Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sabah 1 tatlı kaşıgı akşam 2 tatlı kaşıgı... Sadece 1 tatlı kaşıgıda kullanılablr. Aç karına zayıflatıyo tok karına kılo aldırma etkısıde var..Hem grıp olmayıda engellıyo... Her turlu soruna çare çokk şukur... Bırde guvendgnz aktarlardan alın canım..

Yanlış olmuş sabah 1 tatlı kaşıgı akşam 1 tatlı kaşıgı ıcıyor eşim...

iğdenin tadı çokta güzel bir ara almış yemiştim.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler..

R ruzgar90 :anneadayı:...ilk aday belli oldu...:nazar:
-keçib.kürü .vemax. bal badem karışımı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
-keçib.kürü .sudafet .endol. evicap .folbiol
.portkal suyu ve kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
-keçib.kürü .arginmax men's .çakşırsuyu evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
-keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Evicap. Balık yağı. L-arginin. Ginseng ve ısırgan çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle..:nazar:
-keçib.kürü Çörek otu yağı ve proxeed plus

Bizim gibi çabalayıp da hamile kalan, veya bebeğini kucağına alan arkadaşlar .. sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum..!!!

-keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Evicap. Balık yağı. L-arginin. Ginseng ve ısırgan çayı

Bizim gibi çabalayıp da hamile kalan, veya bebeğini kucağına alan arkadaşlar .. sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum..!!!
Bu cok iyi oldu canim ileride baska şeyler de kullanirsak onlarda ekleriZ.

kelebek cnm biz evicap kullanmıyoruz. antioksidan formulanın içinde doğal e vitamini var o şekilde kullanıyoruz cnm

Evet canim ama dikkatli olmak lazim onunda yabanisi var ve tadi aci oluyor. Ayni keçiboynuzu nun yabanisi gibi. Dogal olanlara yöneldim
boyutları da farklı oluyor cnm yabani olan küçük oluyor ve aslında daha tatlı.

bende eşimde çok sevdik yoldan almıştık çok pahalı idi başka yerden unuttuk iyi aklıma getirdin alacağım inşallah gördüğüm yerde

İğde meyvesi, üst deri kısmı sert ve sarı, içerisindeki maddesi de beyaz un şeklindedir mayhoş bir tadı vardır. Ağaç yaprakları tüylüdür. Birçok iğde türü vardır. Genel itibarı ile kızılcığa benzemektedir, içi beyaz un şeklinde tadı mayhoş bir meyvedir. C vitamini olarak depo niteliğindedir. Genel itibarı ile Güney Doğu ve İç Anadolu bölgelerinde yetişmektedir. Kökünde azot depoladığında en kurak mevsimde bile yetişme özelliğine sahiptir. Hasat ve toplanma dönemi ekim sonu gibi yapılır.

İğde de Bulunan Vitaminler

Çinko, folik asit ve birçok vitamin açısından zengin olan iğde, erkeklerde sperm hızı ve kalitesini artırdığı için kısırlık önleyici bir çözüm olarak da sunulmaktadır. Düşük kalorili bir meyvedir.

İğde meyvesi, üst deri kısmı sert ve sarı, içerisindeki maddesi de beyaz un şeklindedir mayhoş bir tadı vardır. Ağaç yaprakları tüylüdür. Birçok iğde türü vardır. Genel itibarı ile kızılcığa benzemektedir, içi beyaz un şeklinde tadı mayhoş bir meyvedir. C vitamini olarak depo niteliğindedir. Genel itibarı ile Güney Doğu ve İç Anadolu bölgelerinde yetişmektedir. Kökünde azot depoladığında en kurak mevsimde bile yetişme özelliğine sahiptir. Hasat ve toplanma dönemi ekim sonu gibi yapılır.

İğde de Bulunan Vitaminler

Çinko, folik asit ve birçok vitamin açısından zengin olan iğde, erkeklerde sperm hızı ve kalitesini artırdığı için kısırlık önleyici bir çözüm olarak da sunulmaktadır. Düşük kalorili bir meyvedir.
Ooo cok iyi bulmussun canim valla icindede kocislere lazim olan vitamnler varmis çok sevindim aldigima. vesile olur insallah hepimiE dertlerimize deva olur umarim.

Ooo cok iyi bulmussun canim valla icindede kocislere lazim olan vitamnler varmis çok sevindim aldigima. vesile olur insallah hepimiE dertlerimize deva olur umarim.
amin canım inşallah.

-keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng ve ısırgan çayı

Hamile olan arkadasa hayırlı olsun hamileliği, sağlıcakla kulacigina alsin. Allah bizlere de nasip etsin inşallah. biz keciboynuzu kürü uyguluyoruz bir de çakşır karışımlı keciboynuzu pekmezi.beni de ekeyebilirsinz

Arkadaslar aranızda ahmet maranki nin önerdiği karışımı uygulayananiz var mı, başka bir topikte okudum bir ay kullanmış eşi hamile kalmis. Sayı ve hızları çok düşükmus. Acaba bizde mi denesek

Back
X