Spermler taşınabildiği için ben de hangi merkezde yaptıracağıma karar veremedim . Bazıları ürolog görmeden dondurmuyor her yer Farklı Farklı . Bu konuda keşke bana yardımcı olabilecek birileri olsaTüp bebek tedavinizi hangi merkezde yaptırcaksanız orada dondurmak daha doğru olur.Spermler de taşınabiliyor merkezler arasında.labaratuvarı iyi bir merkez erkek infertelisi için oldukça önemli istanbuldaki arkadaşlar fikirlerini yazabilir.tedaviniz hayırlı olur inşallah, Allah hayırlı tedavi kapılar açsın size.
Benimki geleceği garantilemek adına . Çünkü bizim durumumuzda zaman zman çıkış olup zaman zman olmayabiliyormuş . Keşke çıkış hep olsa gerek kalmasaEvet ürolog dondurulması gerektiğine dair talimat veriyor o şekilde donduruluyor ama zaten çıkış varsa tazeyi tercih ediyorlar dondurulmuş çözüldüğünde sayı az olduğu için riskli diyorlar hep.Bizim de vardı kullanılmadı çıkanlarla denendi iki kez sonuç negatif.
Nasıl oluyor Peki ? Sıfıra düşünce ilaç mı kullanıyorsunuz ? İlaçla tekrardan çıkış oluyor muEvet biz de sıfırı dönem dönem çok gördük.O yüzden iki kez dondurduk.İkisi de farklı merkezde.Siz de umarım çıkış devam ediyordur ve iyi bir merkezde dondurabilirsiniz.kolay gelsin
Şişli memoriali önerebilirim bi araştırın istersenizselam. Benim eşime önce azosperm teşhisi konuldu daha sonra şiddetli oat dediler . Tek tük sperm çıkışı oluyordu geçen yıl . Biz bunlarla tüp bebek denedik Kalbi durdu. Şimdi eğer çıkarsa spermleri dondurmak istiyoruz ama her hastanenin prosedürü Farklı . Sizce çıkarsa nerede dondurmalıyız ?
Şişli Memorialde önce ürolog görsün diyorlar doğrudan spermiyogram verip çıkanı donduramıyoruz sanırımŞişli memoriali önerebilirim bi araştırın isterseniz
Kemoterapi gören bi yakınım için sormuştuk kemoterapi öncesi spermleri dondurması gerekiyordu kendisi bekar olduğu için detayları bi görüşün istersenizŞişli Memorialde önce ürolog görsün diyorlar doğrudan spermiyogram verip çıkanı donduramıyoruz sanırım
Evet kemoterapi ve benzeri durumlarda donduruyorlarmış . Bizim durumda ürolog görmeliymiş aradım görüştüm teşekkür ederimKemoterapi gören bi yakınım için sormuştuk kemoterapi öncesi spermleri dondurması gerekiyordu kendisi bekar olduğu için detayları bi görüşün isterseniz
Rica ederim canım çok geçmiş olsun İnşâAllah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız. Tüp bebek yaptıracağınız merkezle görüştünüz mü?Evet kemoterapi ve benzeri durumlarda donduruyorlarmış . Bizim durumda ürolog görmeliymiş aradım görüştüm teşekkür ederim
Bir de gerçekten laboratuvar çok önemli biz de çok uğraştık sebeplerden d farklı olsa da maddi olarak biraz zorluyor iyi merkezler ama hiç olmazsa daha az yıpranıyorsun
Ben aslında Acıbadem’de başladım ama soru işaretleri var Aklımda onun için kararsızım . Memorial Şişli de var aklımda nereye devam edeceğime karar veremedim ama oranın laboratuvarına hep iyi diyorlarBir de gerçekten laboratuvar çok önemli biz de çok uğraştık sebepler farklı olsa da maddi olarak birazda zorluyor iyi merkezler ama hiç olmazsa daha az yıpranıyorsun
İçine hangisi siniyorsa oraya git canımBen aslında Acıbadem’de başladım ama soru işaretleri var Aklımda onun için kararsızım . Memorial Şişli de var aklımda nereye devam edeceğime karar veremedim ama oranın laboratuvarına hep iyi diyorlar
merhabalr bizimde daha anca azospemi olduğumuz belli oldu hangi doktora gidiyorsumuz biz kan hocaya gittik sperm analizi yapılcak çok başındayız neler önerirsiniz??Nasıl oluyor Peki ? Sıfıra düşünce ilaç mı kullanıyorsunuz ? İlaçla tekrardan çıkış oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?