Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkurlerYeşil.goremkde hayırlı beyaz ve yeşil iyi siyah ve kırmızı kötüye yoruluyor ms92
canım tüp bebek sperm sayısı çok çok düşüklere hareketli spermi olmayanlara uygulanıyor. aşılamada ise seninki gibi 10 milyonun altı üstü gibi rakamlarda uygulanıyor. sen türkiyeye gelsen size büyük ihtimalle aşılama önerirler. aşılamada önce senin yumurtalarını büyütüyorlar sonra eşinin spermlerini bi şırıngayla rahme bırakıyorlar ama tüpbebekte senin yumurtalarını dışarı çıkarıp,birkaç gün döllendıkten sonra geri koyuyorlar. biz bu sene tüp bebeği 4bın +ilaçlar ödedik toplamda 6 7 binlirayı buldu. ama aşılama daha ucuz .Tup bebek be asilama arasnda ne fark var ?? Ve fiyatlri ne kdr turkiyede
günaydın.inşallah hayırlısı olur. gönlünün muradını verir rabbim. senden çok umutluyum. hep ilk sen hamiş olacaksın gibi geliyor bana söyleyimGünaydın arkadslr bnm için bi arkdsm kılmıştı istihare namazı birkaç ay önce beyaz şeyler görmüştü hep . İnşallah hayırlısı olur
Kolay gelsin canım. Yokluğun belli oluyor ona göre
Bugün bende son keçiboynuzu kürünü hazırladım tekrar almayacağız. Haftaya çıkıyoruz izine ondan sonra yeni bir program başlatacağım inşallah. Kaan hocadan ozaman randevu alırız diye düşünüyorum.
Evicap ve zeytinyağında incir gideceğimiz güne kadar devam .. ve yumurtlama Günlerimi takip etmeye çalışacağım.
Canım deme ole heyecan yapıyorumgünaydın.inşallah hayırlısı olur. gönlünün muradını verir rabbim. senden çok umutluyum. hep ilk sen hamiş olacaksın gibi geliyor bana söyleyim![]()
doğru söylüyorsun dur bakalım hayırlısı olsun canım. rabbim zamanını bekliyordur. doğru zamanda gelir kuzunCanım deme ole heyecan yapıyorumdiger topikdede hep bndn umutluydular ama kısmet inşallah hepimizin olur
Canım deme ole heyecan yapıyorumdiger topikdede hep bndn umutluydular ama kısmet inşallah hepimizin olur
canım ya ben de takip etmek istiyorum hattatestler varya onlardan da almak istiyorum ama regl düzenim olmadığı için yapamıyorum acaba. bu takip hakkın da çokta bilgim yok. bana bi uygulama yapabilirmiyiz acepyani nasıl takipedebilirm ki
![]()
Amin inşallah canım Rabbim hepimize versin bnde sizler için dua ediyorum hepBu topikde de gözler üzerindeinşallah bu sefer olur..
![]()
Kizkardesim orda okuyor canım selam şöyle bndende gerkcktn çok güzel.yerlerKızlar bu ay Regl günümü dört gözlebekliyorum çünküüüü cumartesi günü Mevlana ya yolculuk başlıyor..
temiz çıkmak istiyorum huzura hepimize dua edeceğim inşallah
![]()
Amin canm hakkimzda hayırlısı olsun Rabbim sabirmizi artttirsindoğru söylüyorsun dur bakalım hayırlısı olsun canım. rabbim zamanını bekliyordur. doğru zamanda gelir kuzun
Tek değilsin canım bnde nobetciyim hmde 24 saatgunaydın kızlar ya şu haftasonları çalışan bir ben miyim
kızlar batıma 10 gun kaldı ağrılar gelmeye başladı bileoff artık kendimden umidi kesmeye basladım
bu ay reglden hemen sonra eşim test yaptırcak dna hasarınıda yaptırcaz.bende dr a gitmek istiyorum hatta klomen tarzı ilac kullanmak istiyorum nedense zamanın daraldıgını hissediyorum