Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam :D Çok sabirsizim senin yazmanı bekleyemedim :D Ne söyledi Kaan Bey??

A.s.canim :) eşimin değerlerinin artik tamamen normal olduğunu söyledi.ben özellikle morfolojinin üzerinde çok durdum normali %3 zaten dedi :) iğneleri biraktirdi.emodeksi 6 ay daha nolur nolmaz kullan dedi.bu arada doğal yollardan deneyin inşallah olur dedi.evlilik suremizi falan sordu rapor icin.6 ay içinde doğal yollardan olmazsa gelin önce asilama sonra tüp deneyelim dedi 6 ay daha beklemedeyiz yani canim :) ama şükürler olsun artik düzeldi sorun kalmadi ya inşallah melegimizde yakin zamanda gelir hepimizindeeee ;) :16::16:

A.s.canim :) eşimin değerlerinin artik tamamen normal olduğunu söyledi.ben özellikle morfolojinin üzerinde çok durdum normali %3 zaten dedi :) iğneleri biraktirdi.emodeksi 6 ay daha nolur nolmaz kullan dedi.bu arada doğal yollardan deneyin inşallah olur dedi.evlilik suremizi falan sordu rapor icin.6 ay içinde doğal yollardan olmazsa gelin önce asilama sonra tüp deneyelim dedi 6 ay daha beklemedeyiz yani canim :) ama şükürler olsun artik düzeldi sorun kalmadi ya inşallah melegimizde yakin zamanda gelir hepimizindeeee ;) :16::16:

Gözünüz aydin canım çok şükür çok sevindim sizin icin inşallah en kisa zamanda bebeginize de kavusursunuz;)Benim arkadaşlarım hasar testi yaptirmamislardi ama 8. Ayda % 1 morfoloji ile bebisleri oldu..Herşey Güzel maşallah size ;)

Gözünüz aydin canım çok şükür çok sevindim sizin icin inşallah en kisa zamanda bebeginize de kavusursunuz;)Benim arkadaşlarım hasar testi yaptirmamislardi ama 8. Ayda % 1 morfoloji ile bebisleri oldu..Herşey Güzel maşallah size ;)

Çok çok tesekkur ederim canim darisi basiniza inşallah :) amin amin aminnn...hepimiz kavusalim en kısa zamanda inşallah bebislerimize :) bakalim bide ben gideyim mart ayindan beri gitmedim hic.iltihap falan varsa yolları acalim :1::1:

Son düzenleme:
Çok çok tesekkur ederim canim darisi basiniza inşallah :) amin amin aminnn...hepimiz kavusalim en kısa zamanda inşallah bebislerimize :) bakalim bide ben gideyim mart ayindan beri gitmedim hic.iltihap falan varsa yolları acalim :1::1:

Amiiin en kisa zamanda hepimiz kavusuruz insallh dediğin gibi;) Eger Hsg cektirmediysen onu da çektir bence..Hsg sonrasi hamile kalma olasılığı artiyormus. .

Arkadaşlar bugün benimde eşimin sonucu geldi %27 ye düşmüş ileri hareket % 0 da 3 e yükselmiş yavaş hareket % 20 den 60 a yükselmiş 6 aydır tedavi altındayiz hasarımız % 47 den 27 ye indi ve Tüp bebeğe başlıyoruz inşallah sonuç güzel olur dualarinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bugün benimde eşimin sonucu geldi %27 ye düşmüş ileri hareket % 0 da 3 e yükselmiş yavaş hareket % 20 den 60 a yükselmiş 6 aydır tedavi altındayiz hasarımız % 47 den 27 ye indi ve Tüp bebeğe başlıyoruz inşallah sonuç güzel olur dualarinizi bekliyorum

Herşey gönlünüzce olsun :)

bu konuyu yaklaşık 3 yıl önce ben açtım biliyorum cok uzun zamandırda giremedim bu site nedense elim gitmedi o çektiğim sıkıntılı süreçi hatırlattı bana belkide bencilllikti yaptııgm ama daha yeni atabiliyorum yorgunluğumu
herşey inanmakla başlıyo mucadeleyi sakın elinizden bırakmayın ben çook araştırdım eşim uzun süre tevai oldu sonunda tüp bebek yaptık yer mekan kişi hiiiç önemli değil istersen en profesyoneline git aynı işlemi yapılara bu iş inanç ve şans işi eger şansın varsa ve moral olarak iananıyosan kuvvetliysen kesinlikle oluyooo
şimdi benim meleğim 2 yaşına giricek allahın izniyle çok şükür bin şükür... şunu unutmayın kader ortaklarım nerde olursanız olun fark etmiyor bu iş inanmakla başlıyooo

bu konuyu yaklaşık 3 yıl önce ben açtım biliyorum cok uzun zamandırda giremedim bu site nedense elim gitmedi o çektiğim sıkıntılı süreçi hatırlattı bana belkide bencilllikti yaptııgm ama daha yeni atabiliyorum yorgunluğumu
herşey inanmakla başlıyo mucadeleyi sakın elinizden bırakmayın ben çook araştırdım eşim uzun süre tevai oldu sonunda tüp bebek yaptık yer mekan kişi hiiiç önemli değil istersen en profesyoneline git aynı işlemi yapılara bu iş inanç ve şans işi eger şansın varsa ve moral olarak iananıyosan kuvvetliysen kesinlikle oluyooo
şimdi benim meleğim 2 yaşına giricek allahın izniyle çok şükür bin şükür... şunu unutmayın kader ortaklarım nerde olursanız olun fark etmiyor bu iş inanmakla başlıyooo

Çok teşekkürler paylaşımın icin..Allah bagislasin ne güzel çok emek harcamissiniz ama sonunda kavusmussunuz meleginize; ) Ben de regl olduktan sonra her ay birkaç gün moralim çok bozuluyor ama hemen kendimi toparliyorum eşimin de morali bozulmasın diye..her ay bir ümit bekliyoruz:) doğru zamanda olması gerektiği gibi olacak biliyorum..Eylül un ilk haftası eşim tekrar tahlil yaptıracak bakalım işlh güzel sonuçlar alırız. ..sevgiler

Ahh canim cektirmem mi gecen sene cektirdim acik çok şükür tüplerim :)

Kizlar merhaba gelisme olursa yazin siz de olur mu...

Sizin dogal yolla mi oldu nasıl. Sonuc aldiniz yazar misiniz

Selam kızlar burayı takip etmeyi bırakınız sanırım ama ben yine de yazayım. Tedavinin 48. Günü eşim ttekrar tahlil verdi hasar 44.3 den 33 e gerilemiş hormon degerleri de normal çıktı..şimdi kaan hoca nin cevap vermesini bekliyoruz umarım biran önce güzel haberi alırız hepimiz..sevgiler

Selam kızlar burayı takip etmeyi bırakınız sanırım ama ben yine de yazayım. Tedavinin 48. Günü eşim ttekrar tahlil verdi hasar 44.3 den 33 e gerilemiş hormon degerleri de normal çıktı..şimdi kaan hoca nin cevap vermesini bekliyoruz umarım biran önce güzel haberi alırız hepimiz..sevgiler

Merhaba,

bende 4 yıllık evliyim.hatta dün evlilik yıldönümümdü :)
3 yıldır bebiş için uğraşıyoruz.
1 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu.
sebepsiz infertilite deniliyor.
bende netten kaan aydosu araştırdım.
çünkü eşimin sperm morfolojisi en son %4 çıktı.
martta tekrar tüp bebek deneriz diyorduk.
dedim önce eşim vitamin tedavisi falan görsün sonra başlayalım dedim.
kaan hoca ile msjlaştık.
sperm dna hasar analizinden bahsetmiş.
birkaç test istedi onları yaptırıp ankaraya gidicez.
senden ricam sen nasıl bir süreçten geçtin.
sperm dna testini nerde ne kadara yaptrdın ?
morfolojimiydi sorun
yardımcı olursan çok sevinirim
bizim değerlerimiz;

17000000 sayı
toplam sayı 67000000
a+b: %67
hareketsiz: %33
morfoloji %4

Merhaba,

bende 4 yıllık evliyim.hatta dün evlilik yıldönümümdü :)
3 yıldır bebiş için uğraşıyoruz.
1 aşılama 1 tüp bebek denemem oldu.
sebepsiz infertilite deniliyor.
bende netden kaanaydosu araştırdım.
çünkü eşimin sperm morfolojisi en son %4 çıktı.
martta tekrar tüp bebek deneriz diyorduk.
dedim önce eşim vitamin tedavisi falan görsün sonra başlayalım dedim.
kaan hoca ile msjlaştık.
sperm dna hasar analizinden bahsetmiş.
birkaç test istedi onları yaptırıp ankaraya gidicez.
senden ricam sen nasıl bir süreçten geçtin.
sperm dna testini nerde ne kadara yaptrdın ?
morfolojimiydi sorun
yardımcı olursan çok sevinirim
bizim değerlerimiz;

17000000 sayı
toplam sayı 67000000
a+b: %67
hareketsiz: %33
morfoloji %4

Merhaba, biz 9 aydir deniyoruz..Benim iltihapli romatizmam (artrit) var.Bebek icin ilaclarimi 1 senedir kullanamiyorum buu nedenle cok zor durumdayim.Haziran ayinda hala hamile kalamayinca doktorum erken olmasina ragmen esimden spermiyogram istedi.Ben de hsg falan cektirdim herseyim normal cikti. Buraya kadar klasik seyler iste..:) Esimin sayi ve morfoloji sorunu vardi (Morfoloji % 1 , toplam sayi 6.9 milyon). Kaan hocaya muayeneye gittik.DNA hasar testi istedi bizden ve esimin beslenmesinde degisiklik yapmasini istedi. Hafta da 3 kez nohut, bol sebze, isirgan cayi tukettik. Kirmizi et yasak (yemege koyduklarimiz haric).Test sonucunda hasar % 44.3 cikti. Kaan hoca emodeks ve klomen baslayalim dedi.Sayi ve morfolojiyi onemsemedi, her testte farkli cikabilirmis..

Yukarida yazdigim gibi ilaclara basladiktan 48 ggün sonra Dna hasar testini yeniden yaptirdik ve hormon testlerini. Hasar % 33 e düşmüş, hormonlari da normal..Kaan Hoca bu sefer iğne başlattı eşime. .1 ay kullanacak sonrasında spermiyogram, Dna hasar testini tekrarlayacagiz. Emodeks e devam ediyoruz, klomen i de kestik. Kaan hoca moraliniz bulmasın, hasarın % 20 den düşük olması gerekiyor, bu şekilde 1 ayda sonuç alırız dedi..

Işte böyle:) biz testleei duzen lab. Da yaptirdik hep yaklasik 200 TL tutuyor.Son test icin kaan hoca Genart tup bebek merkezinde yaptirin demis orada fiyatlar nasil bilmiyorum..biz ank dayiz bu arada..

islh en kisa zamanda hepimiz guzel hjaberler aliriz canim..siz de seneye 3 kisi kutlarsiniz yildonumunuzu :KK68:

Merhaba, nasıl bir tedavi uyguladığınızı anlatır mısınız acaba?

Kaan Hocadan::
öncelikle gözünüz aydın çünkü spermlerinizde DNA hasarı tamamen iyileşmiş durumda. Sperm değerleri ve morfolojisi de tamamen normal ve sağlıklı. Artık çocuk olmamasında sperme ait bir sorun kalmadı. Sperm morfolojisi ya da motilitesinde olacak düşmeler sizi endişelendirmesin. Sperm DNA içeriği sağlıklı olduğu için, bunların önemi olmaz. Bundan sonra isterseniz doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz.

Bence bir süre bekleyin. Tüp bebeğe en az 6 ay sonra geçmenizi öneririm. Artık tahlile de gerek yok. DNA hasarı, antioksidan ilaç aldığınız müddetçe tekrarlamaz. Kontrol için en erken 6 ay sonra en son baktırdığınız yerde sperm DNA hasarını kontrol ettirebilirsiniz.

Antioksidan olarak Emodekse en az 3 ay günde 2 tane ile devam edebilirsibiz. Beslenmenize de dikkat edin. Bu konuda detaylı olarak http://www.kaanaydos.com.tr/saglikli-sperm-icin-yasam-tarzi-ve-beslenme sayfasında bilgi verdim. Herhangi bir sorunuz olursa lütfen bana yazın.

:KK58:
Merhaba
Son gelişmeleri aktarıyorum. .
Igneler ise yaradı. 1 ay sonunda dna hasari % 15 e düştü, ancak morfoloji % 1 ken % 0 olmuş. .Kaan Hoca morfolojiyi onemsemedi..hem hız normal hem de sanırım şekil bozukluğu döllenme ye engel olacak sekilde değil. .Emodeks kullanmaya devam edecek eşim, en az 6 ay doğal yolla denemeye devam dedi..işlh en kisa zamanda buradan müjdeli haberi de sizinle paylasirim:KK68:

Tebrik ederim şimdi gördüm Doğal yolla mi oldu[/QUOTE

canim sanirim bana sordun evet dogal yolla oldu kaan hocaya en son temmuz ayinda gitmistik degerleriniz normale donmus 6 ay bekleyin dogal yollardan olacak insallah demisti.olmazsada ocakta gelin asilama yapalim dedi.bizde ekimde gelelim dedik.kabul etti.ankara tipa gittik asilama icin evraklari verdik adetin 2.gunu gel ilaca baslayalim dediler.adet olmadim bebegimiz gelmis sükür :) darisida basiniza insallah :)

Merhabalar, biz de "proceed plus" sayesinde bebiş haberini alabildik. Eşim kullandı ve değerleri birden yükseldi ve çok kısa süre içersinde hamile kaldım. Bizim de elinizde hiç açılmamış 1 kutu proceed plus ve 1 kutu da neofortil 60 tablet var. Almak isteyenlere kargo ücreti dahil ikisini 200 tl'ye gönderebilirim. Ilgilenenler özelden bana mesaj atabilirler. Herkese Allah hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almayı nasip eder inşallah.

Back
X