teşekkürler canım hikayenı paylastıgın ıcın ALLAH ewladına uzun omurler versin bizde beklemedeyız insallah gelır bebısımz...Merhaba.sizlere umut olma ümidiyle yaziyorum...dogal yolla, 6 ay arayla 2 kez sagliksiz gebelik geçirdim... ilki kimyasal, 2.si dış gebelikti...tabi yazivermek vok kolay oldu boyle ama yasananlar oldukca zordu...bu iki buyuk hayal kirikligindan sonra 3.ye gucum yoktu...bu yuzden ne gerekiyorsa tum tetkikleri yaptirmak istedim...kan pihtilasmasi cikti bende .neyseki hamilelik boyu 9 ay igne vurularak bunu asmak mümkündü.dert etmedim! Lakin o da nesi ?esimin sperm sayisi cok dusuk totali 10 milyondu...2 kez 3 hafta arayla bakildi sonuc ayni..şok olduk..kesin asilama, hatta tup bebek bile olabilir direk dediler..(tip fakultesine 2 prof.a gorunduk).peki nasil dogal yolla 2 kez hamile kalmistim?esimde bisey cikacagini beklemiyordum acikcasi...dr. Tavsiyesiule proxeed plus kullanmaya başladı esim.3 hafta sonra da asilamam vardi...aslinda direk tup daha mantikli dendi ama direk tupte devlet karsilamaz 2 kez asilama negatlf olursa tupu devlet oder buyuk kismini dediler.ondan asilamaya umitsizce basvurduk.asilama gunu umitsizce gittik yine ama degerler 8 kat artmis.80 milyon olmus.tabi ben havalarda...asilama tutmasa bile onemli olan degerler...bu degerlerle dogal gebelik sansimiz vardi cok sukur...ama asilamam tuttu ...ve oglusum 4,5 aylik su an...binlerce sukur rabbime...inanin neler hissettiginizi cok iyi anliyorum.ben de yasadim bilirim.kendi hayal kirikligimm ya hic olmazsa korkularim bi yana.esimin depresyon dolu gunleri...ona moral olmaya calismak...ama Allah ol derse olmazlar oluyo buna inanin..bol bol dua edin...Rabbim hepinizin hakkinda hayirlisini versin
valla hiç bilmiorm anastezi konusunu ben acıya dayanırım canım cesaretlıyım o konuda yeterkı tıkalı cıkmasın... dr ne derse oyle yaparım benım kafamı karıstıran hsg den sonra 1 ay korunuluyo korunmak ıstemıorm
Ah iyi ki hatirlattiniz...asilamam tuttu dedim ya yukarda,asilamadn önceki ay hsg cekrirmistim ben.belki de etkisi oldu bilemiyorummerhaba ben bugün katıldım aranıza öncelikle rabbim herkesin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin...ama hsg çekiminden sonra korunmana gerek yok hatta hsg sonrası gebe kalma olasılığın çok daha yüksek eğer tüplerin açıksa umarım açıktır :)
Ah iyi ki hatirlattiniz...asilamam tuttu dedim ya yukarda,asilamadn önceki ay hsg cekrirmistim ben.belki de etkisi oldu bilemiyorum
Üzülme hic.İnsallah gercek bi gebelik yasayacaksin Allahin izniyle...Eşinin 1 tane bile canli sperm hucresi varsa hamilelik olma ihtimali var simdiki teknolojiylebüyük ihtimalle olmuş olabilir bende çektirdim ama malesef bendefizyolojik gebelik oluştudoktorum çekim sonrası bunu iyi değerlendirin dedi ama malesef eşimin hareketli spermi az sanırım ondan dolayı gerçekleşmedi...
Üzülme hic.İnsallah gercek bi gebelik yasayacaksin Allahin izniyle...Eşinin 1 tane bile canli sperm hucresi varsa hamilelik olma ihtimali var simdiki teknolojiyle
bazılarına boyle zarar vermıomus canım çok şükür biz o şanslılardanz
Insallah canim bazi dr lar ilac zarar verio bebege diye 1 ay korunduruyor o yuzden sıkınti yaptim sanki hemen olacakya :)merhaba ben bugün katıldım aranıza öncelikle rabbim herkesin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin...ama hsg çekiminden sonra korunmana gerek yok hatta hsg sonrası gebe kalma olasılığın çok daha yüksek eğer tüplerin açıksa umarım açıktır :)
Insallah canim bazi dr lar ilac zarar verio bebege diye 1 ay korunduruyor o yuzden sıkınti yaptim sanki hemen olacakya :)
var canm varıkosl var esımde... hsg den sonra kacıncı ayn ?ilk k sizden duydum benim doktorum tam tersini söylemişti :) benimde fizyolojik gebelik oluştuumarım senin hemen olur :)) eşinde sıkıntı yoksa...
var canm varıkosl var esımde... hsg den sonra kacıncı ayn ?
varıkosel yok mu esınde kürleri falan denedin mi inşallah duzelir umudunu kaybetme... amelıyat onermıolar dr lar canm degerler norml esımın ama olmuyo yınedehgs yi temmuz ayında çektirdim yaklaşık 5ay oldueşimde ileri hareketli sperm yok malesef onu düzeltmeden de olmayacak sanırım ama sizin varikosl ameliyatından sonra olabilir şnsınız yüksek teşhis ne zaman kondu
varıkosel yok mu esınde kürleri falan denedin mi inşallah duzelir umudunu kaybetme... amelıyat onermıolar dr lar canm degerler norml esımın ama olmuyo yınede
canım kürü kesinlikle bırakmasın zorla içir ne yap ne et içir şifa o kürsevindim ameliyat önermiyorlarsa :) keçiboynuzu kürünü ama 1 hafta sonra bıraktı doktor proxeed plus ve L arginin vermişti 3 ay onu kullandı ama sonuç aynı ace selenyum çinko ve folikasi aldım bugün başladık iş fayda görür
çok teşekkür ederim :) ne kadar süre içmesi gerekli birde bizim sayı çok fazla zaten 268 milyon ml de sayıdan ziya de hareket sıkıntıı var bizim morfolojide sınırda bunar düzelsin istiyoruzcanım kürü kesinlikle bırakmasın zorla içir ne yap ne et içir şifa o kür
canım biz sadece kür kullandık ileri hız problemımız vardı yuzde 5 di yuzde 75 oldu bızım sayıda ıyıdı ama kür hepsini tavan yaptırmıs masallahçok teşekkür ederim :) ne kadar süre içmesi gerekli birde bizim sayı çok fazla zaten 268 milyon ml de sayıdan ziya de hareket sıkıntıı var bizim morfolojide sınırda bunar düzelsin istiyoruzhavuç kürünü duydum ama hareket için önerir misiniz siz neler kullanıyorsunuz ?
canım biz sadece kür kullandık ileri hız problemımız vardı yuzde 5 di yuzde 75 oldu bızım sayıda ıyıdı ama kür hepsini tavan yaptırmıs masallahhızada faydası oluyo kurun 5 ay boyunca düzenli kullandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?