bize 3 ay oldu canım yok dahacanım selam..iyi olmuş bu konuyu açtığın..bende bu sorunun cevabını merak edenlerdenim eşimin değerlerinin düzeldiğini 10 gün önce öğrendik..
canım okuyamadım ki çok küçük yazılar bizimki masllah tavan yaptı 5 aylık kürle canım varıkosel var esımde ama olmayanlarınkınden fazladır emınız ama bebıs yok hala çok endıselenıormanladım canım..ama 6 ay kendimize zaman vermeliyiz..zaten hiç bir sıkıntısı olmayan çiflerde bile gebelik oluşma yüzdesi her ay için %20-25.. anlayacağın biz sıfırdan başladık çalışmalara bunun içinde zamana ihtiyacımız var..
Değerleriniz kaçtı kaç oldu acaba? bizim değerler ekte kalemle yazdıklarım ağustos ayındaki sonuçlar..Sence nasıl sonuçlar henüz doktora göstermedik ayın 18.de randevumuz var.
canım okuyamadım ki çok küçük yazılar bizimki masllah tavan yaptı 5 aylık kürle canım varıkosel var esımde ama olmayanlarınkınden fazladır emınız ama bebıs yok hala çok endıselenıorm
çok iyi canım degerler morfoloji 10 mu ? ama zaman gectıkce ınsan endıse edıo rahım fılmıne gıdıcembüyük resim olarak yüklüyorum..bizim de 3 aylık kürle böyle oldu sonuçlar keçiboynuzu kürüne devam ediyoruz daha 1 ay oldu..ileri derecedimi peki varikosel ? endişenlenmene hiç gerek yok stres de geçiktirebilir..Eki Görüntüle 1686327
3 ay neler uyguladınız acaba sonuçlar iyileşti?
Bizde varikosel ameliyatı olduktan sonra değerlerimiz düzelmeye başladı ama istenilen düzeyde değil halada gebelik yok o yüzden sormuştum
valla hiç bilmiorm anastezi konusunu ben acıya dayanırım canım cesaretlıyım o konuda yeterkı tıkalı cıkmasın... dr ne derse oyle yaparım benım kafamı karıstıran hsg den sonra 1 ay korunuluyo korunmak ıstemıormdefne_su morfoloji 7 .
eşimdeki sorunu öğrendikten sonra benim doktorum eşinin sonuçları düzeldikten sonra 6 ay daha kendinize zaman tanıyın yine de olmazsa rahim filmi çekeriz sana demişti..benimde aklımda var rahim filmi..ama ben ocak ayına kadar denemek istiyorum olmazsa genel bir kontrolden geçip rahim filmi çektirecem bende..senin 3 ay olmuş yaptır bencede bişey yoksa bile en azından için rahatlamış olur..anestezili mi anestesiz mi çektirmeyi düşünüyorsun rahim filmini..kimisi rahim filmi çektirirken çok ağrı olduğu kimiside o ağrının abartıldığını söylüyor.
ccanım duzenlı olarak kecıboynozu kuru kuruyemiş ve esım dometesi çok sever oda ıyı geliyomus sıcak duş almadı bu kadar bizimki sadece3 ay neler uyguladınız acaba sonuçlar iyileşti?
grade 2-3 yazıodu canım varıkoselesenin açtığın konuya baktım evet ameliyattan sonra güzel artmış değerler hareket iyi sayı ve morfoloji sorunu var keçiboynuzu kürüyle sperm sayısını arttırabilirsin canım..
valla hiç bilmiorm anastezi konusunu ben acıya dayanırım canım cesaretlıyım o konuda yeterkı tıkalı cıkmasın... dr ne derse oyle yaparım benım kafamı karıstıran hsg den sonra 1 ay korunuluyo korunmak ıstemıorm
grade 2-3 yazıodu canım varıkosele
bazılarına boyle zarar vermıomus canım çok şükür biz o şanslılardanzeşin varikosel ameliyatı olmadan sonuçlarınız baya güzel artmış o zaman..ileri derece de varikoselde ameliyat diyorlar çünkü..benim eşimde varikosel yoktu şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?