Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Düşüş olursa veya ayni sonuç alırsak önümüzdeki test sonucunda ozaman eşim kaan Aydos için randevu alacak.
Eğer yükseliş olursa aynı programa devam ... Inşallah takviyeler devam ederiz. Ben eşimin stresli bi döneme girmesini hiç istemiyorum:KK43: sanki daha kötü olacakmış gibime geliyor.
içini ferah tut cnm inşallah sonuçlar iyi çıksın. Randevudan önce bir mail atın bakalım ne diyecek ? Tabi inşallah gerek kalmaz da.
Bende bir yazıp sorayım diyorum bakalım ne diyecek.

avatar cnm eşin ameliyat olmaya niyetli mi ki? Her varikosele dr. ameliyat demiyor.

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler..

R ruzgar90 :anneadayı:...ilk aday belli oldu...:nazar:
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında bekletilmiş Incir. Nohut ve sağlıklı beslenmeye dikkat etti

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkal suyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Arginmax men's .Çakşırsuyu. Evicap. Nohut. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng ve Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez

Listeye eklenmek isteyen msj atsın bana!!
Bizim gibi çabalayıp da hamile kalan, veya bebeğini kucağına alan arkadaşlar .. sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum..!!!

ben geldim ama benim eşimde değil sorun bende yumurtlama olmuyor yumurta var ama hamile kalacak boyuta gelmiyor 2 yıldır hiç korunmadım işin kötü tarafı evlenmeden önce herşey normaldi evlendim hepsi karıştı. yumurtlamak için ne yapmalıyım....

ben geldim ama benim eşimde değil sorun bende yumurtlama olmuyor yumurta var ama hamile kalacak boyuta gelmiyor 2 yıldır hiç korunmadım işin kötü tarafı evlenmeden önce herşey normaldi evlendim hepsi karıştı. yumurtlamak için ne yapmalıyım....
Hoşgeldın canım.. Bence ilk testeredişli aslanpencesını kullanmalısın. Ibrahım saraçoğlu sıtesınde tarıfı verıyor ben hıc yapmadgn ıcın nasl yapldıgnı blmıyorum. O kur bıttgnde bıdahakı adetnde sogan kurune başla. Sogan kuru 2 ay suruyo. Ilk adettn 2 gun snra başlıyosun 15 gun yapıyosn snra bırakıyosn bıdahakı ay adetıne 10 gun kala başlayıp 10 gun yapıyosn yıne sabah akşam bu sogan kuru. Sonrakı ay yada bu ıkı sogan kuru arasndakı vakıtte ıncır kuru uygulamanı tavsıye ederım. Birçok kışı bunlardan fayda bulup yumurtlaması normale gırdı..

Hoşgeldin canim
Hosgeldin canim. Ben yumurta büyütmek icin incir kuru catlatmak icin havuc kurunun uygulanması gerektiğini biliyorum canım bunlari denedin mi

Hoşgeldin canım. Indir kürü yapmışmiydin?

O

O hmemn razi olmus canim iki hafta sonra gel ameliyat edeyim demis dr. Eve gidince ikna etmeye caliscam baska dr gidelim diye

Bencede mutlaka bu büyük adım için başka bir doktordan Firik alın. Rabbim ameliyata mecbur bırakmasın

O

O hmemn razi olmus canim iki hafta sonra gel ameliyat edeyim demis dr. Eve gidince ikna etmeye caliscam baska dr gidelim diye

çoğu erkek ameliyat olmak istemez maaşallah hemen evet demiş ama mutlaka başka dr.a da görünsün cnm inşallah ikna olur.

hoş geldin cnm

Hoşgeldin canım. Indir kürü yapmışmiydin?
NELER YAPMADIMKİ İLAÇLAR FALAN HİÇBİRİ 17MM YUKARI GEÇMEDİ.... YUMURTLADIĞIMI NASIL ANLARIM ACABA YA BİRDE YUMURTLAMA PROBLEMİ OLAN BİRİNİN ADET DÜZENSİZLİİ OLMAZ MI BENİM 28 GÜNDE BİR OLUYORUM...

NELER YAPMADIMKİ İLAÇLAR FALAN HİÇBİRİ 17MM YUKARI GEÇMEDİ.... YUMURTLADIĞIMI NASIL ANLARIM ACABA YA BİRDE YUMURTLAMA PROBLEMİ OLAN BİRİNİN ADET DÜZENSİZLİİ OLMAZ MI BENİM 28 GÜNDE BİR OLUYORUM...
yumurtlama testleri var mutlaka onlardan edin .

R ruzgar90 :anneadayı:...ilk aday belli oldu...:nazar:
Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında bekletilmiş Incir. Nohut ve sağlıklı beslenmeye dikkat etti

Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng ve Isırganotu çayı

Bizim gibi çabalayıp da hamile kalan, veya bebeğini kucağına alan arkadaşlar .. sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum..!!!

sağol Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben 3.tedavime başlayacakken kendiliğinden hamile kaldım. Rabbime bunun için binlerce kez şükürler olsun. çakşır kökü suyu,keçi boynuzu neler denedim neler. Hamile kalmadan 1 ay önce tabi ki Rabbim ol dedi sonra da gnc den aldıklarımın yararı oldu diye düşünüyorum.

eşim gnc den l-arginine 1000mg günde 1 kez, Quenzyme Q10 günde 1 kez, sabahları aç karna keçi boynuzu özü akşam yatmadan da keçi boynuzu pekmezi

bende gnc den arginmax woms günde 1 adet kullandım.

dilerseniz sizde deneyin. Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbişey yok. Öncelikle duanızı asla esirgemeyin Rabbimden istemekten vazgeçmeyin. Canı gönülden diliyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı nasip etsin ve kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

bunları kullanan arkadaş şimdi 27 haftalık hamile maaşallah

R ruzgar90 ....:anneadayı:ilk aday belli oldu...:nazar:
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:... Tebrikler!!!...:nazar:
L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
Arginmax women's kendi kullandı

canım benide ekle
eşim için kullandıklarım(proxeed plus, arı sutu bal polen propolis karısımı,evicap ve zeytinyagında bekletilmis incir)
birde saglıklı beslenmeye dikkat edioruz özellikle bol yesillik,bol kuruyemis tuketiyor.

canım benide ekle
eşim için kullandıklarım(proxeed plus, arı sutu bal polen propolis karısımı,evicap ve zeytinyagında bekletilmis incir)
birde saglıklı beslenmeye dikkat edioruz özellikle bol yesillik,bol kuruyemis tuketiyor.

hoş geldin aramıza cnm. Sizde sayı ve diğer değerler nedir ? Ne zaman başladınız takviyelere.

Back
X