Almila91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2015 55 21 88 34 8 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almila91 #1 Azerbaycandan hamıya salam kizlar. Kizlar , sperm , marfoliji , haraketsizlikle ilgili doktorda eşi tedavi olaniniz oldu mu?
Azerbaycandan hamıya salam kizlar. Kizlar , sperm , marfoliji , haraketsizlikle ilgili doktorda eşi tedavi olaniniz oldu mu?
Ogretmennhanimm Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 20 Ocak 2020 3.065 5.756 78 8 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almila91 #2 Merhaba canım şu an eşim tedavi sürecinde.1 ay bitti .2.aydayız daha .İlk başta düşüş oldu şu an nasıl Bilmiyorum .Olumlu olursa yazarım sana .
Merhaba canım şu an eşim tedavi sürecinde.1 ay bitti .2.aydayız daha .İlk başta düşüş oldu şu an nasıl Bilmiyorum .Olumlu olursa yazarım sana .
Almila91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2015 55 21 88 34 9 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Almila91 #3 Ogretmennhanimm .!.: Merhaba canım şu an eşim tedavi sürecinde.1 ay bitti .2.aydayız daha .İlk başta düşüş oldu şu an nasıl Bilmiyorum .Olumlu olursa yazarım sana . Genişletmek için tıkla... Canim , peko tedavide ilaclar mi yazdi doktor ya iğne felan mi?
Ogretmennhanimm .!.: Merhaba canım şu an eşim tedavi sürecinde.1 ay bitti .2.aydayız daha .İlk başta düşüş oldu şu an nasıl Bilmiyorum .Olumlu olursa yazarım sana . Genişletmek için tıkla... Canim , peko tedavide ilaclar mi yazdi doktor ya iğne felan mi?