- 16 Kasım 2015
- 2.315
- 1.635
- 83
canim valla aklıma yattı.sen git bakem belki bizde gelirizKizlar bgn bi amca buldum methini duyduk yani karisimlar hazirliyormus ve her giden hamile kaliyormus. Tanidiklar yonlendirdi bizide. Sahit olmuslar cocuk yuzunden bosanmak uzere olan bir ciftte gitmis 7 yil snra bu amcanin verdi karisimla hamile kalmislar. Bgn telde konustm bn ilkokulu 7 yilda bitirdim diyo sen profesore gtmissin tabiki onu dinlemek istersin onun dedigini yap tedavini ol hamile kalmazsan gel istersen dedi. Hani bunuda deneyelim dersin ne anlayacak bu adam dersin belki ama diyo bircok kisi gidiyormus adama. Spermiyogram disindaki Tahlillerden anlamaz dedim ama anlamis valla. Paneldeki diger testleri. Kendini bu ise adamis arastiryormus bal ari sui polen vs ne varsa kendi aricisi varmis ona toplatyrmus hangi cicekte hangi sehirde taze varsa aktardan almiyormus. Bn 3 ay tedavi uygularim dedi. Hem esime hem bana. Atesle yumurta takibini anlatti egerki atesin 36.8 in ustune hic cikmiyorsa sanada tedavi veregim yumurtan cam gbi olacak dediesimden hormon tahlilleri istedi. Adamin vucut isisi cok yuksek mi surekli atesli mi dedi evt deidm iste ondan spermler ölüyor dedi hormonlara bakacagz vucut isini dusurmek lazim dustugu zmn gebe kalablrsn dedi. Yani degisik bir adamdi. Guvendin mi derseniz tabiki emin degilim ama umut fakirin ekmegidir diyorum. Esime kaan hoca tahlil istedi dedim yaptirtacagm hbri yok bu adamdan guler gecer sacmalama profesore gttik der:) adami kandirdim ama yapacak birsey yok adet olunca da gorusmeye gidecegm verdigi karisimi iciregm bu arada proxed plus degerlerinizi dusurur onu kllanmayin dedi. Yani bgn ilginc bir deneyim yasadim bn bi uygulayayim fayda gorursem sizlere de umut isigi olur belki.
Gidecegim kizlar denemekten zarar gelmez. Keske fayda gorsek her yere yazarim sizlere hbr veririm. Iki haftaya gidecegm yuzyuze gorusmeye. Vucut isisi isi benmde kafama yattiBende bal ve oılen karışımı yaptım kendim. Gerçek balcıdan iki aydır eşim ve ben yiyoruz ama pek düzenli almıyoruz. Duymuştum arı sütü de aldık . Ama aklıma vucut ısısı takıldı benim ısım da 6.4 lerde yani yumurtayla ilgisi be acaba merak ettim. Ama ben inanıyorum bütün derdin devası doğada. Adam bu işi çözmüşse ben olsam hemen giderdim.
aynen öyle cnim ama yine söyleyim.senin için rahim filmi ve histereskopi gerekli hattA era testi canimAy kızlar sayenizde umutlandım bak şimdi. Tüp bebek başarısızlıklarında sperm dnası hasarlı oluyorsa olmuyomuş zaten. Almancasıda buldum
Spermien DNA-Schäden Test(Fragmentierung) almanyada yaşanlar için. Eşim randevu alacak. Ve tedavisi gerçekten kolay gibi okudum. Belki öyledir ve normal yoldan hamile olabilirim değil mi
Cnm dr Erbil yağmur mu ? Bahçeli'den ayrıldı mı?birde tünel ve dna hasarı bahçelide ne kadara yaptırdınızMerhabalar 2016 martinda kaan aydosa gittik sperm %34dna hasarı gördü klomen ve vştamşn verdi temmuz ayında hasarın %9 gerilediğini bildirdi. 6 ay deneyin olmazsa tüp bebek dedi. Nisan ayında bahçeci tüp bebeğe başladik bu zaman zarfinda benim sorunum yokken 11 cm çikolata kistim oluşmuş 32 yaşındayım. eşime tansel bey tünel ve dna hasar testi yapti%69erbil beydi dr o da kliniği bıraktı çok çaresiz hissediyorum kendimi umudum azalıyor hiç denemem yok hamile de kalmadim Allah sonunuzı hayr etsin emekler boşa çıkmasin çok üzgünüm
bizim 0.2 geldi. 1,4 ün altında olması lazım sanırım sizin kaç çıktıkızlar eşlerinizin ROS değeri kaç çıktı. Kaç olması gerekiyor bileniniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?