Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
azimli civciv maşallah. birazdan inip onu başka bir tavuğun altına bırakıcam. inşallah sahiplenir... hadi ben gidip az seveyim :KK37::KK37::KK37:

Rabbim ne büyük:KK37:. Canım eşim dedi ki tavuğun altına koyduktan sonra izle biraz çünkü sahiplenmese malesef öldüre bilir civcivio_O

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee ...ara veriyorummm:KK51:

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas muhas .........şifa olması dileğiyle:nazar:
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Merhaba kizlar..Benim esimde ilk testte 19 milyon cikmisti..Doktor Certix diye bi ilac yazdi..Icinde butun vitaminler var sanirim..3 ay kullandi gunde 2 tane ve keci boynuzu bi kasik 61 milyon olmustu 3 ay sonunda..Suan esimde bi sıkıntı yok benim sorunlardan bekliyoruz..Belki size bi faydasi olur doktorunuza sorun isterseniz tabi.. 300 tl sigorta odemiyo..

@whiterose55 canım keçib. Kürü 3 ile 5 ay öneriliyor zaten için rahat olsun ..

Eşin sigara içmiyorsa keçiboynuzuna ara ver, 25 gün havuç suyu içir aksamlari eşine. Hareket için faydalı:KK51:

Merhaba kizlar..Benim esimde ilk testte 19 milyon cikmisti..Doktor Certix diye bi ilac yazdi..Icinde butun vitaminler var sanirim..3 ay kullandi gunde 2 tane ve keci boynuzu bi kasik 61 milyon olmustu 3 ay sonunda..Suan esimde bi sıkıntı yok benim sorunlardan bekliyoruz..Belki size bi faydasi olur doktorunuza sorun isterseniz tabi.. 300 tl sigorta odemiyo..

Sağol bilgi için canım.:KK54:

arkadaslar pco hastasıyım esimde altı ay önce sperm dusuklugu problemi olduğunu ogrendık tabı şokkk.sonra hemen kaan hocadn randevu aldık %33 hasar dna .basladık tedaviye 3 ay okadar çok şey kullandıkki degısen bişey olmadı.kaan hoca varikosel ameliyatı dedi hasar varikoselden kaylanmış olabiilir dedi 1hafta önce ameliyat oldueşim 20 gündür takviyeleri bırakmıştım tekrar başladım bu arada spermler ml de 200 bin ile 5.000.000 arasında degişiyo çok değişken çok azimliyim bırakmam işin peşini allahın izniyle.tek sıkıntım takviyelerim çok bunlar birbirine etki ederde yan etki oluştururmu die korkuyorum

Hoşgeldin canım:KK3:
Azmin ,gayretin ve sabrının tez zamanda mükafatlansın inşallah..
Kendimi gördüm bir an senin hazırladığın listeyi görünce:KK51:, bunun yanın da sana tek tavsiyem ,moral bozukluğu ve Stress den uzak durun. Eşin sıkılırsa takviyelerden 1 2 gün ara ver, bundan bir zarar olmaz canım. Aksine yeni bir ümitle ikiniz de başlarsınız yeniden.. varsa fazla kilosu mutlaka vermeye çalışsın. Bide yürüyüş ve hareket çok çok önemli.

Allah Kerîm:KK15:

Rabbim ne büyük:KK37:. Canım eşim dedi ki tavuğun altına koyduktan sonra izle biraz çünkü sahiplenmese malesef öldüre bilir civcivio_O
Evet dogru söylemiş canim. Tavuk milleti de cok kıskanç kendinin olmayan civcivi öldürüyor. Ama bekledim baya izledim. Sorun yok şükür. Korkum o ki bu civciv e aldanip gurk yatmayi birakicak. 10 yumurta var altinda. Onlarada yazik olacak. Olmaz insallah. Allah büyük

çok teşekkür ederiz tavsiyen için. Allah razı olsun cnm.

Certix 90 Kapsül

İçeriği : CERTIX, karbonhidratlar, amino asitler, vitaminler, mineraller ve antioksidanlar içerir:

Karbonhidratlar: Fruktoz
Aminoasid: Arjinin, karnitin
Bitkisel ekstre: Pygeum africanum
Vitaminler: C vitamini, B6 vitamini, B12 vitamini, E vitamini
Mineraller: Çinko sülfat, selenyum
Kullanımı :Certix, günde 2 kapsül ile;

CERTİX , her biri 450 mg olan 90kapsül şeklinde kullanıma sunulmuştur. Günde iki kere alınması ve ortalama 3 ay devam edilmesi önerilir.

Arkadaşlar t.ederim daha yeni girdim k.Klubüne msj altına msj yazmayı bilmiyorum yorumlariniz icin saolun ama pes Lügatimda yok allah büyük.avatar arkadaşım o çayın hepsi bi günde değil hergün biri şeklinde dönüşümlü yani sen bu şekilde mi birini yap diğerine geç dedin yoksa hepsini aynı gün mu vermem bide akşam neleri çıkarıyim pekmezler mi ağır diyosun uz akşam k.boynuz u kuru ve ozu çakşır üzüm pekmezi var

Arkadaşlar t.ederim daha yeni girdim k.Klubüne msj altına msj yazmayı bilmiyorum yorumlariniz icin saolun ama pes Lügatimda yok allah büyük.avatar arkadaşım o çayın hepsi bi günde değil hergün biri şeklinde dönüşümlü yani sen bu şekilde mi birini yap diğerine geç dedin yoksa hepsini aynı gün mu vermem bide akşam neleri çıkarıyim pekmezler mi ağır diyosun uz akşam k.boynuz u kuru ve ozu çakşır üzüm pekmezi var
okuduğun mesaj altınsa sağ altta beğen çoklu alıntı cevapla var, sadece bir mesaja cevap vermek için cevaplaya tıklıyorsun. çok mesaja cevap vermek istiyorsan cevaplamak istediğin tüm mesajlara çoklu alıntı yapıyorsun.sonra mesaj yaz bölümünde mesaj yazarken sana hatırlatma yapıyor mesajları alıntıla diye orya tıklıyorsun.anlatırken karışık ama yaparsan kolay cnm

keçiboynuzu kürü varsa özüne ve diğer pekmezlere gerek yok bana göre tabiki karar senin cnm.Eşin kaç kilo

bak şöyle yap bunları kullanmadan önce bi eşin karaciğer enzimleriine baktırsın. kullanıp bir ay sonra yine yaptırın. bozulma varsa bırakırsın bazılarını. yoksa hepsine devam edersiniz. hem hormon tahliline filan da baktırırsınız.

Eşim 77 ben 56 biz 3 ay kullandık almadı kilo ozaman yardım edin cıkaralım sabah aksam fazlalık varsa

Back
X