- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
iyi akşamlar canım. hoşgeldinİyi aksamlar kızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar canım. hoşgeldinİyi aksamlar kızlar nasılsınız
teşekkür ederim cnmoh oh ohhh maşallah güle güle mutlu günlerde kirlet canım.
azimli civciv maşallah. birazdan inip onu başka bir tavuğun altına bırakıcam. inşallah sahiplenir... hadi ben gidip az seveyim![]()
kolay gelsin cnm. İnşallah tatil gönlünce geçer.Kac gün sonra evindesin inşallah.
Merhaba kizlar..Benim esimde ilk testte 19 milyon cikmisti..Doktor Certix diye bi ilac yazdi..Icinde butun vitaminler var sanirim..3 ay kullandi gunde 2 tane ve keci boynuzu bi kasik 61 milyon olmustu 3 ay sonunda..Suan esimde bi sıkıntı yok benim sorunlardan bekliyoruz..Belki size bi faydasi olur doktorunuza sorun isterseniz tabi.. 300 tl sigorta odemiyo..
arkadaslar pco hastasıyım esimde altı ay önce sperm dusuklugu problemi olduğunu ogrendık tabı şokkk.sonra hemen kaan hocadn randevu aldık %33 hasar dna .basladık tedaviye 3 ay okadar çok şey kullandıkki degısen bişey olmadı.kaan hoca varikosel ameliyatı dedi hasar varikoselden kaylanmış olabiilir dedi 1hafta önce ameliyat oldueşim 20 gündür takviyeleri bırakmıştım tekrar başladım bu arada spermler ml de 200 bin ile 5.000.000 arasında degişiyo çok değişken çok azimliyim bırakmam işin peşini allahın izniyle.tek sıkıntım takviyelerim çok bunlar birbirine etki ederde yan etki oluştururmu die korkuyorum
Hosbuldk canmiyi akşamlar canım. hoşgeldin
Evet dogru söylemiş canim. Tavuk milleti de cok kıskanç kendinin olmayan civcivi öldürüyor. Ama bekledim baya izledim. Sorun yok şükür. Korkum o ki bu civciv e aldanip gurk yatmayi birakicak. 10 yumurta var altinda. Onlarada yazik olacak. Olmaz insallah. Allah büyükRabbim ne büyük. Canım eşim dedi ki tavuğun altına koyduktan sonra izle biraz çünkü sahiplenmese malesef öldüre bilir civcivi
![]()
çok teşekkür ederiz tavsiyen için. Allah razı olsun cnm.Merhaba kizlar..Benim esimde ilk testte 19 milyon cikmisti..Doktor Certix diye bi ilac yazdi..Icinde butun vitaminler var sanirim..3 ay kullandi gunde 2 tane ve keci boynuzu bi kasik 61 milyon olmustu 3 ay sonunda..Suan esimde bi sıkıntı yok benim sorunlardan bekliyoruz..Belki size bi faydasi olur doktorunuza sorun isterseniz tabi.. 300 tl sigorta odemiyo..
evet pahalı malesefHERŞEY çok pahalı baksana bu da 300 liraymış.
okuduğun mesaj altınsa sağ altta beğen çoklu alıntı cevapla var, sadece bir mesaja cevap vermek için cevaplaya tıklıyorsun. çok mesaja cevap vermek istiyorsan cevaplamak istediğin tüm mesajlara çoklu alıntı yapıyorsun.sonra mesaj yaz bölümünde mesaj yazarken sana hatırlatma yapıyor mesajları alıntıla diye orya tıklıyorsun.anlatırken karışık ama yaparsan kolay cnmArkadaşlar t.ederim daha yeni girdim k.Klubüne msj altına msj yazmayı bilmiyorum yorumlariniz icin saolun ama pes Lügatimda yok allah büyük.avatar arkadaşım o çayın hepsi bi günde değil hergün biri şeklinde dönüşümlü yani sen bu şekilde mi birini yap diğerine geç dedin yoksa hepsini aynı gün mu vermem bide akşam neleri çıkarıyim pekmezler mi ağır diyosun uz akşam k.boynuz u kuru ve ozu çakşır üzüm pekmezi var
bak şöyle yap bunları kullanmadan önce bi eşin karaciğer enzimleriine baktırsın. kullanıp bir ay sonra yine yaptırın. bozulma varsa bırakırsın bazılarını. yoksa hepsine devam edersiniz. hem hormon tahliline filan da baktırırsınız.Arkadaşlar t.ederim daha yeni girdim k.Klubüne msj altına msj yazmayı bilmiyorum yorumlariniz icin saolun ama pes Lügatimda yok allah büyük.avatar arkadaşım o çayın hepsi bi günde değil hergün biri şeklinde dönüşümlü yani sen bu şekilde mi birini yap diğerine geç dedin yoksa hepsini aynı gün mu vermem bide akşam neleri çıkarıyim pekmezler mi ağır diyosun uz akşam k.boynuz u kuru ve ozu çakşır üzüm pekmezi var