- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
canım bu dna hasarı için en iyi doktorlardan biri Kaan AYDOS 'tur. bu hasarı düzeltebildiğini okudum ben. yalnız randevu almak çok zor.3 ay sonrasına randevu veriyorlar. Şimdiden aramanı öneririm.Merhaba
Arkadaslar son zamanlarda aklım çok karıstı. Halısperm sonuçumuza göre %61 hasar var. Ancak kac tane dr gıttık ve kendı tup bebek dr dahıl bu engeldir dıyemeyız dıyor. Progeny kullanıyoruz. Ancak 2 düşüğüm oldugunuda belirtmek isterım.
Bana guvendıgınız deneyımledıgınız en ıyı erkek ınfertılıtesı alanında dr önerın lütfennn
300 tl gibi bır rakam maksımum halosperm (sperm dna hasarı testı) yaptırmanızı özellikle öneririm. Bırde devlet hastNesınden tıbbı genetık randevusu alın mutlaka hıkayenızı anlatın.Biz de genetik tanılı tüp bebek yaptırdık Ve dün bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik genetik uzmanı bunun DNA hasarı sonucu olduğunu tahmin ediyor ama sperm mi yumurta mı DNA hasarı bunu şuan bilemiyoruz bunun İÇİN önereceğiniz testler var mı?
canim halosperm ne demek yani hasar testimi demek anlamadim.daha neler duyacağız.300 tl gibi bır rakam maksımum halosperm (sperm dna hasarı testı) yaptırmanızı özellikle öneririm. Bırde devlet hastNesınden tıbbı genetık randevusu alın mutlaka hıkayenızı anlatın.
Esınızde devlete gıdıp varıkosel vs baktırabılır. Zaten tedavı cok pahalı. Bu tıp tahlıllere harcama yapmamanızı öneririm. İstanbuldaysanız yonlendırebılırım ıyı dktorlar kesfettım.
Sperm dna hasar testı demek. Halosperm olark verılıyor. Gun içinde sonuc alınıyor.canim halosperm ne demek yani hasar testimi demek anlamadim.daha neler duyacağız.
ben sonucun 3hafta sonra çıkacağını duymuştum.yani permiyogram gibi aynı gün alinmiyormussiz hangi lab. yaptınız?Sperm dna hasar testı demek. Halosperm olark verılıyor. Gun içinde sonuc alınıyor.
Memorıal da 300 tl yaptırdım 1 de verdık 5 te aldık.. sperm dna hasarı ölçen tek bır test yok. Bırkac cesıdı var canım. Ama sebepsız ınfertılıte teshısı olan bır cıft olarak keske daha önce yptırsaydın dıyorumben sonucun 3hafta sonra çıkacağını duymuştum.yani permiyogram gibi aynı gün alinmiyormussiz hangi lab. yaptınız?
canim yıllarca hep sebebsiz denildi en son geçen sene üst üste 2defa tup yaptirinca dollenme ve bölünme problemi olduğunu gördük.doktorlar yine bilmiyoruz deyince bişey yapamadık.şu hasar testinde kk.öğrendim ama daha yapmadık.demmeki evlendigimizden beri bu dollenme problemi varmıştı ondan hamile kalamiyormusum.inan kendimi şuan doktorlardan daha tecrübeli hissediyorum kusura bkmasinlarda )))defalarca dedim bu işin inine inmek lazım deyince beni azarladilar.İNŞALLAH su hasar testinde sorun cikar da bizde tedaviye başlarız.siz nekadar da ucuza yapmışsınız .850tl diye biliyorum.kaan hocanin hatasi misiniz?Memorıal da 300 tl yaptırdım 1 de verdık 5 te aldık.. sperm dna hasarı ölçen tek bır test yok. Bırkac cesıdı var canım. Ama sebepsız ınfertılıte teshısı olan bır cıft olarak keske daha önce yptırsaydın dıyorum
Şahsen ben sebepsız!! Diye bır tanı olmasına bıle şaşkınım. Sebepsız ınfertılıte dıye bırsey yok. Yeterınce arastırılmayan yuzeyde degıl derinde bır sorunu tasıyan ınfertılıte var. Gerek yok .. yahu bunu duymaktan bıktım. Gerek yok belki gercektende ben onc acıyı hayal kırıklıgını umudu umutsuzluğu kalp agrılarını gerek yok yuzunden cektım belki de. En basından kadınlara yuklenıyorlar oysa ınfertılıte sebebı dunyada erkekte sperm ve sperm hasarı yuzunden. Boşuna ıkı düşük yaptım boşuna denedım ısrarla soylememe karşın üstelik. Bırtek benım doktorum degıl genel bır tedavı tutturulmus bırde yuzdelerle konusuluyor. Sankı bu ınsanlar hıc hayal etmemıs hayal ettıgı bır konunun her yerınden kırılmamıs. Cok kızgınım suara her seyecanim yıllarca hep sebebsiz denildi en son geçen sene üst üste 2defa tup yaptirinca dollenme ve bölünme problemi olduğunu gördük.doktorlar yine bilmiyoruz deyince bişey yapamadık.şu hasar testinde kk.öğrendim ama daha yapmadık.demmeki evlendigimizden beri bu dollenme problemi varmıştı ondan hamile kalamiyormusum.inan kendimi şuan doktorlardan daha tecrübeli hissediyorum kusura bkmasinlarda )))defalarca dedim bu işin inine inmek lazım deyince beni azarladilar.İNŞALLAH su hasar testinde sorun cikar da bizde tedaviye başlarız.siz nekadar da ucuza yapmışsınız .850tl diye biliyorum.kaan hocanin hatasi misiniz?
canim şuan neler hissettiğini anlıyorumŞahsen ben sebepsız!! Diye bır tanı olmasına bıle şaşkınım. Sebepsız ınfertılıte dıye bırsey yok. Yeterınce arastırılmayan yuzeyde degıl derinde bır sorunu tasıyan ınfertılıte var. Gerek yok .. yahu bunu duymaktan bıktım. Gerek yok belki gercektende ben onc acıyı hayal kırıklıgını umudu umutsuzluğu kalp agrılarını gerek yok yuzunden cektım belki de. En basından kadınlara yuklenıyorlar oysa ınfertılıte sebebı dunyada erkekte sperm ve sperm hasarı yuzunden. Boşuna ıkı düşük yaptım boşuna denedım ısrarla soylememe karşın üstelik. Bırtek benım doktorum degıl genel bır tedavı tutturulmus bırde yuzdelerle konusuluyor. Sankı bu ınsanlar hıc hayal etmemıs hayal ettıgı bır konunun her yerınden kırılmamıs. Cok kızgınım suara her seyebıraZda yorgun.
Halosperm olarak yaptırın yeterlı bılgıyı edınıyorsunuz. Memorıal atasehırde yaptırdık. Şimdiki tedavım ngs + pıcsı . Bırde cd56 ve gerekırse ıntralıpıd serum dusunuyorum. Bunlar bılımsel calışmalar ile desteklenmiş tedavıler.
Lütfen baktırın ..
Biz de genetik tanılı tüp bebek yaptırdık Ve dün bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrendik genetik uzmanı bunun DNA hasarı sonucu olduğunu tahmin ediyor ama sperm mi yumurta mı DNA hasarı bunu şuan bilemiyoruz bunun İÇİN önereceğiniz testler var mı?
Bu arada eşim ve benim kromozom analizlerimizde bir sıkıntı yok.
Ne güzel benim tekrar başlamaya maddi manevi gücüm Yok hiç vazgeçmiş olmak istemiyorum ama ısrarcı olmak mı hata bilemiyorum.Çok yeniymiş sizin de düşüğünüz Önce sabır sonra sağlık versin bizim durumumuzda olanlara Rabbim.ben buna da razıyım artık ya doğsa da hastalığına çare bulamadığımız bir evladımız olsa ona nasıl yürek dayanır yüzünü görmediğimiz cana dayanıyoruz yana yanaCok cok gecmis olsun tekrar tip cok ilerledi inaniyorum mutlaka bir cozumu var bulunacaktir
Bende 10 gun oldu kaybim henuz bir arastirmaya baslamadim biraz dinlenip baslayacagim herkes icin hayirlisi neyse o olsun
çok geçmiş olsun.eğer saglikli embiriyolarin oluşuyorsa niye umudunu bitiriyorsun.tmm kabul ediyorum hiç kolay değil bebeğini kaybetmek ama yinede yilmamalisin.yılların yorgunluğu var üzerinde biraz toparlan tekrar başla inan ne yapsanda kendini bu duygudan koyamassin insanın benliğini sarıyor resmen tekrar geçmiş olsun ALLAH sabır versinUmudumu bu son gebeliğime kadar hiç kaybetmemiştim ama artık umut etmek istemiyorum çünkü umut etmek beni çok yıpratıyor artık ,gelecek yıllarımı da bu gayretle geçirmek istemiyorum 15 yıllık evliyim 13 yılım bu uğurda geçirdim .Daha ne kadar boşa kürek sallayacağım kimbilir ?Çözümü var mı yok mu oyalayacak birşey mi onu da bilmiyorum söylenenler ,vazgeçmek en iyisi belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?