- 27 Kasım 2014
- 5.898
- 10.870
- 248
Anladim canm sonuç n e zamnçıkacakAnestezili çektirdin ben canım. Ovyuzden bir şey hissetmedim. Biraz agrim var şuan. İlaç verdi onun için de. 4 gün de ilişki yasak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim canm sonuç n e zamnçıkacakAnestezili çektirdin ben canım. Ovyuzden bir şey hissetmedim. Biraz agrim var şuan. İlaç verdi onun için de. 4 gün de ilişki yasak
Anladım canım atlattin en azından insallh bayrama kdr hamile kalırsınız genelde rahim filmden sonra hamile kal. Çok oluyor bu ay degerlndr yu.urtlama günlerini bnm bi arkdsm PCO 4 yıldır olm.uyodu film cektrdiktn sonraki ay hamile kaldı senin ole olur insallh bn düşünüyorum çektirmeyi ama bakalım doktorum ne diyecek bu gttgmz insallh gerek kalmaz hicAnestezili düşünutorsan AC git canım. Yoksa kusma oluyormus. Çekimden sonra iki saat de yeme içme yasak. Sonraki iki saat de sadece bisküvi ve meyve suyu dedi doktor. Akşam da hafif yemek
AAnladm canm bizde hareket çok duauk degil ama bnmde pco vr ikimzdede vr sıkıntı sende sıkma canini Allah ol sonra hic bisy engel olmaz kaç yıllık evlisinzİnşallah canım gerek kalmadan gelir bebegin. 4 gün iliski yasak yumurtalama günümü kaçırmış oluyorum. Eşimin spermleri de sorunlu. İleri hız sıfır . yerinde hareketli %25. Sayımız da varma yok arasızor bu sayılarla hamilelik.
İnşallah canım gerek kalmadan gelir bebegin. 4 gün iliski yasak yumurtalama günümü kaçırmış oluyorum. Eşimin spermleri de sorunlu. İleri hız sıfır . yerinde hareketli %25. Sayımız da varma yok arasızor bu sayılarla hamilelik.
Hoşgeldin canmherkese merhaba arkadaşlar iyi hafta sonları diliyorum
![]()
1 senelik evkiyim canım ama yas oldu 30AAnladm canm bizde hareket çok duauk degil ama bnmde pco vr ikimzdede vr sıkıntı sende sıkma canini Allah ol sonra hic bisy engel olmaz kaç yıllık evlisinz
Ben 1 yıllık evliyim yeni bitti ama yaşı. 23 Allah isteyen herkese vrsn cnm1 senelik evkiyim canım ama yas oldu 30
Hayırlı sonuçlar alırsınız insallh canım bnde beklemedeyim ama herşeye acaba hamilemiyim diyorum ama umitlenmemk lazim her belirti herkesçe olacak diğe bsy yok ole dsnuyorm Allahim hepimizin yüzünü guldrsunmerhaba kızlar
ben bugun adet oldumeşim yarın hem sperm hemde dna hasar tespiti yaptıracak dua edin sonuclar iyi cıksın.
bende reglin 3.gunu gitmeyi planlıyorum ins.belki dr bi yumurta geliştirici falan verir.
ya hiçte belirtim yoktu bu ay umitliydim ama hayırlısı olsun
şunu anladım belirti falan fasa fiso en iyisi batın gecmesini beklemek ondan once umitlenmek dogru degil gercekten
allah yüzünüzü güldüren güzel haberler gönderir inşallah.merhaba kızlar
ben bugun adet oldumeşim yarın hem sperm hemde dna hasar tespiti yaptıracak dua edin sonuclar iyi cıksın.
bende reglin 3.gunu gitmeyi planlıyorum ins.belki dr bi yumurta geliştirici falan verir.
şunu anladım belirti falan fasa fiso en iyisi batın gecmesini beklemek ondan once umitlenmek dogru degil gercekten
Hayırlı sonuçlar alırsınız insallh canım bnde beklemedeyim ama herşeye acaba hamilemiyim diyorum ama umitlenmemk lazim her belirti herkesçe olacak diğe bsy yok ole dsnuyorm Allahim hepimizin yüzünü guldrsmerhaba kızlar
Urfada çektirdin canım . tüp bebek için. 3 4 aydır arastiriyorum. İstanbul a karar verdim. Sisli memorial ve Acıbadem Maslak iiyimis. Sisili memoriala gideceğim ben
Hakkında hayırlısı olsun cnm bende şişliyi araştırıyorum tedavi olursam orayı düşünürüm.Doktor tercihin var mı ?250 TL anestezili
Canım inşallah eşinin testi sonuçları çok güzel çıksın seninde bu bekleyişin mutlu sonla noktalansın inşallah.merhaba kızlar