Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sizce az bır sorun mu bızım sorunumuz? Bazn oyle bır cıkmaza gırıyorumkı sankı hıc olmıycak gıbı. İlk zamnlar eşimden bıle soğur gıbı oldum. Sonradan kendıme kendıne gel dedım. Sonuçta onda sorn olmasaydı bende olucaktı bız yıne şuan bı evlat sahıbı olamamş olucaktık. Vakktı daha dolmamş çnku.. Bışeyler sebep oluyor. Buarada eşim sıgara kullanıyordu ılaca başladgndan berı yalnızca 2 haftadır bıraktı

sigara ve kilo kesinlikle çok etkili eşimde de kilo var maalesef . Şöyle bir 10 kilo verse
Canım insan ilk duyduğu anda ne yapacağını bilemiyor fakat düşününce şükür ki sperm var elbet sonuçta olacak diyorsun. Rabbim büyük

yaptıklarımı paylasmak istiyorum 1 esime keci boynuzu kuru uyguladım 2ay yaptım 2 dr tavsiyesi ile esim vemax isimli ilacı kullandı 3 esime hakiki bai aidım ıcıne robotton cekilmiş badem karıstırıp sabah aksam ac karnına kesınceye kadar yedi ustelik yumurtlama gunumden 2 gun once ilişki olmustu esim sehir dısındaydı testle yumurlama takıbı yaptım bu ay olmaz diye dusunuyordum ve arkadaslar cok dua ettim.zekerriya as cocugu cok gyaslıyken olmus ve soyle yalvarırmıs ya rabbi şu kıs mevsiminde bana yaz meyvesi tattır b

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maaşallah darısı hepimize olsun inşallah.Amin

yaptıklarımı paylasmak istiyorum 1 esime keci boynuzu kuru uyguladım 2ay yaptım 2 dr tavsiyesi ile esim vemax isimli ilacı kullandı 3 esime hakiki bai aidım ıcıne robotton cekilmiş badem karıstırıp sabah aksam ac karnına kesınceye kadar yedi ustelik yumurtlama gunumden 2 gun once ilişki olmustu esim sehir dısındaydı testle yumurlama takıbı yaptım bu ay olmaz diye dusunuyordum ve arkadaslar cok dua ettim.zekerriya as cocugu cok gyaslıyken olmus ve soyle yalvarırmıs ya rabbi şu kıs mevsiminde bana yaz meyvesi tattır b

ne mutlu maaşallah. peki değeriniz kaçtı. Dr. ilacı ne için verdi içeriği ne cnm ilk kez duyuyorum.

Anladım pardon son mesjlarnızı gormemştm guncellememe ragmen.. Ne guzl yaa ınşllh bızde boyle mutlu haberler alırız bırgun...

sigara ve kilo kesinlikle çok etkili eşimde de kilo var maalesef . Şöyle bir 10 kilo verse
Canım insan ilk duyduğu anda ne yapacağını bilemiyor fakat düşününce şükür ki sperm var elbet sonuçta olacak diyorsun. Rabbim büyük
Benım eşm ıdeal kıloda fakat sıgara problemımız car işte bırde ışı cok strelı etkılıyodur ıllakı. Ama sıgaradan kurtuluyorz ınşllh. Bn bıde sogan kurune başladım buay umıtlıym ama bakalım...

Canım sızın problemınız neydı sayıda mı prblem yoksa dıger degerlerdemı ?

Canım sızın problemınız neydı sayıda mı prblem yoksa dıger degerlerdemı ?
Neguzl duznlı kullanabldıysenız.. Ben cok dıkkat edıyorm duznlı olmasına fakat kartepede oturuyorm buralardada aktar yok. Bazen bıkac gun gecıyo kecıboynuzu alana kadar. Gecende baştan başladık yıne 1 hafta sabah akşam sonra sadece akşama ındırıyoruz ya kuru. Aradaan vakıt gecınce yıne sabah akşam yaptm. Guzl devam edıyoduk smra annemn amelıyat falan oldu onun yannda kalnca yıne aksadı. 3-4 gun kadar sadece. Busefer baştan başlamadım. Dedım blkı zararı olur yıne sadece akşamları içiyo. Sence baştan mı başlamaşıydım tekrar 3-4 gun cok degl ama... bılemedım. Cok uzun oldu maj sanırm:110:

sayı ml.de 8 milyon
morfoloji 0
ileri hızlı hareket 0

ama umudum 1.000.000.000.000 inşallah :confused:
Evet canm umut bazen kaybedılıyo ama oylelerı duyuyormko şukredıyorum gercekten sızınde bak var en azından.. Allah herkeze yardım etsn...

S.a arkadaşlar.. Sıteyı uzun zamandır takıp edıyorum yakın tatıhlı konuşmalar gorunce uye olayım dedım.. Belkı bızde mutlu sonuç alırsak buay sızlerede umıt olurum dıye...
Bnde 1.5 yıllık evlym. 8 ay korunduk, 8 ay snra karar verdık olsun dıye ama olmadı 6 ay sonnda doktora gıttk yumurta takkbm yapıldı, tahlıller daln herşey ıyı. En son eşime baklması gerektı. O zmn başladı sıkıntılarmız. Eşimn sperm sayısı 7 mılyon 600 bın. Hareketlılık %75 morfolojı %88 normal. Herşey ıyı yalnzxa sayıda sorunmz var. 3 aydır prooxed ve keçi boynuzu kuru kullanıyor eşim. Buhafta ıcnde kontrlumuz var ıkıncı spermıogramımızı yaptırıcaz ımşllh..[/QUOT
hosgeldin canim. Masallah degerleriniz cok iyi ama sayı sikintili oda evvelaallah keciboynuzu ile hallolur. Hic canini sikma belkide ilk müjdeyi sen verirsin. Bol cerez yedir kocaya e vitamini olacak seyler yedir. Birde stres olma oluruna birak canim. Senden tez zamanda alicaz haber. Optum

Arkadaşlar bir kaç kez denk gelip okudum diyorlarki bu takviyeleri 90 günden çok kullanmak gerekiyormuş çünkü önce vücut eksiklerini depoluyor sonra vücuda etki ediyormuş! Ne yalan bana da mantıklı geldi. Mayıs sonu test yaptıracaktık duruma göre belki de ertelerim. Eşim sadece 1 kez daha teste gideceğini söyledi öyle sık sık kesinlikle gitmez gidecek duruma göre karar vereceğiz. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.

Ben de buna inanıyordum ama kendim yaşadiktan sonra artık öyle uzunca bir süre tek bir programa uymayacağım. Bakın biz bir ay boyunca ballı karışım yapmıştık sabah akşam ve değerler tam 1mil. dan 4mil. Oldu!!!! Başka bir programı ise 93gün kullandık sabretik ve sonuç 2mil. Yani düşüş oldu.. o yüzden tekrar uzun bi dönem geçirmeye sabrmız yok. Şimdiki takviyeler biter bitmez test yapacak eşim ..

Canim nasıl sin hala akintilar devam ediyor mu ?

Evet resmen bu sabah yumurtlama akıntısı yaşadım. Inciri erken kestim daha 5gün içecekTim aslında ama korktum 7gun ara verip tekrar 21gun içeceğim Allahın izniyle

Sizce az bır sorun mu bızım sorunumuz? Bazn oyle bır cıkmaza gırıyorumkı sankı hıc olmıycak gıbı. İlk zamnlar eşimden bıle soğur gıbı oldum. Sonradan kendıme kendıne gel dedım. Sonuçta onda sorn olmasaydı bende olucaktı bız yıne şuan bı evlat sahıbı olamamş olucaktık. Vakktı daha dolmamş çnku.. Bışeyler sebep oluyor. Buarada eşim sıgara kullanıyordu ılaca başladgndan berı yalnızca 2 haftadır bıraktı

Hoşgeldin cnm. Üye olman öncelikle konuşup rahatlaman için çok iyi olmuş.
Elbette sizin değerler de bi sorun ama öyle ah vah denilecek kadar değil. Ne kadar şükretsen az. Bizim bütün sonuçlar '0'dı elhamdüllialah Sperm çıkışı oldu gayret ve sabır ile.. Allah'ın izniyle sayınız yükselir inşallah..

dogal canm sperm arttırıcı ozelliği varmiş vitamin

Ne guzel konuştun canım boyle umutlanıyorum bende :) ınşllah e vıtamını takvıyesı almak ıstıyoruz buay kontrolumzden snra gelişme olduysa farklı şeyler daha kullanıcaz ınşllh...

Back
X