Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugun mutfak temizliğine basladim kizlar. Ic dış mutfak dolaplari buzdolabinin ici disi camlar perdeler masa Sandalye hepsi elimden geçti şükür. Bi supurucem mutfak biticek inşallah. Geri kalan yerler yarin off canim cikti biri bi kahve yapsada cagirsa arkadas :KK50::KK66::KK66:

kolay gelsin cnm. iki haftaya bir mutfak benim elimden geçiyor. gündüzleri evde değiliz fakat akşamları da en çok zaman harcadığımz yer mutfak. inşAllah razmazana girmeden evi büyük bir temzlikten geçireceğim oda haftaya pazar başlar heral de:KK12::KK12:

kolay gelsin cnm. iki haftaya bir mutfak benim elimden geçiyor. gündüzleri evde değiliz fakat akşamları da en çok zaman harcadığımz yer mutfak. inşAllah razmazana girmeden evi büyük bir temzlikten geçireceğim oda haftaya pazar başlar heral de:KK12::KK12:
maşallah canım allah güç kuvvet versin.

akşama ne yemekler var hanımlar:KK58:

Canim kocam Kıyamadığı için:KK68: .."yat bütün gün ,ben sana iftara az kala dışardan yemek getireceğim gelirken.." :KK74:dedi ne kadar düşünceli ya :KK23:.onu bile yerim ama iyi acıktım:kk77:

muhas canım sizde ne var. iş kaçta paydos veriyor?

19,00 paydos. tabi ben eve gidip taze kür hazılayana ılıyana kadar. 35 40 dakikayı buluyor. bazen bigün önceden yemek yapıyorum ama eşim çok yemek yemiyor ona kahvaltı kızartmalar börek vs. çok seviyor. takviyelere başlayalı yememize içmemize de dikkat olduğu için artık yiyor . akşama ben de ıspanaklı peynirli börek yanına çorba :kk77::kk77:

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas muhas .........şifa olması dileğiyle:nazar:
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

kelebek bebek transferinden sonra çok yatmış mydın yoksa günlük işlerine devam mı ettin?

Transfer sonrası 3 saat kadar yattım sonra giyindim ve otelde 4 gece kaldık(transfer ankarada oldu) yozgat geçince sadece 10 20 dk ihtiyac için ayağa kalkiyordum. Sağ olsun komşum her işi gördü. Test gününe 2gun kala adet oldum. ..neden?

Transfer sonrası 3 saat kadar yattım sonra giyindim ve otelde 4 gece kaldık(transfer ankarada oldu) yozgat geçince sadece 10 20 dk ihtiyac için ayağa kalkiyordum. Sağ olsun komşum her işi gördü. Test gününe 2gun kala adet oldum. ..neden?
merak etmiştim canım ondan sordum. ben yatamadım pek ev işi filaan yaptım. pazara gittim :D nasip işte.

Allah razı olsun o komşundan .

Back
X