• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm azlığı

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
43
Merhaba hocam,
Eşimde bende 32 yaşındayız. Tabi biz de bebek istiyoruz yaklaşık 1 yıl oldu ne yazık ki olmadı. Hormon testim yapıldı iyi, yumurtalar iyi, rahim filmi iyi bende yanlız miyom var şuan onun engel olma ihtimaline bakılıyor.Eşim ise ilk spem testinde 50 milyon çıktı, bu başka özel hastanede çıktı.Fakültede gözükmek istedik orada da sperm testi istediler 2 milyon çıktı ilkinde 2. istediklerinde sonucu hatırlamıyorum ama dr normal dedi, bu durumda tüp bebek düşünmeli miyiz, ayrıca sperm azlığının ilk önce tedavi edilmesi mi gerekir?

Merhaba hocam,
Eşimde bende 32 yaşındayız. Tabi biz de bebek istiyoruz yaklaşık 1 yıl oldu ne yazık ki olmadı. Hormon testim yapıldı iyi, yumurtalar iyi, rahim filmi iyi bende yanlız miyom var şuan onun engel olma ihtimaline bakılıyor.Eşim ise ilk spem testinde 50 milyon çıktı, bu başka özel hastanede çıktı.Fakültede gözükmek istedik orada da sperm testi istediler 2 milyon çıktı ilkinde 2. istediklerinde sonucu hatırlamıyorum ama dr normal dedi, bu durumda tüp bebek düşünmeli miyiz, ayrıca sperm azlığının ilk önce tedavi edilmesi mi gerekir?
Merhabalar : 2 mılyon sperm tup bebek tedavısını gerektırır. Farklı sayılarda cıkması nedenı ıle guvenılır farklı bır merkezde yenıden yaptırmanızı tavsıye ederım . 5 mılyon altı deger cıkması halınde gebelık ıcın tek yol tup bebek olucaktır.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

Back