Neden bitkisel tedavi ise yaramaz dediki keci boynuzu kürü cok faydali bnce siz deneyin yinedemerhabalar esimde iki yuz bin sperm war hormonlar iyi durumda dojtor bitkisel tedavi ise yaramaz dedi bu duruma yakin olup bitkisel tedavi ile ilerleme kaydeden var mi
Bizde tup bebek tedavisindeyiz canim ilki tutmadi bu ay tkrar transferim var hakkimzda hayirlisi olsun insallahh hepimiz anne oluruz. benm esimde birbucuk iki milyon sayi sizinki ne kadarBenim esimde sperm azligi hareket sorunu ve form bozuklugu var suan tup bebek tedavisindeyim ..
Insallah canim allah gonlune gonlumuze gore versiin .. Valla tam olarak bilmiyorum ama esimde 250 bin var milyon deilBizde tup bebek tedavisindeyiz canim ilki tutmadi bu ay tkrar transferim var hakkimzda hayirlisi olsun insallahh hepimiz anne oluruz. benm esimde birbucuk iki milyon sayi sizinki ne kadar
Yeterki sperm olsun canim tup bebekte sayinin pek onemi yok tutma ihtimali her zaman icin %50-60 tutmasi icin dua edelimInsallah canim allah gonlune gonlumuze gore versiin .. Valla tam olarak bilmiyorum ama esimde 250 bin var milyon deil
Evet cnm haklisin sayisi onemli deil yeterki olsun .. Insallah rabbim bekleyislerimizi hayirla sonuclandirirYeterki sperm olsun canim tup bebekte sayinin pek onemi yok tutma ihtimali her zaman icin %50-60 tutmasi icin dua edelim
Neden bitkisel tedavi ise yaramaz dediki keci boynuzu kürü cok faydali bnce siz deneyin yinede
doktor hormonlar dusukse yararli olur bitkisel dedi hormonlar iyi bitkisel yaramaz ters etku yapar deyince de korktum.zaten sayımız az cunkuNeden bitkisel tedavi ise yaramaz dediki keci boynuzu kürü cok faydali bnce siz deneyin yinede
tutmama sebebi ne peki bize doktor ameliyat dedi ondan so nra yuzde kirk sans warmis tup bebek bende deneyecegimBizde tup bebek tedavisindeyiz canim ilki tutmadi bu ay tkrar transferim var hakkimzda hayirlisi olsun insallahh hepimiz anne oluruz. benm esimde birbucuk iki milyon sayi sizinki ne kadar
Hersey temiz cikti canm niye tutmadigina dair elle tutulan birsey yok kader kismet yani %60tutma ihtimali vrsa %40ta tutmama ihtimali vardi zaten kesin degildiki dedilertutmama sebebi ne peki bize doktor ameliyat dedi ondan so nra yuzde kirk sans warmis tup bebek bende deneyecegim
anladim indallh hayirlisi ile tez zamandaanne olursun tmayinca bastan mi baswruosunuzHersey temiz cikti canm niye tutmadigina dair elle tutulan birsey yok kader kismet yani %60tutma ihtimali vrsa %40ta tutmama ihtimali vardi zaten kesin degildiki dediler
Amin canim insallah hepimiZ anne oluruz orada dondurulmus embriyomuz var o transfer edilecek eger hic embriyo kalmasaydi bastan baslanirdianladim indallh hayirlisi ile tez zamandaanne olursun tmayinca bastan mi baswruosunuz
ucreti ne kadar oluyor embiryo oldugi da tekrardan ucret mi odeniyor riskler war mi bebk sagligi acisindan arastrdm ama kafam karistiAmin canim insallah hepimiZ anne oluruz orada dondurulmus embriyomuz var o transfer edilecek eger hic embriyo kalmasaydi bastan baslanirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?