Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasarı kaan aydos

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Esim.neofortil gunde 2 tane ve evicap 400 gunde bir tane kullaniyor.bu ay adetle basliyoruz tedaviye urolohlg cokda onemsemedi sorpdaki hasari
Biz suan kaan aydos hastasıyız ben de bahceci kliniğiyle tüpbebek icin görüstüm güvenc hoca önemsemedi spermdeki sıkıntıları zaten seciyoruz dedi ama güvenemedim. Smdi hasarla uğraşıyoruz en olmadı yaza tüpbebek

Ya nasıl önemsemiyorlar bende bunu anlamıyorum o zmn tüp bebek yapanların hepsi pozitif olur düz mantıkla düşünürsek cnm

Kızlar düzen lab güvenilir mi ne dersiniz benim eşimin sonucu çok farklı çıkmış olumlu yönde eşim sonuçta yanlışlık var diyor yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar düzen lab güvenilir mi ne dersiniz benim eşimin sonucu çok farklı çıkmış olumlu yönde eşim sonuçta yanlışlık var diyor yorumlarınızı bekliyorum
Valla diğer kızlarda eşiniz gibi düşünüyor bizim tam ters düşük cıkmıstı mikrogenden gerci iki test arası tedavi olduk belki ondan

Düzendeki sonuç sayı olarak öncekilerle hemen hemen aynı. Toplam hareketli %30civarı idi düzende %40 çıktı. Morfoloji sıfırdı 1 çıktı. Fakat baş anomalisi düzende daha fazla çıktı. Yani çok bariz bir fark yok diyebilirim bizim için. Önceki testlerin güvenilirliği de önemli.
Dna hasarı %23 çıktı bu civarda olanlar için nasıl bir tedavi uygulanıyor bilgisi olan var mı?

Vala 3 gün önce ileri hız 15 idi araştırma hasta hanesinde 3 gün sonra 55 oldu ileri hız düzende güvenmek istiyorum inşallah öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…