- 22 Ekim 2014
- 197
- 91
- 18
- 36
öncelikle günaydın hanımlar , güzel bir haftasonu geçirelim inşAllah eşlerimizle :) cumartesi sizde de öylemi bilmiyorum biz evde çok durmayız hemen atarız kendimizi dışarı
, ama akşama çünkü cumartesi de çalışıyoruz. eşimde bende çalıştığımız için cumartesilerini çok sever
pazartesilerden haz duymayız .
neyse ben konuya geçeyim. eşimde bende yoğun olduğumuz için malesef eczaneye gidemedik yarın avm ye gideceğiz gnc mağazasına ve aktara. ilaç konusun da daha bi karar sağlayamadık proxeed emodex veya gnc markalı ilaçlar hangisi pouuufff .
listemizde kesinlikle bu ay havuç suyu gelecek ay keçiboynuzu , evicap 400 , taze sıkılmış portakal suyu ,her akşam muz çilek olacak inşAllah . taze ceviz fındık badem üzüm kabak çekirdeği ay çekirdeği olacak , ısırgançayı , haftada iki defa nohut olcak.köy yumurtası alacağız inşAllah bol bol sebze .sağlıklı beslenmeye önem vereceğiz çünkü biz ileri derece fast food cuyuz
eşim iki gündür sigara içmiyor. azimle içmemeye kararlı cancazım.ve sizden yardım istiyorum tekrar. aktara gitmemize sebep; karışım yaptırmak istiyorum ama için de ne olmalı bilmiyorum tam olarak. tavsiyelerinizi bekliyorum kaderdaşlarım ve en en önemlisi hangi ilaç
...haydeeee hanımlarım eller klavyeye dokunsun ve bana önerilerinizi yazın . pazartesi inşAllah aranıza katılıyorum.