- 25 Mayıs 2025
- 11
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi ahshshs25373835
-
Tabi ki hamilelik olur ama zaman alabilir. Sayı olarak az ve morfoloji görünmüyor.Merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyiz 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu şu anki sonuçları bu şekilde doğal yoldan gebelik istiyorum bu değerlerler olur mu neler önerirsiniz nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim
Eki Görüntüle 3612695
Morfoloji 1Tabi ki hamilelik olur ama zaman alabilir. Sayı olarak az ve morfoloji görünmüyor.
5,9 ml deki sperm sayısı. Toplam sperm sayısı 25,9 olan.Morfoloji 1
Sayı 5.9 olan oluyor değil mi doktor öyle söylemişti
Doktor sperm sayısı 5 direkt tüp bebeğe gidin dedi sperm sayısı normal mi yani5,9 ml deki sperm sayısı. Toplam sperm sayısı 25,9 olan.
Ml de az olduğu için öyle söylemiş olabilir. Toplam sperm sayısı da doğal yolla hamile kalmak için çok az bir sayı. Tüp bebek tedavisine başlayacaksanız da bir süre deneyin ama eşinizin sağlıklı beslenip, sigarayı bırakması gerekir. Sonra da tüp bebek tedavisini deneyebilirsiniz. Yaşınız genç sanırım. Şansınız yüksek olur.Doktor sperm sayısı 5 direkt tüp bebeğe gidin dedi sperm sayısı normal mi yani
Tüp bebek düşünmüyoruz sigara içmiyor eşim inşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırız teşekkür ederimMl de az olduğu için öyle söylemiş olabilir. Toplam sperm sayısı da doğal yolla hamile kalmak için çok az bir sayı. Tüp bebek tedavisine başlayacaksanız da bir süre deneyin ama eşinizin sağlıklı beslenip, sigarayı bırakması gerekir. Sonra da tüp bebek tedavisini deneyebilirsiniz. Yaşınız genç sanırım. Şansınız yüksek olur.
Rica ederim. AminTüp bebek düşünmüyoruz sigara içmiyor eşim inşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırız teşekkür ederim
Çok sevindim inşallah bizim de olurCanım merhaba. Benim eşimde de sperm sorunu vardı ileri hızlı hareketli sperm sayısı 0, morfoloji 1 çıkmıştı. Biz bazı takviyeler kullandık thancs man ve maxigo adında. Bunların haricinde arısütünün spermlere çok iyi geldiğini öğrendim ve takviyelerle birlikte üç ay arısütü kullandık. Eşimin sonraki verdiği testte sperm sayısı 75 milyondan 625 milyona, ileri hızlı hareketi sperm sayısı ise sıfırdan %12 ye yükselmişti ve ben bu sonucu öğrendikten sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. 15 ay bebeğimiz olmamıştı çatlatma tedavisi vs denemiştik sonuç alamamıştık. Arısütü mutlaka denemelisin bir araştır. Bunun yanında havuç, nohut ve nar suyu sperme en iyi gelen besinler bol bol tüketsin her sabah bir havuç yesin mutlaka. Keçiboynuzu pekmezi de içirebilirsin. Biraz uğraş sonucu ben inanıyorumki kendiliğinden hamile kalabilirsin. Bize de doktorlar tüp bebek demişti çünkü bende de pcos var malesef yani sorunumuz çift taraflı ama oldu çok şükür.
İnşallah en yakın zamanda bu güzel haberi alırsınÇok sevindim inşallah bizim de olurproceive m kullanıyor şu anda yeni başladı varikosel ameliyatından önce daha kötüydü değerleri bu biraz düzelmiş hali
Çok teşekkür ederimİnşallah en yakın zamanda bu güzel haberi alırsın
Maddi olarak tüp yapamıyosanız sanırım bu sperm düşüklüğünde ücretsiz yapıyor devletTüp bebek düşünmüyoruz sigara içmiyor eşim inşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırız teşekkür ederim
Onun için belirli şartları varmış araştırdığım kadarıyla önceden 5 milyon altında rapor veriliyormuş direkt ama şimdi 2 aşılama şartı sperm 0 olursa vs diye yazanlar varMaddi olarak tüp yapamıyosanız sanırım bu sperm düşüklüğünde ücretsiz yapıyor devlet
Aşılamada denenebilir doğal yol beklemek yerine nasip kısmet tabiki Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versinOnun için belirli şartları varmış araştırdığım kadarıyla önceden 5 milyon altında rapor veriliyormuş direkt ama şimdi 2 aşılama şartı sperm 0 olursa vs diye yazanlar var
Bizim de hareketlilikte sıkıntı vardı. Keçiboynuzu özü ve sperra diye ilaç kulllandı iki ay boyunca. İşe yaradı tavsiye ederim
Rahim filminden çok korkuyorum özelde anestezili de çok yüksek geldi fiyatı 2 senedir evliyiz ameliyat öncesi ve sonrasında hiç bir ilaç tedavi vermedi ilgilenmedi doktor başka hastaneye gidip benim ısrarım üzerine ilaç önerdi doktor daha yeni başladık anlayacağınızAşılamada denenebilir doğal yol beklemek yerine nasip kısmet tabiki Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Kullandığınız keçi boyunuzu özünü başka doğal takviyeler varsa söyle misiniz eşinizin hızı için. Bir de kaçtı hızı acabaBizim de hareketlilikte sıkıntı vardı. Keçiboynuzu özü ve sperra diye ilaç kulllandı iki ay boyunca. İşe yaradı tavsiye ederim
Yüzde yirmi üçtü galiba ileri hızlı.Kullandığınız keçi boyunuzu özünü başka doğal takviyeler varsa söyle misiniz eşinizin hızı için. Bir de kaçtı hızı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?