Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı ile boğuşanlar buyrun beraber yol alalım

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
UV
Arkadaşlar merhaba,çeşitli başlıklarda yazdım ama kafam allak bullak :KK43: 15 aylık evliyiz ve 5 aydır korunmuyoruz bebek olmayınca dr gittik ve Eşimde sperm hareketsizliği çıktı,ilk dr varikosel var hemen ameliyat edelim dedi elle muayene bile etmedi,ama sonraki dr elle de baktı,varikosel kesinlikle yok dedi ve l-argine,bir antibiyotik verdi,bu arada ben eşime keçi boynuzu kürü ve çakşır macunu verdim sürekli,2 hafta sonra eşimde ciddi isteksizlik ve göğüslerde büyüme oldu,dr agidince tekrar hormon testi istedi,yapılan hormon testinde FSH ve LH a bakılmamış sadece testesteron ve birkaç kan sonucu yazıyor. Testesteron çok düşük çıkınca sustanon diye iğne ve enfeksiyon için bir ilaç verdi ve keçi boynuzu ile çakşırı bırak dedi. Şimdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum,her geçen gün üzüntüm büyüyor,bir varikosel dediler,bir hormon bozukluğu dediler. Sadece 1 semen tahlili verdi eşim. Acaba bir sorun yok da verdiği ilk testte aşırı stres yaptığı için mi sonuç kötü çıktı? Eşim şehir dışına çok çıktığı için düzenli bir cinsel hayatımız yok,ilişki sıklığımız az olduğu için mi oldu hız sorunu?doğru düzgün bir dr a daha mı gidelim? Semen tahlilinden önce neler yapmak lazım,hormon tahlillerinde hangi testleri yaptırmalıyız mutlaka???
uç günluk birikimle tekrar yaptırın canım bence. Hormon testlerini de yenilettirin FSH te de baktirin

heyecanla bekliyorum sonuçları. hem siz hem biz seviniriz inşallah. :KK3:inşallah umduğun gibi olur yerleşme kanamasıdır. aslında belirtilere de bakmamak gerekiyor aldatıcı olabilir dıyorlar ama umut dünyası. sen yine de dikkat et kendine canım. sonuçlar çıkınca hem önceki hemde yarınkı sonuçlarını birlikte yazar mısın? çok heyecanlandım.
heyecandan yerimde duramıyorum yarın olsun hemeeeen:)tamam canım yazarım inş.

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Üzme kendini Allah büyük:KK51:
inş.canım amin.gezmelerdeymissin hayırlı gezmeler.kazasız belasız donersin inş.canım

Hoşbulduk canım :KK19:Alanya ya geldik Konya'dan. Burdayız şimdilik .. hepimize dua ettim :KK36:

Eki Görüntüle 1516644

Sen nasılsın ? Canım tarihleri unut adet olursan üzülme diye. Olmasan da öyle de böyle öğrenirsin gebeliğini
Ohhh ne güzel canım iyi gezmeler tarihlere guvenemiyormki ztn cnm düzenli adet olmadgm için bekliyorm sadrce

Inşallah 1gün bizde Hamile kalırız:KK51:
Işte kullandığımız takviye ve kürler...

R ruzgar90 .....:anneadayı:.....Tebrikler!!!....:nazar:
●Keçib.kürü .Vemax. Bal badem karışımı .Kuruyemiş .Zeytinyağında Incir. Nohut .Sağlıklı beslenmeye dikkat!
@merveeaydin:anneadayı:..Tebrikler!!!...:nazar:
●L-arginin 1000mg. Quenzyma(Q10) .Keçib.Özü ve Keçib.pekmezi
●Arginmax women kendi kullandı

avatar33 avatar33 ....şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .keçib.özü .Zeytinyağında Incir .Macun(metinbey) . Sudafet .Endol. Evicap. Folbiol .Kırkkilitotu çayı ve Kuruyemiş

Yadee Yadee .....ara veriyoruzzzzzz:KK51:

Full of Love Full of Love şifa olması dileğiyle..:nazar:
●Keçib.kürü .Quenzima (Q10). Antioksidan formula. Balık yağı. L-arginin. Ginseng .Isırganotu çayı

Melkee Melkee .......şifa olması dileğiyle...:nazar:
●Keçib.kürü .Çörekotu yağı ve Proxeed Plus .Arısütü-Bal-Polen karışımı .Zeytinyağında Incir
●Incir ve soğan suyu kendi kullanıyor

@whiterose55 şifa olması dileğiyle:nazar:
●Keçib.kürü ve Çakşır karışımlı Pekmez Zeytinyağından İncir

ZehreNur ZehreNur .....şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Evicap. Arısütü bal Polen Propolis karışımı. Zeytinyağında Incir. Kuruyemiş. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

kelebek19 kelebek19 ..şifa olması dileğiyle:nazar:
●Proxeed Plus. Kuruyemiş. Zeytinyağında Incir. Nohut. Keçib. Pekmezi. Avokado çayı. Sağlıklı beslenmeye dikkat!

BHR84 BHR84 ........şifa olması dileğiyle:nazar:
●Arginmax .Evitamin .Isırganotu çayı
.Keçib. Pekmezi .Incir-ceviz .Bal-zerdeçal.

muhas muhas .........şifa olması dileğiyle:nazar:
●keçib.kürü .Iğde .Proxeed Plus .Evicap .Zeytinyağında Incir .çiğ Çerez

D denizz5 ...şifa olması dileğiyle:nazar:
Keçib.Pekmezi .Havuç suyu .Bal-Polen karışımı .Nohut

*Listeye adını yazdırmak isteyen bana msj atsın*

Sen ne zaman baslayacaksin tedaviye. Okulların kapanmasını bekliyorum ben izin alamam. Sonra da ramazan geliyor. Bayramdan sonraki adetimle gideceğim inşallah. Bir ay sonra on görüşme için gideceğim. İstenilen testleri yaptiriyorum. Rahim filminden başladım bakalım . hayırlısı olsun hakkimizda

Canım ben hazirandaki teste göre karar vereceğim gidişata ama bu arada merkez ve dr. araştırıyorum.hakkımızda hayırlısı

kızlar eşim test verdi spermiyogram sonucunu yarın, dna hasar sonucunubir hafta sonra alabilecekmisiz
proxeed 5.kutu bitmek üzere.arı sutu bal kurunude yaklasık 4 aydır kullanıyor.e vitamini ve diğer takviyeleri 3 aydır kullanıyor.insaallah sonuclar hem bana hem size umit verici olur.
ya kızlar bu arada dun bir damla kahverengi karısık leke gelmisti.ben adet oldum sandım ama ondan sonra kanamam devam etmedi.şimdide regl olcam gibi hiç ağrım sızım yok.içime kurt dustu dunden beri implamantasyon olabilir mi diye?siz nediyorsunuz?

Canım eşinin sonucu bugün çıkacak sanırım inşallah herşey çok güzeldir.

günaydın arkadaşlar nasılsınız ? cumartesi pazar kışlıklar kalkttı yazlıklar çıktı büyük bir temizliğe kalkkttım fakat bütün odalarım bitmedi :( ve ben iş yerine gelip gidiyorum akşamları çamaşır at çıkart ser işleminden sonra küt gidiyorum. sağolsun eşim kendisi kürünü yapıyor içiiyor. pazar günü proxeed plusun ikinci kutusuna başaladık. bende tarlusal alıp kullancaktım ama sonra bekleyim gelmesini dedim. nerdeyse iki ay olcak bende tık yok. kırmızıyı görünce bende başlıcam soğan kürüne. birde biz geçen yıl saraçoğlunun kürlerinden sipariş etmiştik . bana aslan pencesi göndermişti iki kutu var. onada başlamak istiyorum. sizler kullandnz mı hiç aslan pençesini

kızlar sonuçlar çok ama çok kötü çıktı ekrana bakıp donakaldım resmen böyle birşey olabilirmi
40 milyon olan sperm 7 milyona, mlde 19 olan 2.8 mlye düşmüş.ileri hareket %35
morfoloji %2 buda önceden %70 di
çok kötüyüm kızlar boyle bir sonucu hiç beklemiyordum akşam eşime nasıl soyleyeceğim

kızlar sonuçlar çok ama çok kötü çıktı ekrana bakıp donakaldım resmen böyle birşey olabilirmi
40 milyon olan sperm 7 milyona, mlde 19 olan 2.8 mlye düşmüş.ileri hareket %35
morfoloji %2 buda önceden %70 di
çok kötüyüm kızlar boyle bir sonucu hiç beklemiyordum akşam eşime nasıl soyleyeceğim
Canm esin stres heyecan fln yap.ismi sor bi önce bide kaç ay önce vermiştiniz testi bide başka bi merkezde deneyin istersnz

Back
X