Erkek İnfertilitesi sperm değerleri düzeldikten sonra hamıle kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
merhaba arkadaslar kecıboynozu kuruyle degerlerı duzelip hamıle kalan arkadaslar var mı varsa ne kadar zaman sonra oldu bebısınz lütfen cewap

canım selam..iyi olmuş bu konuyu açtığın..bende bu sorunun cevabını merak edenlerdenim eşimin değerlerinin düzeldiğini 10 gün önce öğrendik..

anladım canım..ama 6 ay kendimize zaman vermeliyiz..zaten hiç bir sıkıntısı olmayan çiflerde bile gebelik oluşma yüzdesi her ay için %20-25.. anlayacağın biz sıfırdan başladık çalışmalara bunun içinde zamana ihtiyacımız var..
Değerleriniz kaçtı kaç oldu acaba? bizim değerler ekte kalemle yazdıklarım ağustos ayındaki sonuçlar..Sence nasıl sonuçlar henüz doktora göstermedik ayın 18.de randevumuz var.

Eklentiler

• 001.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 184
canım okuyamadım ki çok küçük yazılar bizimki masllah tavan yaptı 5 aylık kürle canım varıkosel var esımde ama olmayanlarınkınden fazladır emınız ama bebıs yok hala çok endıselenıorm

canım okuyamadım ki çok küçük yazılar bizimki masllah tavan yaptı 5 aylık kürle canım varıkosel var esımde ama olmayanlarınkınden fazladır emınız ama bebıs yok hala çok endıselenıorm

büyük resim olarak yüklüyorum..bizim de 3 aylık kürle böyle oldu sonuçlar keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz daha 1 ay oldu..ileri derecedimi peki varikosel ? endişenlenmene hiç gerek yok stres de geçiktirebilir..

çok iyi canım degerler morfoloji 10 mu ? ama zaman gectıkce ınsan endıse edıo rahım fılmıne gıdıcem

defne_su morfoloji 7 .
eşimdeki sorunu öğrendikten sonra benim doktorum eşinin sonuçları düzeldikten sonra 6 ay daha kendinize zaman tanıyın yine de olmazsa rahim filmi çekeriz sana demişti..benimde aklımda var rahim filmi..ama ben ocak ayına kadar denemek istiyorum olmazsa genel bir kontrolden geçip rahim filmi çektirecem bende..senin 3 ay olmuş yaptır bencede bişey yoksa bile en azından için rahatlamış olur..anestezili mi anestesiz mi çektirmeyi düşünüyorsun rahim filmini..kimisi rahim filmi çektirirken çok ağrı olduğu kimiside o ağrının abartıldığını söylüyor.

3 ay neler uyguladınız acaba sonuçlar iyileşti?

* ilk olarak eşimin doktoru proxeed plus verdi vitamin ilacı sabah akşam kullandı. 3 ay içinde 5 kutu bitirdi.aksatmadan içti.
* 1 ay boyunca havuç suyu akşam yemeklerden 2 saat sonra bir bardak içti ( sadece 1 ay yaptık keçiboynuzu kürüyle yapılması ters etki yapıyor)
* keçiboynuzu özü sabah akşam bir yemek kaşığı yedi.
* her sabah aç karnına zeytinyağında bekletilmiş 1 adet kuru incir yedi.(bu küre devam ediyoruz)
* bol bol karışık çerez
* akşamları 1 adet muz
* sperm testini vermeden 2 hafta önce sabahları aç karnına ceviz yedi ve keçiboynuzu kürüne başladık..keçiboynuzu kürüne başlayalı daha bir ay oldu..2 ay daha devam edecek..

Bizde varikosel ameliyatı olduktan sonra değerlerimiz düzelmeye başladı ama istenilen düzeyde değil halada gebelik yok o yüzden sormuştum

Bizde varikosel ameliyatı olduktan sonra değerlerimiz düzelmeye başladı ama istenilen düzeyde değil halada gebelik yok o yüzden sormuştum

senin açtığın konuya baktım evet ameliyattan sonra güzel artmış değerler hareket iyi sayı ve morfoloji sorunu var keçiboynuzu kürüyle sperm sayısını arttırabilirsin canım..

valla hiç bilmiorm anastezi konusunu ben acıya dayanırım canım cesaretlıyım o konuda yeterkı tıkalı cıkmasın... dr ne derse oyle yaparım benım kafamı karıstıran hsg den sonra 1 ay korunuluyo korunmak ıstemıorm

aynen yeterki bir sorun çıkmasında çekilen acı hiç birşey..ben hiç duymamıştım rahim filminden sonra korunulması gerektiğini ilaç salıyorlarya rahme filmi çekerken galiba gebelik oluşursa bebeğe zarar verir diye 1 ay korunulması gerekiyor..

eşin varikosel ameliyatı olmadan sonuçlarınız baya güzel artmış o zaman..ileri derece de varikoselde ameliyat diyorlar çünkü..benim eşimde varikosel yoktu şükür..
bazılarına boyle zarar vermıomus canım çok şükür biz o şanslılardanz

Merhaba.sizlere umut olma ümidiyle yaziyorum...dogal yolla, 6 ay arayla 2 kez sagliksiz gebelik geçirdim... ilki kimyasal, 2.si dış gebelikti...tabi yazivermek vok kolay oldu boyle ama yasananlar oldukca zordu...bu iki buyuk hayal kirikligindan sonra 3.ye gucum yoktu...bu yuzden ne gerekiyorsa tum tetkikleri yaptirmak istedim...kan pihtilasmasi cikti bende .neyseki hamilelik boyu 9 ay igne vurularak bunu asmak mümkündü.dert etmedim! Lakin o da nesi ?esimin sperm sayisi cok dusuk totali 10 milyondu...2 kez 3 hafta arayla bakildi sonuc ayni..şok olduk..kesin asilama, hatta tup bebek bile olabilir direk dediler..(tip fakultesine 2 prof.a gorunduk).peki nasil dogal yolla 2 kez hamile kalmistim?esimde bisey cikacagini beklemiyordum acikcasi...dr. Tavsiyesiule proxeed plus kullanmaya başladı esim.3 hafta sonra da asilamam vardi...aslinda direk tup daha mantikli dendi ama direk tupte devlet karsilamaz 2 kez asilama negatlf olursa tupu devlet oder buyuk kismini dediler.ondan asilamaya umitsizce basvurduk.asilama gunu umitsizce gittik yine ama degerler 8 kat artmis.80 milyon olmus.tabi ben havalarda...asilama tutmasa bile onemli olan degerler...bu degerlerle dogal gebelik sansimiz vardi cok sukur...ama asilamam tuttu ...ve oglusum 4,5 aylik su an...binlerce sukur rabbime...inanin neler hissettiginizi cok iyi anliyorum.ben de yasadim bilirim.kendi hayal kirikligimm ya hic olmazsa korkularim bi yana.esimin depresyon dolu gunleri...ona moral olmaya calismak...ama Allah ol derse olmazlar oluyo buna inanin..bol bol dua edin...Rabbim hepinizin hakkinda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…