Sperm donasyonu ve türkiyede yumurta takibi

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
Arkadaşlar sperm donasyonu düşünüyoruz. Eşimin morfoloji 0 sperm sayısı 7 milyon ileri hareket çok düşük. Benim de yaşım ileri beklemek istemiyoruz.
Hangi merkezi önerirsiniz? Benim kibrisa gidip gelmem çok zor. istanbul da hangi doktora takiplerimi yaptirabilirim

Türkiye'de sperm donasyonu yok ki.Konuya hakim olmamakla birlikte sperm varken neden donasyon düşündünüz?İleri hareketin tüp bebekte bı önemi yok diye biliyorum.Dollenme seçilen en iyi spermlerle labaratuar ortamında oluyo zaten.

Morfolojide sayıda ileri harekette sorun olunca genelde yapıda da sorun oluyor.ilk deneme tutmadı hepsi üçüncü günde durdu.ucuncu günden sonra sperm devreye giriyor.iki kerede doğal yolla kimyasal yaşadım. Doltorlar benim yaşımı ileri sürüyor ama içimdeki ses hep spermden kaynaklandigini söylüyor. Çünkü ilk denemede tutturan 36 37 38 yaşında çok arkadaşım var ama eşlerinde hiç sorun yoktu. Benim amh onlardan daha iyi olmasina rağmen tutmadı. Spermde sorun olunca kadinin yaşı çok genç değilse tutan görmedim pek. Kaç kere deniyorlar
Hiç gücüm yok. Eşimin de gelgitleri var. Pekgönlü yok ama bakalım

Anlıyorum.Ama dediğim gibi Türkiye'de sperm,yumurta ve embriyo donasyonu yasak.Kibris,Ukrayna,Gürcistan,İspanya aklıma gelenler bu ülkeler.Buralarda donasyon serbest.

Mrb sperm kalitesini güçlendirmek için vitamin takviyesi varmı acaba bildiğiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…