor.muyuz gidalardanmi alacak

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...
R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:

●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:

●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:

●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:

●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:

●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:

●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün ?

Şükür .. yağmuru beklemekteyizo_O
Sen nasılsın yoğunluğun geçti mi?

Ne güzel ya salma sakin kendini :KK51:
Surekli uykum var kizlar gündüzleri kafami kaldiramiuorum yiyip icip yatiyorum haliyle kiloda aldim. Aslinda yürüyüş bahane bi ev gördüm kiralik ara ara tutulup tutulmadigina bakip geliyorum. Oturdugum evden hazirandan once cikamam. Ev sahibi yuzunden ttasincam. Gidiyorum bi cay bi kahve iciyorum geliyirum. Çok iyi geliyo bana. Iki insan yüzü goruyorum. Konusmasamda insanlara gulumsuyorum. Bazen kolay gelsin bazende selamin aleykum diyorumm. belki de arkamdan kim bu deli diydiyorlardir.

Surekli uykum var kizlar gündüzleri kafami kaldiramiuorum yiyip icip yatiyorum haliyle kiloda aldim. Aslinda yürüyüş bahane bi ev gördüm kiralik ara ara tutulup tutulmadigina bakip geliyorum. Oturdugum evden hazirandan once cikamam. Ev sahibi yuzunden ttasincam. Gidiyorum bi cay bi kahve iciyorum geliyirum. Çok iyi geliyo bana. Iki insan yüzü goruyorum. Konusmasamda insanlara gulumsuyorum. Bazen kolay gelsin bazende selamin aleykum diyorumm. belki de arkamdan kim bu deli diydiyorlardir.

Boşver hayat deliye güzel valla:KK19:

Bende farkettim:110: kelebek19 kelebek19 Nerelerdesin

Iyiyim canım benim ogle uykusundan uyandim simdi yürüyüşe cikicam sen nasılsın
bende bi güzel uyudum onca işim varken :cool:

Şükür .. yağmuru beklemekteyizo_O
Sen nasılsın yoğunluğun geçti mi?
Ne güzel ya salma sakin kendini :KK51:

Canım 23 nisandan sonra geçecek yoğunluğum misafir bekliyorum o tarihlerde .Evet yağmuru bende bekliyorum tam vakitleri bu aralar :KK55::21:

Takviyeler nasıl gidiyor arkadaşlar ben keçiboynuzu kürüne başladım yeniden:21::KK53:

Bizde yine keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz. :KK49:Bir hafta sabah akşam sonra yine her akşam sadece..

Bakalım ilk kim yağmuru görecek:KK51:

Bizde yine keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz. :KK49:Bir hafta sabah akşam sonra yine her akşam sadece..

Bakalım ilk kim yağmuru görecek:KK51:

Evet yaa bende acayip heyecanlıyım ama neredeyse kar yağdı yağmur yağmıyor :KK51::KK17:

günaydınnnnnnnnnnnnnnn güzel çok güzel bir gün olsun inşallah :KK19::KK68:

Back
X