Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kız lar merhaba benimde 2 boş gebelik geçirdim sprem DNA testi yaptiricaz özelde ne kadar yapıyor ne kadar zamn sonra sonuçlar çıkıyor bide devlet hastanesin de yapıyorlar onu süresi nail çok mu geç çıkıyor bilenler yardımcı olabilir mı
Canım kaan aydos bizi genarta yönlendirdi 4 lu dna paneli istedi içinde spermiogram dna hasar testi ros analizi birde bişey dağa var dördüne bakıyor 800 tl verdik spermiogram çıktı hemen ama diğer ucu 20 günü bulur dedi bekliyoruz bklm

Evet bizimde 20 günde cikti sonuclar ayni testler yapildi istanbul genartta fiyat ta ayni tuttu

Canım kaan aydos bizi genarta yönlendirdi 4 lu dna paneli istedi içinde spermiogram dna hasar testi ros analizi birde bişey dağa var dördüne bakıyor 800 tl verdik spermiogram çıktı hemen ama diğer ucu 20 günü bulur dedi bekliyoruz bklm
Biz de bu kadar detaylı bakılmadı sanırım, şimdi yazdıklarınızı okudum da. Sadece dna hasarına bakıldı sonucu 3 gün sonra söylendi. Bizim testlerimizi tüp bebek merkezimiz güven hastanesi aracılığıyla yaptı. Sizdeki testlerin adını alsam, olmadı gidince onları da yaptıralım hiçbir şey eksik kalmasın. Sonra o bitiyor, öbürü çıkıyor:)

IMG_4036.webp
Bizimde DNA hasar testimiz çıktı hocaya gönderdik fakat ayın 10 unda cevap gelecek sonuçtan ben pek birşey anlamadım anlayan var mı

Cnm çok saol ben Elazığ da yim her özel hastane devlet hastanesi yapılıyor mu
bu testi

Bilmiyorum devlet de var mi ama ben ankarada düzen labratuvarina sordum dna hasar testi var diğer ikisi yok dedi yani heryerde yok sanırım arayıp sorman lazım
Canim kaan hocaya gidecegiz insallah muayenesinin yerini bilmiioz.internetteki muayene adresi yazan yere mi gidecegiz

Canim kaan hocaya gidecegiz insallah muayenesinin yerini bilmiioz.internetteki muayene adresi yazan yere mi gidecegiz
Evet cnm bizde navigasyona girdik öyle gittik çok karışık değil. Giriş katı tabela biraz küçük sadece. Kolay gelsin biz de sonuç bekliyoruz bklm sonra mail aticaz cevap beklicez

Evet cnm bizde navigasyona girdik öyle gittik çok karışık değil. Giriş katı tabela biraz küçük sadece. Kolay gelsin biz de sonuç bekliyoruz bklm sonra mail aticaz cevap beklicez
Cok saol csnimm bizim biraz fsh e2 dusuk cikti .sizin de guzel olsun her sey insallah amin

Selam arkadaşlar ben yeni öğrendim bu dna hasar tespitini yaptıranlar nerelerde yapılıyor?? ne kadar ücreti yazabilirmisiniz? teşekkürler..

Kizlar dun kndi tup bebek merkzimizin urologa gitmistik gecen yil esimin cektrdigi dopleer vardi varikosel icin orada 3.grade yaziordu dun de urolog ewt var salkim olmus dedi esim ameliyat olmak istedgi icin tekrar gdelim demistik ve 10gun onve duzende dna hasar testi icin ornek verdik daha sonuc cikmadi fakt sperm sayomiz temmuzda 1-15 milyon degisirken 6ay sonraki sonucumuz inanilmaz yuksek cikti masallahh.ama bizim urolog bu sonuca inaanmadi yanlis dedi.6ayda bukadr yukselmz dedi.az once esim kaan hocaya muayene oldu.kndi cihaziyla tekrar ultrasondan bakti varikoselin cok hafif kesinlikle ameliay olma dedi.her seyi cok iyi buldu cok sukur.dna hasari olabilir elbette onu da tedawi ederiz dedi.ve esim hazrandam beri test verdi o testlerde ilkinde ckmiodu sperm 1 saat sonraki testte azda olsa cikiodu.bu durumu da anlatti nedeni tikanikliktir ilac verdi.ama esimin kafasi cok karisti.dunku urolog varikosel var amelyt dio kaan hoca cok az var gerek yok ameliyata dio.bn kaam hocaya cok guweniuorum.2tup bebek denemm var biri disgebelik oldu digeri genetik kotu cikti.

Kizlar dun kndi tup bebek merkzimizin urologa gitmistik gecen yil esimin cektrdigi dopleer vardi varikosel icin orada 3.grade yaziordu dun de urolog ewt var salkim olmus dedi esim ameliyat olmak istedgi icin tekrar gdelim demistik ve 10gun onve duzende dna hasar testi icin ornek verdik daha sonuc cikmadi fakt sperm sayomiz temmuzda 1-15 milyon degisirken 6ay sonraki sonucumuz inanilmaz yuksek cikti masallahh.ama bizim urolog bu sonuca inaanmadi yanlis dedi.6ayda bukadr yukselmz dedi.az once esim kaan hocaya muayene oldu.kndi cihaziyla tekrar ultrasondan bakti varikoselin cok hafif kesinlikle ameliay olma dedi.her seyi cok iyi buldu cok sukur.dna hasari olabilir elbette onu da tedawi ederiz dedi.ve esim hazrandam beri test verdi o testlerde ilkinde ckmiodu sperm 1 saat sonraki testte azda olsa cikiodu.bu durumu da anlatti nedeni tikanikliktir ilac verdi.ama esimin kafasi cok karisti.dunku urolog varikosel var amelyt dio kaan hoca cok az var gerek yok ameliyata dio.bn kaam hocaya cok guweniuorum.2tup bebek denemm var biri disgebelik oldu digeri genetik kotu cikti.
Ah bu doktorlarn hepsi ayrı şey söylemiyormu kafa karısıklıgı olmaması mümkün değil. Kaan hocayla muayeneyi oldunz ne mıtlu darısı bize nezmn sıra gelir bilinmez. Spermlerde iyileşme var ne güzel siz ilaca dvm edin baklım ne sonuc alacaksnz. Doğal yollada gebelık elde edersnz dedimi tedavi snrasi tüp bebek mi dedi?

Back
X