Sperm azligi

Zynp4401

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
1.220
558
123
31
Esinde sperm azligi olupta tedavi olan sperm sayilari cogalanlar varmi ??

merhabalar esimde iki yuz bin sperm war hormonlar iyi durumda dojtor bitkisel tedavi ise yaramaz dedi bu duruma yakin olup bitkisel tedavi ile ilerleme kaydeden var mi

merhabalar esimde iki yuz bin sperm war hormonlar iyi durumda dojtor bitkisel tedavi ise yaramaz dedi bu duruma yakin olup bitkisel tedavi ile ilerleme kaydeden var mi
Neden bitkisel tedavi ise yaramaz dediki keci boynuzu kürü cok faydali bnce siz deneyin yinede

Doktor sayisi ciksin die bi ilac verdi onla biraz yukseldi sayisi ama hamilelik olusmadi

Benim esiminde sayısı azdı 1 yıldan fazla bir sure artsin diye bekledik keçi boynuzu kuru, çakşır diğer takviyeler..ayrıca nerdeyse 2 ayda bir 500 TL vitamin parası verdik xy complex , proxeed plus derken hiçbiri bir ise yaramadı sadece zaman ve para kaybi..

Benim esimde sperm azligi hareket sorunu ve form bozuklugu var suan tup bebek tedavisindeyim ..
Bizde tup bebek tedavisindeyiz canim ilki tutmadi bu ay tkrar transferim var hakkimzda hayirlisi olsun insallahh hepimiz anne oluruz. benm esimde birbucuk iki milyon sayi sizinki ne kadar

Bizde tup bebek tedavisindeyiz canim ilki tutmadi bu ay tkrar transferim var hakkimzda hayirlisi olsun insallahh hepimiz anne oluruz. benm esimde birbucuk iki milyon sayi sizinki ne kadar
Insallah canim allah gonlune gonlumuze gore versiin .. Valla tam olarak bilmiyorum ama esimde 250 bin var milyon deil

erkekte sperm bozukluklari damar genislemesinden oluyormus bunun icin ameliyat olan var bi akraba oldu ameliyatini doktoru tup bebege gerek yok 3 ay sonra faydasini gorursunuz demiss nasip tabiki sonrasi

Insallah canim allah gonlune gonlumuze gore versiin .. Valla tam olarak bilmiyorum ama esimde 250 bin var milyon deil
Yeterki sperm olsun canim tup bebekte sayinin pek onemi yok tutma ihtimali her zaman icin %50-60 tutmasi icin dua edelim

Neden bitkisel tedavi ise yaramaz dediki keci boynuzu kürü cok faydali bnce siz deneyin yinede
doktor hormonlar dusukse yararli olur bitkisel dedi hormonlar iyi bitkisel yaramaz ters etku yapar deyince de korktum.zaten sayımız az cunku

tutmama sebebi ne peki bize doktor ameliyat dedi ondan so nra yuzde kirk sans warmis tup bebek bende deneyecegim

[QUOTinşallahkurmak, post: 45064611, member: 694215"]Evet cnm haklisin sayisi onemli deil yeterki olsun .. Insallah rabbim bekleyislerimizi hayirla sonuclandirir[/QUOTE]
amin insallah

tutmama sebebi ne peki bize doktor ameliyat dedi ondan so nra yuzde kirk sans warmis tup bebek bende deneyecegim
Hersey temiz cikti canm niye tutmadigina dair elle tutulan birsey yok kader kismet yani %60tutma ihtimali vrsa %40ta tutmama ihtimali vardi zaten kesin degildiki dediler

sperm azliginda bitkisel tedavini zarari olur mu ters etki yapip daha dusurur mu bilgisi olan var mi bize doktor tets etki yapacagini soyledi.ama ben yinde denemek iatiyorm.sizce??

Ayşemcim bizde de vardı sperm sıkıntısı.
Morfoloji bozuktu, hareket azdı, ileri hareket nerdeyse yoktu.
Bizde de ilaç kullanımı oldu. Bi doktor ilaç kurtarır demişti. Yani multivitamin kullandı ama hiç bir işe yaramadı.
En sonunda ameliyat oldu eşim ve 6 ayda bile değerleri düzeldi. 1 sene oldu şimdi değerlerinin daha iyi olacağını söylemişti doktoru.

Bu arada eşimin doktoru Prof tu ilk etapta ameliyatı bile istemedi sonra sonuçları görünce hemen ameliyat dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…