- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- 133
Biz promotil fort ve tamoksifen kullaniyoruz.bizim dna hasarimiz ve oksidatif stresimis yuksek.fshta sikinti yok.ama ise yarar mi gorecegizKaan hoca bize emodex verdi vitamin olarak fsh tedavisi için ilk önce klomen verdi daha sonra fsh yüksek çıkınca menagon iğne verdi pazartesi çarşamba cuma günü iğne oluyordu eşim. Onun dışında diyet listesi vermişti. Nohut, keçi boynuzu tozu ısırgan çayı bol yeşillik... Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Saol canım Rabbim tüm isteyenlere emeklerini boşa çıkarmasın en kısa zamanda nasip etsin. Eşim de sperm 120 milyonla 150 mil. Arasin da değişiyor Du. İleri hareket yüzde 12 idi doktorlar normal diyordu değerlerle sayı iyi olduğu için biz de tüp bebeğe kesin gözüyle bakıyorduk ama olmayınca daha doğrusu yumurtalar ilerlemeyince sperm dna hasar testini yaptırdık ekim de yüzde 43 çıktı sayı 150 mil. Hareket de yüzde 12 ileri. Yüzde 14 de yavaş. Kaan hoca sebebin hasar olduğunu söyledi normal de bu değerlerle olur dedi. 2 ay ilaçları kullandı ben bi kür hazırladım eşime aralıkta adetim e 1 hafta kala bir kere ilişki oldu cenazemiz vardı ondan dolayı yumurtlama zamanı geçmişti ben öyle düşünüyordum ama geç yumurtlama olmuş ve o ay hamile kaldım çok şükür. Ha bi de ayrıca spermler de erken yaşlanma oluyormuş yani çok uzun süre iki gün felan yasamiyorlarmis bu da bi etkenmiservanazlim canim hayirli olsun seninle geçen sene aynı anda tup yapmıştık haziran topiginde çok konuşmuştuk üyelik ismimi degistirdigim için tanimazsin beni canim sizin sebebsizmiydi biraz detaylı anlatirmisin sağlıkla kucağına al bebisini inşa
Canım o arkadaşım da hiç bi şey kullanmadı sadece eşine keçi boynuzu tozu nü içirdi. İlaç almaya müsait değildi durumları hatta arkadaşım çalışmaya başlamıştı tüp bebek parası için ama gerek kalmadı işte inşallah sizin de olur en kısa zamanda tüp bebeğe gerek kalmadanEvet canım ama Kaan hoca bu tedavinin 6 ay sürdüğünü söyledi belki devam etsek düşer miydi bilmiyorum ama aylık masraf 600 TL oluyordu zar Zor 6 ay tedavi olduk bir yıl 600 TL karşılayamazdık. Ama bu hasar düşerse normal yolla gebelik mesaj mümkün eğer bayanda sorun yoksa tekrardan test yaptırıp ona göre yine tedaviye başlarız muhtemelen.
Canım 11 yumurta toplandı 8 ı dollendi 3. Güne 2 tane 2. Kalitede de transfer yapıldı. Gelişimleri birden durdu biz 5. Güne gider saniyorduk. Aslında tüp bebekten önce Kaan hocaya ulaştık sperm dna hasarı olabilir mi diye varsa tüp bebeğe engel mi diye Kaan hoca da engel olduğunu eğer tedaviye başlarsak 2 yada 3 ayda da hamile kalabileceğimi söyledi. Bide ben biyolog olduğum için bu testleri biliyordum. Aklıma geliyordu hasar olabileceği. Neyse ben tüp bebek doktoruyla konuştum engel olmadığını yumurtanın dna sı sperm dna sini duzelttigini dollenirken dedi. Bizde tüp bebek doktoruna inandık. Ama hiç de dediği gibi olmadı maalesef hemen kaan hocadan randevu aldık eşim ast. Sub. Oldugu icin saolsunlar yardımcı oldular ekimde randevu aldık. Kaan hoca çok olumlu konuştu açıkçası da bizim için de son umut kendisiydi. Kaan aydos yazınca Google kendi sayfası çıkıyor ordan iletişime geçtim canim. Testleri hangi tüp bebek doktoruna gonderdiysem tüp bebek yapmaya yanaşma Di döllenme yine olmaz dediler kalitesiz olur dedilerervanazlim canim çok ayrinli anlatmissin çok teşekkür ederim. canim sizin embiriyolarin kaliteleri nasıldı kaçıncı gün embiriyosuydu?size dna testini tup doktorunuzmu sizi yöneltti yoksa kafanıza gore mi gittiniz.çünkü bizim doktor öyle birseyden hiç bahsetmedi bende bunu burda öğrendim .canim kaan hocayla nasil iletişime geçtiniz? valla son soru bugün anca akşama kadar bu sorularıma cvp verirsin.bunalttım seni şimdiden kusuruma bakma canim ya
Canim biz 2 kez tup denedik kac doktora gittik hic biri dna hasardan bahsetmedi. Ben de burda gordum sen bosver doktorlari niye bahsetmediler gerek mi yok deme herkes kendi isine bakiyor maalesef. Tamamen duygusal yaniervanazlim canim çok ayrinli anlatmissin çok teşekkür ederim. canim sizin embiriyolarin kaliteleri nasıldı kaçıncı gün embiriyosuydu?size dna testini tup doktorunuzmu sizi yöneltti yoksa kafanıza gore mi gittiniz.çünkü bizim doktor öyle birseyden hiç bahsetmedi bende bunu burda öğrendim .canim kaan hocayla nasil iletişime geçtiniz? valla son soru bugün anca akşama kadar bu sorularıma cvp verirsin.bunalttım seni şimdiden kusuruma bakma canim ya
canim çok tesekkur ederim.sizindemi sebepsiz siz hiç kaan hocaya gittinizmi ???Canim biz 2 kez tup denedik kac doktora gittik hic biri dna hasardan bahsetmedi. Ben de burda gordum sen bosver doktorlari niye bahsetmediler gerek mi yok deme herkes kendi isine bakiyor maalesef. Tamamen duygusal yanikaan aydosun sitesi var ordan mesaj yaz bolumunden mail atabilirsin ama once siteye uye olman lazim tabi. Bir de randevu almak icin defalarca muayeneyi araman gerekiyor inanilmaz yogunlar hep mesgul
inşallah canım. Evet aslında keçi boynuzu kürüne devam edebilir. Etkili olduğunu düşünüyorum. Rabbim inşaallah o günleri bize De gösterirCanım o arkadaşım da hiç bi şey kullanmadı sadece eşine keçi boynuzu tozu nü içirdi. İlaç almaya müsait değildi durumları hatta arkadaşım çalışmaya başlamıştı tüp bebek parası için ama gerek kalmadı işte inşallah sizin de olur en kısa zamanda tüp bebeğe gerek kalmadan
Yok sebepsiz degil.sperm sayimiz dusuk .ama biz gittgimizde yasiniz genc speem sayisi yeterli biz zaten en iyisini seciyoruz dediler. Bizim de 24 yum toplandi 10 u dollendi her sey cok iyi sansiniz cok yuksek dediler ama sonuc bir husran.3.gunden sonra hic biri tam gelismedi.hadi ilkinde anlayamadilar neden bir urologa yondenlerimediler de ikinciyi ayni umutlari vadedeek denettiler Anlayamiyoruz.biz kaan hocaya muayene olduk evet yukarida yazmistim sana surecimizi canim.canim çok tesekkur ederim.sizindemi sebepsiz siz hiç kaan hocaya gittinizmi ???
Canım allah razı olsun bi oğlum olacak inşallah. Hiç umudunu kaybetme eşinin değerleri nasıl. Bide benim sayfamda açtığım konulara bak orda umut hikayem yazıyor eşime ıcirdigim kuru paylaştım belki o vesile oldu ilaçlarla birlikte. Kesinlikle kaan hocaya gitmeden tekrar denemeyin dna hasar paneli isteyin spermin bütün herşeyi ne bakılıyor ondan baskada bakılacak bişey kalmıyor spermeervanazlim canim ben iki defa tup yaptırdım.bize dr.%70 olur dedi çünkü bizde görünürde hiç problemimiz yoktu ve en önemlisi doğal yoldan bir evladimin olmasıydı.bizde üstün koru yaptık.1.tupte 30yum toplandı.19 dollendi 6.güne 5tane embiriyo gitti ama kaliteleri kötü olduğu için iptal 2.tup 10dolgun yum ve hiç birinde dollenme gerçekleşmedi.üstelik üç ay vitamin takviyesi ben ve eşim kullandık. arisutu bal polen incir kuru resmen herşeyi yaptim.doktorumuz bidaha denemeyin yoksa aynı sonucu alırsınız dedi.canim seni görünce çok sevindim inan cinsiyeti belli mi cik güzel bi duygu RABBİM isteyen herkese nasip etsin kimsenin gözünü kimsenin ben evinde bırakmasın.sende sagsaglim kucağına alırsın İNŞALLAH annelik duygusu hiç tarif edilemeyen bisey
canim sperm normal yıkanmış hali yanlış hatırlamıyorsam 45milyon cnim senin açtığım konuyu bulamadım rica etsem link atarmisinCanım allah razı olsun bi oğlum olacak inşallah. Hiç umudunu kaybetme eşinin değerleri nasıl. Bide benim sayfamda açtığım konulara bak orda umut hikayem yazıyor eşime ıcirdigim kuru paylaştım belki o vesile oldu ilaçlarla birlikte. Kesinlikle kaan hocaya gitmeden tekrar denemeyin dna hasar paneli isteyin spermin bütün herşeyi ne bakılıyor ondan baskada bakılacak bişey kalmıyor sperme
Bizimkiler de farkliSayfayi baya okumaya çalıştım. Herkesin kullandığı ilaçlar ayni değil elbette ama aşağı yukarı aynilar. Bizimki niye farklı ya :))
canim sen kaç yillik evlisin bide kac tup yaptin embiriyo kaliteli oluyormuBizimkiler de farkli
Bi ara yazismistik evet tamoksifen siz.de kullaniyordunuz :) onu tedarik ettik sonunda. Yalnız iki üç gündür eşimin ağzında yaralar oluşmaya başladı ya. İğneden mi diğer ilaçlardan mi yoksa bunlardan bağımsız bişey mi acaba... Sizlerde ilaçlar yan etki yapti mu ?Bizimkiler de farkli
Aa aynen benim esimde de agzinin icinde yaralar cikti o zaman ilaclarin etkisi kesinlikleBi ara yazismistik evet tamoksifen siz.de kullaniyordunuz :) onu tedarik ettik sonunda. Yalnız iki üç gündür eşimin ağzında yaralar oluşmaya başladı ya. İğneden mi diğer ilaçlardan mi yoksa bunlardan bağımsız bişey mi acaba... Sizlerde ilaçlar yan etki yapti mu ?
Bu yaz 4 yil olacak.2 tup denedik.sizin?embriyolarimiz kaliteli olsaydi zaten tutardi simdiye kadar.3.gunden sonra gelisimleri geriliyor maalesef.ikinci denemede tuttu fakat kimyasal gebelik gecirdim.embriyo sagliksiz olunca tutsa da dusuyoe istecanim sen kaç yillik evlisin bide kac tup yaptin embiriyo kaliteli oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?