Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı cumalarınız olsun hanımlar..

Biz gidiyoruz :KK55: eşim biletlerle geldi :KK71:
uzun zamandan sonra böyle inişli çıkışlı moral bozukluğu yaşamamiştim :21::KK53:

Kısmetse yarın sabah biniyoruz:KK49:

ooo süper olmuş hayırlı yolculuklar bol potiveli tatiller

Güzel dilekleriniz için tşk ederim:KK36: kızlar. bizlere çok çok Duâ edeceğim Mevlâna huzurunda.. Hoppa muhas hakkında hayırlısı olsun inşallah:KK66:

nasılsınız arkadaşlar var mısınız tefriciye zincirine
ezber bilmiyorum ama okurum yine de.Ben varımm

Hayırlı cumalarınız olsun hanımlar..

Biz gidiyoruz :KK55: eşim biletlerle geldi :KK71:
uzun zamandan sonra böyle inişli çıkışlı moral bozukluğu yaşamamiştim :21::KK53:

Kısmetse yarın sabah biniyoruz:KK49:

gözün aydın canım hayırlı yolculuklar gönlünce geçsin herşey inşallah.

Bir civcivin anasi olmakla başladık hhayirli ugurlu olsun inşallah:KK53::KK53::KK68:

Rbbim kendi evlatlarına analık etmeyi de nasip etsin inşallah.

hayırlı akşamlar hanımlar.:KK52: bana dua edermisiniz yeni kararlar alıyorum. kariyerle alakalı. Rabbim hakkım da hayırlısnı versin inşAllah:KK51::KK51:

Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın nasip etsin inşallah.Amin

iyi geceler arkadaşlar. Nasılsınız?

Güzel dilekleriniz için tşk ederim:KK36: kızlar. bizlere çok çok Duâ edeceğim Mevlâna huzurunda.. Hoppa muhas hakkında hayırlısı olsun inşallah:KK66:
Kelebekcanm diğer topikte bi arkds vardı Şebnem diye hatirliyomusun hep erken test yapıyordu 9 haftalık hamileymis ;)

Dun kabusum olan rahim filmini çektirdin kızlar. Agrim var biraz, leke halinde de kanamam var. 4 saatin geçti hastanede. Hamile kadın gördükçe çok kotu oldum

Dun kabusum olan rahim filmini çektirdin kızlar. Agrim var biraz, leke halinde de kanamam var. 4 saatin geçti hastanede. Hamile kadın gördükçe çok kotu oldum
Geçmiş olsun cnm kurtuldn çektirip bnde eğer hamile degilsm cektrcm sanırım çok ağrin oldumu. Bak sen bugün hastanede hamile grdun kotu oldun BN hep.kadın doğum hastanesindeyim dvmli görüyorum yani sinden daha kötü durumda olan vr sıkma canini olacak insallh bizlerin de

Sen geldin zaten aklıma zaten canım . Allah yardımcı olsun. Ben de öğretmenim okulda çocuklarla olmak da zor oluyor.

Anestezili çektirdin ben canım. Ovyuzden bir şey hissetmedim. Biraz agrim var şuan. İlaç verdi onun için de. 4 gün de ilişki yasak

Back
X