- 29 Aralık 2014
- 499
- 252
- 53
kurt üzümü nasıl bir şey ki acaba?bir de bişi dicem canım dna hasarına karşı zerdeçal ve kurt üzümü(bu biraz pahalı kilosu yüz liraymış galiba bende biraz para biriiktirip alıcam) öneriyorum tamir ediyormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kurt üzümü nasıl bir şey ki acaba?bir de bişi dicem canım dna hasarına karşı zerdeçal ve kurt üzümü(bu biraz pahalı kilosu yüz liraymış galiba bende biraz para biriiktirip alıcam) öneriyorum tamir ediyormuş![]()
valla az biraz tedirginim kızlar eşimin yumurtalıkları şişmiş hatta sol sagdan daha çok şişmiş. foruma yazdım bakalım böyle bişi geçirmiş olan var mı dıye? ah sabahtan beri dırdır başımın etini yedi yemin ederim. canımdan bezdim yaaa. arada bi alıp başımı gidesim geliyor yaaa. çok bunaldım hayattan hiç zevk almıyorum. hiçbirşey beni mutlu etmıyo![]()
kızlar merhaba bugun eşimle konustuk yeni testimizi ayın sonuna doğru yaptıracağız.malum taşınma telaşemiz var diye iptal etmiştik.aslında hayırlısı boyleymis gercekten.hem o zamana kadar 3 aydır proxeed kullanmıs oluyor.birde hasar tespitide yaptıracagız kaan hoca mailde istemisti cunku..
bu arada hayalimdeki evi bugun tuttuk.çoook ama çoook mutluyum kızlar.dua edinde hem taşınmamız kolay olsun hemde yeni evde hemencik bebişimiz olsun heyecanız mutlulugumuz ikiye katlasın insaallah.Aminnnnnnnnnn.
sahi kaan hoca bizim degerlerimizi normal olarak degerlendirdi belki sorun dna hasarındadır demisti ama biz işte yine yogunluktan yaptıramamıstık.esimin bir gun tatili var onda da hep bişeler cıkıyo
dna hasarı yaptıran var mı aranızda
avatar33 cok gecmis olsun Allah acil şifalar versin canım
Bizde küçük bir yerdeyiz g. doğuda . istediğim bir şeyi bile bulamıyorum. Keciboynuzunu zor buluyorum. Gecen adam senden başka kimse almıyor bunu,yenilecek gibi bir şeyde değil ,bakıyorsunuz bunu sorması ayıp olmazsa dedi :) kansızlığa iyi geliyor kaynatıp iciyoz dedimSabret canım sonunda iyileşmiş olsun eşin.. dırdıriyrdi naziydi hepsine değecek inşallah
Neşeyle oturun inşallah.. o evde bebekleriniz doğsun büyüsün ..
bende bazen oturduğum ev mi uğursuz diye düşünmüyor değilim.. sadece kötü haber almak nasip oldu burda.tainimız çıksa bi dk bile durmam ,imkanlar çok kısıtlı çünkü
Hayırlı cumalr herkese. DNA hasarini spermiogram yaotirdigimiz her yer yapar mi acaba. Ben de merak ediyorum onun sonucu nasıl çıkar acaba.
Bizde küçük bir yerdeyiz g. doğuda . istediğim bir şeyi bile bulamıyorum. Keciboynuzunu zor buluyorum. Gecen adam senden başka kimse almıyor bunu,yenilecek gibi bir şeyde değil ,bakıyorsunuz bunu sorması ayıp olmazsa dedi :) kansızlığa iyi geliyor kaynatıp iciyoz dedim![]()
Hiim.sağ ol canım.Ben kaan Aydos da randevu almak için aradığımda sordum hemşireye açaba tahlillerimizi yaptırıp gelsek olur mu diye.. 'dna hasar testi sadece ankara ve istanbula yapılıyor' öyle dedi yani..
Hayırlı bereketli cumalar...
Sayı 17 milyon cnm hareketi hatırlamıyorum ama düşük bu koşullarda sadece aşılama olabilir diyo doktorsayı hareket morfoloji nasıl sizin canım allah tez vakıtte kavustursun yavruna
normalmiş şimdilik bu şişlikler. çok çok pimpirikli ya... iki gündür hiçbirşey begenmıyo ömrümü yedi ömrümücanım yaa dur bakalım hemen ameliyat bu tabiki şişlikler ağrılar olacak kusura bakma ama eşinde çok pimpirikmiş biz nelere katlanıyoruz katlanacağız az sabretsin hele yaw
canım bende kaan hocanın sayfasında okudum bunu. asyada evden uzaklaşan erkeklere yedirilmezmiş herhaldeki oralarda kudurmasnlar dıyekurt üzümü nasıl bir şey ki acaba?
her yer yapmıyor diye biliyorum canım. genetik tanı yapan laboratuarlarda yapabilirler. ben şöyle yapıyorum bulundugum ildeki laboratuarları arastırıyorum sonra onları arayıp sperm dna hasar analizi yapıyor musunuz diye soruyorum. ankara yakınındaysanız düzen laboratuarını öneriyorlarHayırlı cumalr herkese. DNA hasarini spermiogram yaotirdigimiz her yer yapar mi acaba. Ben de merak ediyorum onun sonucu nasıl çıkar acaba.
ayyy töbe yarabbim valla güldüm. allah yardımcın olsunBizde küçük bir yerdeyiz g. doğuda . istediğim bir şeyi bile bulamıyorum. Keciboynuzunu zor buluyorum. Gecen adam senden başka kimse almıyor bunu,yenilecek gibi bir şeyde değil ,bakıyorsunuz bunu sorması ayıp olmazsa dedi :) kansızlığa iyi geliyor kaynatıp iciyoz dedim![]()
normalmiş şimdilik bu şişlikler. çok çok pimpirikli ya... iki gündür hiçbirşey begenmıyo ömrümü yedi ömrümü![]()
Araştıracağım bendecanım bende kaan hocanın sayfasında okudum bunu. asyada evden uzaklaşan erkeklere yedirilmezmiş herhaldeki oralarda kudurmasnlar dıyeanadoluda da yeni başlamış üretime. sanırım kilosu pahalı... tek çözüm olsun da şifa versınde herşye harcıyoruz
Banada seçmek istediğimi görünce aktar sordu ne için kullanacaksınız dedi :) bende akciğere iyiymiş dedim :)) Ne diyim şimdi :)Bizde küçük bir yerdeyiz g. doğuda . istediğim bir şeyi bile bulamıyorum. Keciboynuzunu zor buluyorum. Gecen adam senden başka kimse almıyor bunu,yenilecek gibi bir şeyde değil ,bakıyorsunuz bunu sorması ayıp olmazsa dedi :) kansızlığa iyi geliyor kaynatıp iciyoz dedim![]()
kelebek kaan aydosta tedavi olanlar sayfasına bakarmısın cnm?