Erkek İnfertilitesi sperm değerleri düzeldikten sonra hamıle kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkürler canım hikayenı paylastıgın ıcın ALLAH ewladına uzun omurler versin bizde beklemedeyız insallah gelır bebısımz...

merhaba ben bugün katıldım aranıza öncelikle rabbim herkesin gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin...ama hsg çekiminden sonra korunmana gerek yok hatta hsg sonrası gebe kalma olasılığın çok daha yüksek eğer tüplerin açıksa umarım açıktır :)

Ah iyi ki hatirlattiniz...asilamam tuttu dedim ya yukarda,asilamadn önceki ay hsg cekrirmistim ben.belki de etkisi oldu bilemiyorum

Ah iyi ki hatirlattiniz...asilamam tuttu dedim ya yukarda,asilamadn önceki ay hsg cekrirmistim ben.belki de etkisi oldu bilemiyorum

büyük ihtimalle olmuş olabilir bende çektirdim ama malesef bendefizyolojik gebelik oluştu doktorum çekim sonrası bunu iyi değerlendirin dedi ama malesef eşimin hareketli spermi az sanırım ondan dolayı gerçekleşmedi...

Üzülme hic.İnsallah gercek bi gebelik yasayacaksin Allahin izniyle...Eşinin 1 tane bile canli sperm hucresi varsa hamilelik olma ihtimali var simdiki teknolojiyle

Üzülme hic.İnsallah gercek bi gebelik yasayacaksin Allahin izniyle...Eşinin 1 tane bile canli sperm hucresi varsa hamilelik olma ihtimali var simdiki teknolojiyle

teşekkür ederim... ilk bir kaç gün atlatamadım ama şimdi iyiyim ve inancım tam çok şükür sadece süreç kısa olsun istiyorum :) bu aralar sadece bu forum da yazanları okuyorum ve bugün gidip eşime selenyum ve çinko aldım inş hareketliliği artar :)

Merhaba anne adaylari esim varikosel ameliyatı oldu ;bu 4.ayimiz artış beklediğimizden iyi çünkü ileri hareket % 2di suan % 14 olmus , bu kadar daha yukselirse iki aya kadar yüzümüz güler insallh.allah ol derse olur! genelde 6aydan sonra hamis kalmislar varikoselden sonra umudum artti kızlar .insallh burayi hamislerle doldururuz .
;-)
:-D

Insallah canim bazi dr lar ilac zarar verio bebege diye 1 ay korunduruyor o yuzden sıkınti yaptim sanki hemen olacakya :)

Insallah canim bazi dr lar ilac zarar verio bebege diye 1 ay korunduruyor o yuzden sıkınti yaptim sanki hemen olacakya :)

ilk k sizden duydum benim doktorum tam tersini söylemişti :) benimde fizyolojik gebelik oluştu umarım senin hemen olur :)) eşinde sıkıntı yoksa...

var canm varıkosl var esımde... hsg den sonra kacıncı ayn ?

hgs yi temmuz ayında çektirdim yaklaşık 5ay oldu eşimde ileri hareketli sperm yok malesef onu düzeltmeden de olmayacak sanırım ama sizin varikosl ameliyatından sonra olabilir şnsınız yüksek teşhis ne zaman kondu

varıkosel yok mu esınde kürleri falan denedin mi inşallah duzelir umudunu kaybetme... amelıyat onermıolar dr lar canm degerler norml esımın ama olmuyo yınede

varıkosel yok mu esınde kürleri falan denedin mi inşallah duzelir umudunu kaybetme... amelıyat onermıolar dr lar canm degerler norml esımın ama olmuyo yınede

sevindim ameliyat önermiyorlarsa :) keçiboynuzu kürünü ama 1 hafta sonra bıraktı doktor proxeed plus ve L arginin vermişti 3 ay onu kullandı ama sonuç aynı ace selenyum çinko ve folikasi aldım bugün başladık iş fayda görür

canım kürü kesinlikle bırakmasın zorla içir ne yap ne et içir şifa o kür

canım kürü kesinlikle bırakmasın zorla içir ne yap ne et içir şifa o kür
çok teşekkür ederim :) ne kadar süre içmesi gerekli birde bizim sayı çok fazla zaten 268 milyon ml de sayıdan ziya de hareket sıkıntıı var bizim morfolojide sınırda bunar düzelsin istiyoruz havuç kürünü duydum ama hareket için önerir misiniz siz neler kullanıyorsunuz ?

canım biz sadece kür kullandık ileri hız problemımız vardı yuzde 5 di yuzde 75 oldu bızım sayıda ıyıdı ama kür hepsini tavan yaptırmıs masallah hızada faydası oluyo kurun 5 ay boyunca düzenli kullandı

maşallahhh çok sevindim sizin adınıza gayet güzel çıkmış :) şu an gebelik var mı ya da çocugunuz?? kürü de maşallah çok diraniyetli kullanmış eşiniz ve tabiki de büyük başarı size ait sabırla beklemiş ve yapmışsınız kürü... yanlız nasıl kullandınız bi hafta sabah akşam ve sonra sadece aksam mı? eşim işi gereği sürekli şehir dışına çıkıyor ve bi hafta kalıyor bu kadar aralar vermek kürü başarısız kılar mı bunlar kafama çok takılıyor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…