Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Et yememenin dışında dikkat ettiğiniz başka bir şey oldu mu peki? Mesela bize doktorumuz kimyasaldan uzak durun, dar giysi giymeyin dedi. Bir de sanırım sıcak da olumsuz etkiliyormuş. Bir de ayçiçek yağını olabildiğince az kullanın dedi bunu sizlere demeyi unutmuşum. Onun yerine fındık yağı ve zeytinyağı. Gerçi buna normalde de çok dikkat ediyordum ama sonuçta dışarıda yediklerimizin kalitesini bilemiyoruz. O yüzden bu süreçte dışarıda yemek yemeye de ara verdim. Bakalım hayırlısı artık hepimiz için

Kizlar doktorumuz esime CoQ10 kapsul verdi sperm kalitesi icin iyiymis 3ay kullanacak bu arada keci boynuzu kürunude her aksam iciyor 3ay sonra test vericez mart sonu gibi veririz ona gore mart yada nisan adetimde tup bebege baslamayi dusunuyoruz

Kizlar doktorumuz esime CoQ10 kapsul verdi sperm kalitesi icin iyiymis 3ay kullanacak bu arada keci boynuzu kürunude her aksam iciyor 3ay sonra test vericez mart sonu gibi veririz ona gore mart yada nisan adetimde tup bebege baslamayi dusunuyoruz
Sperm durumunuz nasıl tedaviye başlarken nasıldı bizde şubatta gidecegiz tahlil için ona göre mart da veya haziran da tüp bebeğe basliycaz

Sperm durumunuz nasıl tedaviye başlarken nasıldı bizde şubatta gidecegiz tahlil için ona göre mart da veya haziran da tüp bebeğe basliycaz
Canim gecen ay test verdiginde 7milyon ckmisti benim hikayem uzun 2tane negatif sonucum birtane kurtajim var :( insallah bundan sonra hersey yolunda gider

Hayirli

Hayirli olsunn canim Allah sag saglim kucagina almayi nasip eylesin normal yoldanmi oldu tup bebekmi :))
Doğal yolla oldu o kadar tüp bebek aşılama iki senedir hiç bi şekilde gebelik oluşmadı testi yapar yapmaz çıktı iki çizgi geçen hafta bi tüp bebek doktoru bu durum da tüp bebek bile olmaz eşinin durumunun düzelmesi lazım dedi. Mide bulantısı çok var

Doğal yolla oldu o kadar tüp bebek aşılama iki senedir hiç bi şekilde gebelik oluşmadı testi yapar yapmaz çıktı iki çizgi geçen hafta bi tüp bebek doktoru bu durum da tüp bebek bile olmaz eşinin durumunun düzelmesi lazım dedi. Mide bulantısı çok var
Ayy canimm benimm gercekten cok sevindim suan normal yol deyince yuregim pir pir etti :)) olsun mide bulantisni cekerizz yeterki bebis olsun :) sperm sayiniz kacti

Dop
Ya ben hala inanamıyorum nasıl olur
Sperm dna hasarı varken mi doğal yolla hamile kaldınız

Hayirli

Hayirli olsunn canim Allah sag saglim kucagina almayi nasip eylesin normal yoldanmi oldu tup bebekmi :))

1 lt keçi boynuzu pekmezi
1 lt dut pekmezi
Küçük bi şişe anzer balı bunların hepsi hakiki
50 gr. Zencefil zerdecal gönen arı sütü
100 gr çakır koku. çoban çökerten. üzüm çekirdeği. polen. ısırgan tohumu. Propolis 2 şişe
Eşim 10 kasım da başladı hem ilaçlara hem bu küre sabah akşam ılık sütle içiyordu hatta dün eşim bitti bu yenisini yapalım dedi ben işe yaradığını düşünüyorum dedi. Ben bu kuru bi sayfada paylaştım sonucu yazarım demiştim ama hangi sayfa unuttum. Bana geçen hafta tüp bebek doktoru eşinin durumu düzelmeden ben tüp bebek yapamam demişti nasıl ağlamıştım. Burda ki doktorum bile inanamıyor

1 lt dut pekmezi
100 gr çakır koku. çoban çökerten. üzüm çekirdeği. polen. ısırgan tohumu. Propolis 2 şişe
Eşim 10 kasım da başladı hem ilaçlara hem bu küre sabah akşam ılık sütle içiyordu hatta dün eşim bitti bu yenisini yapalım dedi ben işe yaradığını düşünüyorum dedi. Ben bu kuru bi sayfada paylaştım sonucu yazarım demiştim ama hangi sayfa unuttum. Bana geçen hafta tüp bebek doktoru eşinin durumu düzelmeden ben tüp bebek yapamam demişti nasıl ağlamıştım. Burda ki doktorum bile inanamıyor
Teşekkürler canım.sağlıkla kucağına al inşallah

1 lt dut pekmezi
Sayiyi arttiriyormu bu kür yoksa kalite icinmi sizin sayi sorununuz varmiydi

Back
X