• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm azligi olanlar buyrun dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:KK76:Slm arkadaslar bix 1 senlk evliyiz esimin spermleri 2 milyon 7 aydir ilac tedvsi goruyo ne ypsam yukselr bi umut 2 milyondan 6 milyona cikmisti dustu geri yardim arkdslar

canım eşine keçiboynuzu kürü yaptınmı hiç? Yapmadıysan hiç zaman kaybetmeden yapmanı tavsiye ederim ciddi anlamda işe yarıyor çünkü

Evet 2 defa yaptirdik netice negatif oldu malesef . Ileri hızlı yokken tupbebek yapılabiliyor bizde ileri hızlı % 2 iken yapıldı ama sıfır olan arkadaşlarımda vardı ve pozitif neticelendi. Umarım sizde bebeginize kavusursunuz
İnşallah canım Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ☺

HakkimiZda hayırlısı artık moral önemli ama bilmiyorum artık Çaksir suyunu duydunuz mu ise yarıyor diyenler var
evet daha önce kullanmıştım .her akşam bir tepsi hazırlıyordum küçük kuruyemişliklere ceviz,çiğ badem,keçiboynuzu pekmezi,bitter çikolata,muz,dut kurusu ve bir çay bardağı çakşır otu suyu 1 ayda 2 katı yükseldi sperm sayısı ama biz bazı sebeplerden tedaviye ara verdik.tabi ben bir müddet yine devam ettim doğL yollarla kalırım belki diye ama malesef olmadı.
şimdi bütün işlemlere tekrar başladık yine sperm sayısı ve hareketlilik düşmüş ooff ooff :((

Back
X