Merhabalar değindiğiniz konu hepimizin ortak sıkıntısı aslında. Doktorlar zorlamadan bu testi yapmak istemiyor. Aslında hasar çıkan arkadaşların ve benim hepimizin yaşadığı hemen hemen aynı şeyler. Artık biz bile bundan dolayı 4. Güne gitmediğini anlıyoruz da doktorlar mı anlamıyor.. artık tüp bebek merkezlerine güvenim gerçekten çok az, detaylı tetkik yapılmadan habire aynı şeyler yapılıp duruyor. Halbuki ilk başvuruda hemen başlamak yerine bayandan da erkekten de bütün testler istense, insanlar hem maddi hem manevi bu kadar sıkıntıya girmeyecek. Bizim ilk tüp bebekte sorun sadece morfolojinin 1 olmasıydı çok önemsiz gördüler bakın üstünden 2 yıl geçti, eşim daha yeni ameliyat oldu o da mecburi. Benden de dünyanın testi istendi daha önce hiçbirini yaptırmamıştım. Şimdi sonuçlaeı alıp, histereskoppimi de çektireceğim ondan sonra gerekli görülürse tekrar tüp bebek yoksa bilmiyorum ama kendiliğinden olacağına inancım daha fazla:) gittiğim doktor yüp bebek ya da doğum yaptırmıyor sadece olmama nedenlerini inceliyor. İstediği testleri görmek ya da doktoruna sormak isteyen olursa yardımcı olmaya çalışırım.