Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kendim keşfettim :) ben yapıyorum cnm kıpkırmızı çıkıyor suyu gerçektende ve daha tatlı.Özü böylece daha çok çıkıyor yapmana çok sevindim şifa olsun inşallah.
Baya bir faklı diğer haliyle, diğerinde tat bile yoktu. Bu hem tatlı hem renkli . sağ ol canım ;)

Full of Love Full of Love buraya çekicle kırdığını yazınca .. bende artık iyicene ufaltiyorum 20dk demlendiktiken sonra süzüyorum:KK56:

Şifa olması dileğiyle..

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Portkalsuyu ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus

whiterose00 whiterose00 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Arkadaşlar biliyorsunuz 15 milyon sperm ile hamile kaldım 5 aylık bi düşugum var 5 hafta 3 gün sh anla. 4 gündür kahve bulasik akıntı m vardı yatıyorum zaten önceki gebeliğin böyle oldu. biraz ince ek arasından fazla kırmızı gibi geldi gitti çok korkuyorum.zaten ne kadar zor hamile kaldığını biliyorsunuz bu benim .boş gebelik mi yoksa.dusuk mu olcak endişelendiriyor um çok fazla.sizden ricam canı gönülden bana lütfen dua edin 8 ay önce annem
i kaybettim tek çocuğum bu çocuk bana can olcak

Arkadaşlar biliyorsunuz 15 milyon sperm ile hamile kaldım 5 aylık bi düşugum var 5 hafta 3 gün sh anla. 4 gündür kahve bulasik akıntı m vardı yatıyorum zaten önceki gebeliğin böyle oldu. biraz ince ek arasından fazla kırmızı gibi geldi gitti çok korkuyorum.zaten ne kadar zor hamile kaldığını biliyorsunuz bu benim .boş gebelik mi yoksa.dusuk mu olcak endişelendiriyor um çok fazla.sizden ricam canı gönülden bana lütfen dua edin 8 ay önce annem
i kaybettim tek çocuğum bu çocuk bana can olacak
Allah'ım anneciğine rahmet etsin günahları af mekanı cennet olsun inşallah.Amin
İnşallah yavrun sana sımsıkı tutunacak annesi içini ferah tut dualarım seninle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Amin

bebeğini kaybettmek ne kadar zordur çok çok iyi bilirim. rabbim yüzüne gülsün inşallah. yavrucugunu senden almasın. lütfen kötüüyü çağırma bolbol dinlen hiçbiriş yapma. hep güzeli hayal et bebeğinle ilgili. rabbim nasip etmeyeceği şeyi hayal ettirmezmiş canım. bol bol ya vedud ya musavvir ya mubdi çek canım

Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah iyi düşün iyi olsun canım.. Allah Kerim

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız ?

valla az biraz tedirginim kızlar eşimin yumurtalıkları şişmiş hatta sol sagdan daha çok şişmiş. foruma yazdım bakalım böyle bişi geçirmiş olan var mı dıye? ah sabahtan beri dırdır başımın etini yedi yemin ederim. canımdan bezdim yaaa. arada bi alıp başımı gidesim geliyor yaaa. çok bunaldım hayattan hiç zevk almıyorum. hiçbirşey beni mutlu etmıyo:KK43::KK61:

kızlar merhaba bugun eşimle konustuk yeni testimizi ayın sonuna doğru yaptıracağız.malum taşınma telaşemiz var diye iptal etmiştik.aslında hayırlısı boyleymis gercekten.hem o zamana kadar 3 aydır proxeed kullanmıs oluyor.birde hasar tespitide yaptıracagız kaan hoca mailde istemisti cunku..
bu arada hayalimdeki evi bugun tuttuk.çoook ama çoook mutluyum kızlar.dua edinde hem taşınmamız kolay olsun hemde yeni evde hemencik bebişimiz olsun heyecanız mutlulugumuz ikiye katlasın insaallah.Aminnnnnnnnnn.
sahi kaan hoca bizim degerlerimizi normal olarak degerlendirdi belki sorun dna hasarındadır demisti ama biz işte yine yogunluktan yaptıramamıstık.esimin bir gun tatili var onda da hep bişeler cıkıyo:KK43:
dna hasarı yaptıran var mı aranızda
avatar33 avatar33 cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin canım

Kızlar eşimin sperm azlığı ve hareket sorunu icin doktor proxeed verdi ama onu kullanmycaz
Yasadgm şehirde bir biyolog var test sonuçlarına gore bitkiler oneriyo ona gittik bize önerdikleri
Sabah öğle aksam çakşır koku suyu
Sabah öğle aksam keciboynuzu özü
Sabah aksam kendi yaptığı özel bi karışım içindeiçinde kestane bali polen ari sütü var bildiğim bilmediğim birkaç şey daha katti eşim 3 ay kullanck bunu değerler duzelmeSe aşılama olcak

kızlar merhaba bugun eşimle konustuk yeni testimizi ayın sonuna doğru yaptıracağız.malum taşınma telaşemiz var diye iptal etmiştik.aslında hayırlısı boyleymis gercekten.hem o zamana kadar 3 aydır proxeed kullanmıs oluyor.birde hasar tespitide yaptıracagız kaan hoca mailde istemisti cunku..
bu arada hayalimdeki evi bugun tuttuk.çoook ama çoook mutluyum kızlar.dua edinde hem taşınmamız kolay olsun hemde yeni evde hemencik bebişimiz olsun heyecanız mutlulugumuz ikiye katlasın insaallah.Aminnnnnnnnnn.
sahi kaan hoca bizim degerlerimizi normal olarak degerlendirdi belki sorun dna hasarındadır demisti ama biz işte yine yogunluktan yaptıramamıstık.esimin bir gun tatili var onda da hep bişeler cıkıyo:KK43:
çok sağol canım amin.yeni evin sana mutluluk getirsin inşallah canım. tedbiri mekanda ferahlık vardır. ben tek başıma evimi 3 günde yerleştirdim. yavaş yavaş yap yorma kendini.
kaan hoca dna hasarı dediyse onu hiç ihmal etme canım. çözümü var nede olsa. inşallah son dönemeçtesinizdir. bak yeni evine de taşındın sinir stres azalınca bi bakmışsın bebiş hemen gelivermiş :KK46:allahın izniyle.

çok sağol canım amin.yeni evin sana mutluluk getirsin inşallah canım. tedbiri mekanda ferahlık vardır. ben tek başıma evimi 3 günde yerleştirdim. yavaş yavaş yap yorma kendini.
kaan hoca dna hasarı dediyse onu hiç ihmal etme canım. çözümü var nede olsa. inşallah son dönemeçtesinizdir. bak yeni evine de taşındın sinir stres azalınca bi bakmışsın bebiş hemen gelivermiş :KK46:allahın izniyle.
ay canım benim cok sagol Allah razı olsun iyi dileklerin için.Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.

Kızlar eşimin sperm azlığı ve hareket sorunu icin doktor proxeed verdi ama onu kullanmycaz
Yasadgm şehirde bir biyolog var test sonuçlarına gore bitkiler oneriyo ona gittik bize önerdikleri
Sabah aksam kendi yaptığı özel bi karışım içindeiçinde kestane bali polen ari sütü var bildiğim bilmediğim birkaç şey daha katti eşim 3 ay kullanck bunu değerler duzelmeSe aşılama olcak
sayı hareket morfoloji nasıl sizin canım allah tez vakıtte kavustursun yavruna

ay canım benim cok sagol Allah razı olsun iyi dileklerin için.Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin.
bir de bişi dicem canım dna hasarına karşı zerdeçal ve kurt üzümü(bu biraz pahalı kilosu yüz liraymış galiba bende biraz para biriiktirip alıcam) öneriyorum tamir ediyormuşEn Büyük KK

Canım senin adına çoooookkkkk sevindim yeni yuvanız çocuk sesleri ile dolsun inşallah. Huzur bu dünyadaki en büyük zenginlik huzurunuz daim olsun inşallah güle güle oturun.
dna hasarı nerelerde bakılıyor acaba bizdemi yaptırsak bilemedim ?

valla az biraz tedirginim kızlar eşimin yumurtalıkları şişmiş hatta sol sagdan daha çok şişmiş. foruma yazdım bakalım böyle bişi geçirmiş olan var mı dıye? ah sabahtan beri dırdır başımın etini yedi yemin ederim. canımdan bezdim yaaa. arada bi alıp başımı gidesim geliyor yaaa. çok bunaldım hayattan hiç zevk almıyorum. hiçbirşey beni mutlu etmıyo:KK43::KK61:

canım yaa dur bakalım hemen ameliyat bu tabiki şişlikler ağrılar olacak kusura bakma ama eşinde çok pimpirikmiş biz nelere katlanıyoruz katlanacağız az sabretsin hele yaw

şifa olsun inşallah canım.

Back
X