Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaptıklarımı paylasmak istiyorum 1 esime keci boynuzu kuru uyguladım 2ay yaptım 2 dr tavsiyesi ile esim vemax isimli ilacı kullandı 3 esime hakiki bai aidım ıcıne robotton cekilmiş badem karıstırıp sabah aksam ac karnına kesınceye kadar yedi ustelik yumurtlama gunumden 2 gun once ilişki olmustu esim sehir dısındaydı testle yumurlama takıbı yaptım bu ay olmaz diye dusunuyordum ve arkadaslar cok dua ettim.zekerriya as cocugu cok gyaslıyken olmus ve soyle yalvarırmıs ya rabbi şu kıs mevsiminde bana yaz meyvesi tattır b
Ayy canım sonu mutlu olur Inşallah birde eşinde ne gibi problem vardi o ilacı ne için yazmisti dr ayy cok guzel topigimizde hamis haberleri almak hikayani anlatirsan çok sevinirim

Ben de buna inanıyordum ama kendim yaşadiktan sonra artık öyle uzunca bir süre tek bir programa uymayacağım. Bakın biz bir ay boyunca ballı karışım yapmıştık sabah akşam ve değerler tam 1mil. dan 4mil. Oldu!!!! Başka bir programı ise 93gün kullandık sabretik ve sonuç 2mil. Yani düşüş oldu.. o yüzden tekrar uzun bi dönem geçirmeye sabrmız yok. Şimdiki takviyeler biter bitmez test yapacak eşim ..

Evet resmen bu sabah yumurtlama akıntısı yaşadım. Inciri erken kestim daha 5gün içecekTim aslında ama korktum 7gun ara verip tekrar 21gun içeceğim Allahın izniyle

Hoşgeldin cnm. Üye olman öncelikle konuşup rahatlaman için çok iyi olmuş.
Elbette sizin değerler de bi sorun ama öyle ah vah denilecek kadar değil. Ne kadar şükretsen az. Bizim bütün sonuçlar '0'dı elhamdüllialah Sperm çıkışı oldu gayret ve sabır ile.. Allah'ın izniyle sayınız yükselir inşallah..
Haklısın canım ınşllah sızınde benmde hepmızın sonuçlar en kısa zamnda duzelir...

Haklısın canım ınşllah sızınde benmde hepmızın sonuçlar en kısa zamnda duzelir...
CAnim ne zaman test yaptiracaksiniz. Daha oncede badem bal karışımı ni duymustum iyi geliyormuş eve gidince bende yapayım bari. Hiç umutsuz olma duzeltmesi en zor olanlar sizde gayet iyi ccnim morfoloji ve hark.

CAnim ne zaman test yaptiracaksiniz. Daha oncede badem bal karışımı ni duymustum iyi geliyormuş eve gidince bende yapayım bari. Hiç umutsuz olma duzeltmesi en zor olanlar sizde gayet iyi ccnim morfoloji ve hark.
Aslnda bızım 6 kutumuz bıttı 6 kutudan snra kontrole geln demştı doktor bugn 7. Kıtuya başladık. Ama bnım tam yumurtamn catlama zamnlarına denk geldı o yuzdn bıraz ertelıyoruz. Bakalm belkı pazartesı faln ı şllh gıderız. Haklsn canm ama boyle olmaynca heray hayal kırklıgı olunca bıraz umıtsızlk oluyo ama haklsn gercktn umıtsız olmamak lazım... Inşllh degelerımız dahada duşmemiştirde... :cry:

Aslnda bızım 6 kutumuz bıttı 6 kutudan snra kontrole geln demştı doktor bugn 7. Kıtuya başladık. Ama bnım tam yumurtamn catlama zamnlarına denk geldı o yuzdn bıraz ertelıyoruz. Bakalm belkı pazartesı faln ı şllh gıderız. Haklsn canm ama boyle olmaynca heray hayal kırklıgı olunca bıraz umıtsızlk oluyo ama haklsn gercktn umıtsız olmamak lazım... Inşllh degelerımız dahada duşmemiştirde... :cry:
Perhız suresı beklememız gerekıyo o yuzden yanı..

Arkadaşlar sizinde tarihlerinizi bekliyorum.. ya tutarsa işte:21::KK66:

Arkadaşlar herkese yararlı olsun diye acaba herkes uyguladığı programı bana kısa tutarak yazsa ve ben ismlerin arkasına eşlerimize verdiğimiz takviyeler yazsam nasıl olur

Arkadaşlar herkese yararlı olsun diye acaba herkes uyguladığı programı bana kısa tutarak yazsa ve ben ismlerin arkasına eşlerimize verdiğimiz takviyeler yazsam nasıl olur
Ben baslayim k.boynuzu kuru aksamlari, kuruyemis , ilaclar endol evıcap sudafed folbiol 1 bardak portakal suyu ve 1 nisanda macun kullanmaya baslayacak esim. Bu arada igde çok miktarda e vitamini içeriyor mus sperm artiriyormuus.. birde salep

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:

R ruzgar90 :anneadayı:...ilk aday belli oldu..:nazar:
-keçib.kürü .vemax. bal badem karışımı

avatar33 avatar33 ... .... beklemede:KK17: ...:nazar:
-keçib.kürü .sudafet .endol. evicap .folbiol .portkal suyu ve kuruyemiş

Yadee Yadee ..28.03. Bir umut işte:nazar:
-keçib.kürü .arginmax men's .çakşırsuyu evicap

Full of Love Full of Love

Melkee Melkee

Bizim gibi çabalayıp da hamile kalan, veya bebeğini kucağına alan arkadaşlar .. sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:

R ruzgar90 :anneadayı:...ilk aday belli oldu...:nazar:
-keçib.kürü .vemax. bal badem karışımı

avatar33 avatar33 ... .... beklemede:KK17: ...:nazar:
-keçib.kürü .sudafet .endol. evicap .folbiol .portkal suyu ve kuruyemiş

Yadee Yadee ..28.03. Bir umut işte...:nazar:
-keçib.kürü .arginmax men's .çakşırsuyu evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love

Melkee Melkee
-keçib.kürü ve proxeed plus

Bizim gibi çabalayıp da hamile kalan, veya bebeğini kucağına alan arkadaşlar .. sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum..

Keçiboynuzu kürü , Coenzyme Q10 ,Balık yağı ,L arginin ,Ginseng ,
Antioksidant Formula, ısırgan çayı
:nazar::anneadayı::nazar::anneadayı::nazar::anneadayı::nazar:

Kaynvldemlerın bı tanıdgı adamın cocugu olmamş 15 yıl kadar. Snra cörekotu yagını kullanmşlar 15 yıldan snra cocuk sahbı olmuşlar... Tavsıye edıyorum sizlerede.. Yalnz fazlasıda zararmış...

Kaynvldemlerın bı tanıdgı adamın cocugu olmamş 15 yıl kadar. Snra cörekotu yagını kullanmşlar 15 yıldan snra cocuk sahbı olmuşlar... Tavsıye edıyorum sizlerede.. Yalnz fazlasıda zararmış...
ne kadar kullanıyor cnm eşin?

Back
X