Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
merveeaydin merveeaydin :anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Evicap. Nohut. Zeytinyağında Incir. Isırganotu çayı

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas muhas .........şifa olması dileğiyle:nazar:
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

@hasretmn ...şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Tup bebek be asilama arasnda ne fark var ?? Ve fiyatlri ne kdr turkiyede

Günaydın arkadslr bnm için bi arkdsm kılmıştı istihare namazı birkaç ay önce beyaz şeyler görmüştü hep . İnşallah hayırlısı olur

Yeşil.goremkde hayırlı beyaz ve yeşil iyi siyah ve kırmızı kötüye yoruluyor ms92

Tup bebek be asilama arasnda ne fark var ?? Ve fiyatlri ne kdr turkiyede
canım tüp bebek sperm sayısı çok çok düşüklere hareketli spermi olmayanlara uygulanıyor. aşılamada ise seninki gibi 10 milyonun altı üstü gibi rakamlarda uygulanıyor. sen türkiyeye gelsen size büyük ihtimalle aşılama önerirler. aşılamada önce senin yumurtalarını büyütüyorlar sonra eşinin spermlerini bi şırıngayla rahme bırakıyorlar ama tüpbebekte senin yumurtalarını dışarı çıkarıp,birkaç gün döllendıkten sonra geri koyuyorlar. biz bu sene tüp bebeği 4bın +ilaçlar ödedik toplamda 6 7 binlirayı buldu. ama aşılama daha ucuz .

Günaydın arkadslr bnm için bi arkdsm kılmıştı istihare namazı birkaç ay önce beyaz şeyler görmüştü hep . İnşallah hayırlısı olur
günaydın.inşallah hayırlısı olur. gönlünün muradını verir rabbim. senden çok umutluyum. hep ilk sen hamiş olacaksın gibi geliyor bana söyleyim:KK66::KK66::KK66:

Kolay gelsin canım. Yokluğun belli oluyor ona göre

Bugün bende son keçiboynuzu kürünü hazırladım tekrar almayacağız. Haftaya çıkıyoruz izine ondan sonra yeni bir program başlatacağım inşallah. Kaan hocadan ozaman randevu alırız diye düşünüyorum.

Evicap ve zeytinyağında incir gideceğimiz güne kadar devam .. ve yumurtlama Günlerimi takip etmeye çalışacağım.

canım ya ben de takip etmek istiyorum hattatestler varya onlardan da almak istiyorum ama regl düzenim olmadığı için yapamıyorum acaba. bu takip hakkın da çokta bilgim yok. bana bi uygulama yapabilirmiyiz acep:cry: yani nasıl takipedebilirm ki:KK51:

günaydın.inşallah hayırlısı olur. gönlünün muradını verir rabbim. senden çok umutluyum. hep ilk sen hamiş olacaksın gibi geliyor bana söyleyim:KK66::KK66::KK66:
Canım deme ole heyecan yapıyorum;) diger topikdede hep bndn umutluydular ama kısmet inşallah hepimizin olur

canım ya ben de takip etmek istiyorum hattatestler varya onlardan da almak istiyorum ama regl düzenim olmadığı için yapamıyorum acaba. bu takip hakkın da çokta bilgim yok. bana bi uygulama yapabilirmiyiz acep:cry: yani nasıl takipedebilirm ki:KK51:

Adet bitiminden başla ateşini ölçmeye. Nezaman bir düşüş görürsen bil ki önündeki 48saat içinde yumurtluyorsun. Adetine kadar yüksek bir derece devam etmesi lazım ta ki adet olacağın zaman bu derece düşüyor. Buna bir kaç ay devam et. Göreceksin çok faydalı.

Akıntı kasiklarda veya göğüslerde bir sancı batma hisedersen yine yumurtlama dahi bir işaret.

Ovulasyon testleri de alıp kullanabilirsin garanti olsun diye.

Bir şekilde adetini düzene getir canım. Önce soğan sonra incir kürü fena olmaz. Civan pençe çayı da olabilir.

Kızlar bu ay Regl günümü dört gözle :KK37:bekliyorum çünküüüü cumartesi günü Mevlana ya yolculuk başlıyor..:KK55: temiz çıkmak istiyorum huzura hepimize dua edeceğim inşallah:KK51:
Kizkardesim orda okuyor canım selam şöyle bndende gerkcktn çok güzel.yerler

gunaydın kızlar ya şu haftasonları çalışan bir ben miyim :(
kızlar batıma 10 gun kaldı ağrılar gelmeye başladı bile :( off artık kendimden umidi kesmeye basladım
bu ay reglden hemen sonra eşim test yaptırcak dna hasarınıda yaptırcaz.bende dr a gitmek istiyorum hatta klomen tarzı ilac kullanmak istiyorum nedense zamanın daraldıgını hissediyorum

gunaydın kızlar ya şu haftasonları çalışan bir ben miyim :KK43:
kızlar batıma 10 gun kaldı ağrılar gelmeye başladı bile :KK43: off artık kendimden umidi kesmeye basladım
bu ay reglden hemen sonra eşim test yaptırcak dna hasarınıda yaptırcaz.bende dr a gitmek istiyorum hatta klomen tarzı ilac kullanmak istiyorum nedense zamanın daraldıgını hissediyorum
Tek değilsin canım bnde nobetciyim hmde 24 saat :( ümidini kesme Allahtn senin adetlerin fln nasıl eşinin sperm sayisi ne sıkıntımız ne BN sizin duru.u bil.iyornda çok soru sordm kusura bakma

Back
X