- 10 Eylül 2016
- 1.555
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Cankiriklarim
-
Bizim ileri hızlı %3 çıkıyordu hep ileri yavaş da %21-22 civarıydı. Yerinde hareketli 7-8. Düzende ileri hareketli olarak kategorize etmişler ve %40 çıkmış. Yani ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı gibi algıladım ben ifadeyi. Arasa 4 ay gibi bir süre de var.Vala 3 gün önce ileri hız 15 idi araştırma hasta hanesinde 3 gün sonra 55 oldu ileri hız düzende güvenmek istiyorum inşallah öyledir
Yok toplam hareket %60 ileri hız 55 idi 3 uç gün önce ileri hız 15 idi toplam hareket %30idi çok fazla geldi bana da yeniden ay sonu test verecek eşimBizim ileri hızlı %3 çıkıyordu hep ileri yavaş da %21-22 civarıydı. Yerinde hareketli 7-8. Düzende ileri hareketli olarak kategorize etmişler ve %40 çıkmış. Yani ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı gibi algıladım ben ifadeyi. Arasa 4 ay gibi bir süre de var.
Sizdeki farkın sebebi de bu olabilir mi acaba?
Evet canım istanbulda da var galibaDüzen lab nerde kızlar ankarada mı?
Valla canım biz 2 ay önce başkent üni de verdik ilaç falanda kullanmadı eşim sonuçların alakası yok gibi geldi bu kadar fark olmaz canım bizim 2 ay önce toplam sayı 38 milyondu düzende 280 milyon çıkmış diğerlerini hiç söylemiyorum zatenBizim ileri hızlı %3 çıkıyordu hep ileri yavaş da %21-22 civarıydı. Yerinde hareketli 7-8. Düzende ileri hareketli olarak kategorize etmişler ve %40 çıkmış. Yani ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı gibi algıladım ben ifadeyi. Arasa 4 ay gibi bir süre de var.
Sizdeki farkın sebebi de bu olabilir mi acaba?
Merhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı ben size kaan hocadan dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardımcı olur musunuz ?
malesef klomen bize iyi gelmedi keçiboynuzunu hep yapıyorum amaKaan hoca dna hasarını düşürmek için ilk etapta imprly + klomen veriyor.
Sayı artırmak için keçiboynuzu deneyebilirsiniz.
Cnm tup bebek.kliniklerinde hersey zaten yüzlerce katina pazarlanir.Istanbul bahceci klinigi
Adalati.ne icin veriyor.cnm.anlamadim.ben tansiyon hastasiyim adalat kullaniyorumCnm tup bebek.kliniklerinde hersey zaten yüzlerce katina pazarlanir.
Örnegin şu rahim sarsilmasini önleyen bi serum varmiş. Eczanede 100 tl biseymis fiyati. Ama merkezler 1000tl den vuruyor. Kaldiki para tuzagi yani anlamsiz bisry iste. Sirf hasta kendini mecbur hissetsin diye psikolojisine oynanan bisey. Ayni görevi 3 kurusluk adalat hapida yapiyomus. Tansiyon ilaciymis doktorum demisti. Hatta her transfere giden hastasina veriyor transferden 2 saat once sadece 1 kerelige mahsus 1 tane icirtiyor.
Adalati.ne icin veriyor.cnm.anlamadim.ben tansiyon hastasiyim adalat kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?