- 13 Ağustos 2015
- 67
- 7
- 6
- 27
- Konu Sahibi sedakumsal
-
Ben eşimin sebebini bilmiyorum belki ameliyat ile düzelecek ti ama o direk sonucu göstermiş doktoravarikoselden oldu canım spermi az eşimin 3milyon kadardı işte ama ameliyat fayda etmedi bizede hemen tüp bebek dediler ama şuan için yapacak maddi imkanımız yok onun bitkisel tedavilerle deneyelim dedik ve tabi dua etmek lazım canım
Gittiği doktoru Sperm problemi olan biri önermiş durumu normal e dönmüş onun ama işte. Benim koca biraz utangaç ben gösteremem olayına girmiş direk sonucu göstermişinşallah canım.Eğer değerleri böyleyse eşindede varikosel vardır işinin ehli uzman bir doktora görünün ihmal etmeyin canım
bizimde aynı durum canım işte saraçoğlunun mail gönderip durumumuzu yazdık.oda bize kür gönderdi 3aşamalık bişey bu biz 1.kürdeyiz içinde bi çay sallama şeklinde bal polen var bide bitki var onu kullanıyoruz faydasını görenler varmış inşallah bizede şifa olurBizde simdi tup bebk dsnuyoz ama maddi imkanimiz yok ve 100 de 50 tutar dediler umutlu deglz pek bekliyoruz simdilk bu durumda olan var mi kizlarr,????
amin canım yazarım tabiki inşallah rabbim size de banada herkese nasip eder tez zamandaİnlsh cnm fayda gorursen yaz bizde alrz allh yrdmcmz olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?