Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İnşallah cnm benim ne yapmam lazım kadın dogumcuya gidip ovulasyonumumu hesaplatayım acaba ya da folik asit falan mı içeyim
Ovulasyon icin netten test al bence ama genel kontrol icin git yumurtaliklarina baktir hormon ve kan değerlerine mesela bende B 12 eksikligi var gebelikte cok onemli

Tamam cnm bi an önce halledeyim pazartesi gideyim yoksa regl 3. Günü mü gitmem gerek
Regline cok varsa bekleme git kana baktir folik asit verirler en azindan vitamin eksikliğin varsa hemen alirsin gerekirse reglide de gidersin

Kizlar merhaba
Esimde dna hasari %11.52 cikti yani dna hasari yok. Kaan aydos dna hasari olmayanlara nasil birvtedavi uyguluyor bilenler var mi?

IMG_7323.webp
Kızlar eşimin dna hasarıda düzeldi %7 kaan hocadan cvp aralık 8 de gelecek sizce normal yolla bu sperm sayısı nasıl rabbim nasip eder inşallah

Bizi bizden başka kimse anlamaz ben aşılama yaptırdığım zaman Görümceme demiştim aşılama yaptık sonucunu bekliyoruz inşaallah pozitif olur demiştim. Verdiği cevap inşaallah normal yolla çocuğunuz olur ona dua ediyoruz demişti. Çok sinir olmuştum o beğenmedikleri aşılamayı geçin üç aşılama üç tüp bebek tutmadı insan sonuç beklerken böyle bişey der mi ya... Tüp bebek tedavisi olduk geçen yıl sonuç negatif çıktı haber verdim negatif beklemeyin Ümit etmeyin olmadı dedim. İki gün sonra görümcem aradı evde mısınız bebek eşyaları gönderecem kargoyla demez mı ya Allah'ım küfreder gibi istemiyorum dedim olunca yollayın Allah'ım varya ya sabır çekiyorum
canım nasılsın merak ettım senı
Bir tup bebek tedavı uzmanından dınlemıstım esler tup bebekten sonra ıkıncı bebeklerını normal yolla oluyor cunku artık bızım bebegımız oluyor dusuncesıne gırıyorlar tup bebekten once bızım bebegımız olmuyor psıkolojısıyle yasadıkları ıcın bebek olusumu negatıf oluyor demıstı ılıskıye bebek ıcın degılde anın tadını cıkarmak olarak bakmak lazım ımıs ınsallah tez vakıtte hayırlı bır evlat verır Rabbım sana opuyorum kocaman

Kizlar bizim 2 haftada 4 ten 7.34 e cikmis fsh klomenle testosteron da normalden baya yukselmis. Kaan hoca napiyo boyle durumlarda klomeni keser mi ki

Back
X