• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sperm azligi olanlar buyrun dertleselim

sedakumsal

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
67
7
6
27
Biz 1 senlk evliyiz esimin speemi 2 milyon civarinda ilac iciyo 7 aydir yukselip distu geri sizce dogal yolla yukselirmi b cevz gbi sylerle tup bebege maddi imknm yok tutup tuttmamasida sans bu besinlerle yukselir mi polen arisutu bal ceviz yediriyorum bi umut yardmci olurmisnz

canım merhaba inşallah yükselirr benim eşimdede vardı ama bizim yüksekti değerler eşim yinede varokosel ameliyatı oldu düşme riskide vardı ama yinede ne olursa olsun dedi oldu ben hiç doğal yolla denemedim biz direkt ameliyata başvurduk inşallah sizinkinde bir sıkıntı olmaz Allah isterse herzaman olur canım gönlünü ferah tut inan yeri ve zamanı vardır ben ben o kadar çok şey atlattım ki yinede şükür ediyorum halime dhiç bir dr la görüştünüz mü bu konu hakkında

Saol cnm ecet gorustuk simdilik ilac ic dediler ameliyta gerek yokms sadece eger tup bebl yptrrsak speem ytmezse ameliyt edecklee mikro tese ameliyti esimij haretli spermi yok tup bebegede sick bkmdk maddi imkn uok bir ikincsi tutup tutmaycgi belirsz diye

olsun canım vardır bir bildikleri kaç yıllık evlisiniz kuzum Allah isterse eğer tüp bebek te tutar denemden hiçbirşeyi bilemeyiz ben iki aşılama geçirdim mesala tutmadı bu arada çok sevdiğim bir arkadaşım var onlarında hiç sperm yoktu direk tüp bebek dedi dr tor onlarda yaptı şuan hamile arkadaşım yani diyeceğim hiç belli olmaz tutasada tutmazsada denemden bilemeyiz ben başımdan geçenleri anlatsam sana oturup halime ağlarsın valla

Merhaba hanimlar benim esimdede sprem dusukkugu vardi.. doktor ameliyat olursan belki yukselir demisti.. acikasi hic umudumuz yoktu ama esim 1 ay boyunca sabah aksam harpup pekmezi yedi keci boynuzu yedi findik fistik ceviz kuru incir vs.. ben obur aya kamile kaldim.. Allah verince oluyor iste.. deneyin cocuk olmasa bile yukseldigini goreceksiniz..

Biz 1 bucuk senlik evliyz cnm hic korunmadik bu surede olmynca doktora gttik iste spermimiz 2 milyon ckti simdi bekliyoz ilac iciyo tup bebegi bklmye aldik insllh verir allhm

benimde eşimde sperm sorunu var bizde önümüzdeki ay tüp bebek deneyeceğiz kısmetse.

Merhaba izler çağın hastalığı malesef bu ALLAH sonumuzu hayır etsin.umudunuzu hiç kaybetmeyin kurban olduğum rabbim Zaman'ı gelince bizlere de evlatlar nasip edecek inşallah.bende iki yıllık evliyim bizdede aynı sorun var bizde 3 kez tüp bebek denedik ama malesef 3 üde negatif pazartesi Ada'na seyhan başkentle görüşmeye gideceğiz bakalım bu hastane Nasıl bir yol izleyecek.bu arada bu harnup pekmezi ve keçi boynuzu pekmezini daha önce de duymuştum ama ciddiye almamıştım aktarlardan alıp denemekte fayda var gibi geliyor bana