• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm azligi olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sedakumsal

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
67
7
6
27
Mrb biz 1 senlk evliyiz esimin spermi 2 milyon civaribda hareketli spermi yok 7 aydr ilac tedavsi goruyo yukseldi dustu geri dogal yolla artarmi tup bebge mddi imknm yok tutup tutmcgi kesin degil bal ceviz polen aristu gbi seylrr aldm yerse yukselir blki yardim edin lutfen...

benim eşimde aynı durumda canım biz şuan ibrahim saraçoğlunun kürünü uygulamaya başlayacağız.ama keçiboynuzu kürü yapabilirsin.

Bizde de 2 milyon Sperm kalitesi iyi gibi ama Sperm az ileri geri hızlı yerinde hareketli %45 hareketsiz ama Sperm yok kürü denedim ben iki hafta eşim çok kilo aldı geri bıraktım siz hangi ilacı kullandınız acaba
Uzman bir doktora gitmek gerekiyor sanırım

bize doktor klomen verdi ama oda eşimde isteksizlik yaptı saraçoğlunun kürünün faydasını görenler olmuş içinde 3çeşit bitki var bide evicap var onu kullanıcak.tabiki doktora gitmek gerek benim eşim ameliyat olalı 3sene oluyor ameliyat fayda etmeyince bizde bitkisel tedavilere yöneldik

Neden ameliyat oldu.
Eşim çok istiyor bi bebek olsun. Ben aile ilişkileri düzeltmeden istemiyorum ama eşim biraz daha ılıman davranıyor o yüzden düşünmeye başladım bebek ama işte Sperm az
Doktora gitti muayene olmadan sonucu göstermiş oda en fazla 10 milyon olur tüp bebek tedavisi ne başlayın demiş
Neden dolayı ameliyat oldu onun için sordum

varikoselden oldu canım spermi az eşimin 3milyon kadardı işte ama ameliyat fayda etmedi bizede hemen tüp bebek dediler ama şuan için yapacak maddi imkanımız yok onun bitkisel tedavilerle deneyelim dedik ve tabi dua etmek lazım canım

varikoselden oldu canım spermi az eşimin 3milyon kadardı işte ama ameliyat fayda etmedi bizede hemen tüp bebek dediler ama şuan için yapacak maddi imkanımız yok onun bitkisel tedavilerle deneyelim dedik ve tabi dua etmek lazım canım
Ben eşimin sebebini bilmiyorum belki ameliyat ile düzelecek ti ama o direk sonucu göstermiş doktora
Küçükken ateşli hastalık geçirmiş ona bağlıyor sebebi ama biraz daha ileri giderse tekrar doktora gitmesini isticem
İnşallah bir bebeğin olur

inşallah canım.Eğer değerleri böyleyse eşindede varikosel vardır işinin ehli uzman bir doktora görünün ihmal etmeyin canım

inşallah canım.Eğer değerleri böyleyse eşindede varikosel vardır işinin ehli uzman bir doktora görünün ihmal etmeyin canım
Gittiği doktoru Sperm problemi olan biri önermiş durumu normal e dönmüş onun ama işte. Benim koca biraz utangaç ben gösteremem olayına girmiş direk sonucu göstermiş
Varikosel neden oluyor acaba

anladım canım da ultrasonla bakıp hangi derecede olduğunu filan bilseniz daha iyi olur sizin için.ateşli hastalıktan,doğuştan,genetik rahatsızlıktan oluyor canım.rabbim tez zamanda şifa versin inşallah sizede herkese

Bu saracoglunun kuru hangsi oluyor bnm esimde klomen ve evicap kullandi 6 ay kadar yukselmisti 6 ya geei dustu maleaef

Bizde simdi tup bebk dsnuyoz ama maddi imkanimiz yok ve 100 de 50 tutar dediler umutlu deglz pek bekliyoruz simdilk bu durumda olan var mi kizlarr,????

Bizde simdi tup bebk dsnuyoz ama maddi imkanimiz yok ve 100 de 50 tutar dediler umutlu deglz pek bekliyoruz simdilk bu durumda olan var mi kizlarr,????
bizimde aynı durum canım işte saraçoğlunun mail gönderip durumumuzu yazdık.oda bize kür gönderdi 3aşamalık bişey bu biz 1.kürdeyiz içinde bi çay sallama şeklinde bal polen var bide bitki var onu kullanıyoruz faydasını görenler varmış inşallah bizede şifa olur

Kızlar merhaba benim eşiminde spermleri çok az doktor bize choriomon iğnesi verdi yalnız bu iğneyi kullanmaya başladıktan sonra benim akıntım resmen deterjan kokuyo ne yapsam bilemedim

Back
X