Erkek İnfertilitesi Sperm azlığı sonrası hormon sonuçları

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

utkunagis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
71
31
3
39
Eşimin sperm tahlil sonucu aşırı kötü çıkmasına rağmen 1 aylık ilaç tedavisi sonrası doktorumuz hormon tahlilleri istemişti ancsk fsh yüksekliği canımızı sıktı. Benim bildiğim kadarıyla yüksek fsh düşürülmesine tıpda çözüm yok. Sizce hormon sonuçlarımız nasıl arkadaşlar? Doktorumuz ne şekilde devam edecek onuda merak ediyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20220108-190751_Office.webp
    Screenshot_20220108-190751_Office.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20220108-214127_Gallery.webp
    Screenshot_20220108-214127_Gallery.webp
    31 KB · Görüntüleme: 67
Tipda caresi yoksa düzenli beslenme düzenli spor Akdeniz şeklinde beslenme en önemlisi otofajiyi(su orucunu) araştırın derim alternatif tıbba yönelin ibrahim saracoglunu araştırın ayrica keci boynuzu kullandıniz Buda fsh i yükseltir

Tipda caresi yoksa düzenli beslenme düzenli spor Akdeniz şeklinde beslenme en önemlisi otofajiyi(su orucunu) araştırın derim alternatif tıbba yönelin ibrahim saracoglunu araştırın ayrica keci boynuzu kullandıniz Buda fsh i yükseltir
Keci boynuzu kullandıysaniz olacakti

Keci boynuzu kullandıysaniz olacakti
FSH yüksekliği ondanmı olmaktadır? Keçiboynuzu değilde başka macunlar kullandık oda sperm değerlerini artırmak için. Doktorumuz 1 ay daha ilaçlara devaö dedi ve sonrasında yeniden sperm tahlili istedi ona göre sperm dna hasarına bakılıp tedaviye karar verilecekmiş. Bu arada kendimde şeker hastasıyım HbA1c değeri düşürme ve kilo vermek ile uğraşıyorum

Eşimin sperm tahlil sonucu aşırı kötü çıkmasına rağmen 1 aylık ilaç tedavisi sonrası doktorumuz hormon tahlilleri istemişti ancsk fsh yüksekliği canımızı sıktı. Benim bildiğim kadarıyla yüksek fsh düşürülmesine tıpda çözüm yok. Sizce hormon sonuçlarımız nasıl arkadaşlar? Doktorumuz ne şekilde devam edecek onuda merak ediyorum.
Canım bende de fsh yüksekliği var hatta 70’lere fırlamıştı düzenli olarak gıda takviyesi kullanıyorum kesinlikle denemelisiniz ürünle alakalı bilgi istersen instagramda da görmüşsündür o markayı Rus markası Rus bilimadamları tarafından geliştirilmiş tıpta ne yazık ki çözümü yok ama takviye gıdalarla düşürmemiz mümkün benim şuan 30’lara düştü düzenli olarak düşüyor kullandıkça ayrıca doktoruma da sordu bu gıda takviyesini ilacımın yanında kullanabilirmiyim diye sakıncası yok kullanabilirsin dedi

fsh yüksekliği olan kişiler keçiboynuzunun her türlüsünden uzak durmalı tozu kürü pekmezi soğuk presi hepsinden uzak durmalı otofajiyi iyice araştırın 21 günde açlık bile bir şeyiniz kalmaz

Back
X