Sperm düşüklüğü gebelik

ahshshs25373835

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
11
1
1
25
Merhaba arkadaşlar 2 senedir evliyiz 8 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu şu anki sonuçları bu şekilde doğal yoldan gebelik istiyorum bu değerlerler olur mu neler önerirsiniz nasıl düzelir yardımcı olursanız sevinirim

Tabi ki hamilelik olur ama zaman alabilir. Sayı olarak az ve morfoloji görünmüyor.

Doktor sperm sayısı 5 direkt tüp bebeğe gidin dedi sperm sayısı normal mi yani
Ml de az olduğu için öyle söylemiş olabilir. Toplam sperm sayısı da doğal yolla hamile kalmak için çok az bir sayı. Tüp bebek tedavisine başlayacaksanız da bir süre deneyin ama eşinizin sağlıklı beslenip, sigarayı bırakması gerekir. Sonra da tüp bebek tedavisini deneyebilirsiniz. Yaşınız genç sanırım. Şansınız yüksek olur.

Tüp bebek düşünmüyoruz sigara içmiyor eşim inşallah en yakın zamanda mutlu haberi alırız teşekkür ederim

Canım merhaba. Benim eşimde de sperm sorunu vardı ileri hızlı hareketli sperm sayısı 0, morfoloji 1 çıkmıştı. Biz bazı takviyeler kullandık thancs man ve maxigo adında. Bunların haricinde arısütünün spermlere çok iyi geldiğini öğrendim ve takviyelerle birlikte üç ay arısütü kullandık. Eşimin sonraki verdiği testte sperm sayısı 75 milyondan 625 milyona, ileri hızlı hareketi sperm sayısı ise sıfırdan %12 ye yükselmişti ve ben bu sonucu öğrendikten sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. 15 ay bebeğimiz olmamıştı çatlatma tedavisi vs denemiştik sonuç alamamıştık. Arısütü mutlaka denemelisin bir araştır. Bunun yanında havuç, nohut ve nar suyu sperme en iyi gelen besinler bol bol tüketsin her sabah bir havuç yesin mutlaka. Keçiboynuzu pekmezi de içirebilirsin. Biraz uğraş sonucu ben inanıyorumki kendiliğinden hamile kalabilirsin. Bize de doktorlar tüp bebek demişti çünkü bende de pcos var malesef yani sorunumuz çift taraflı ama oldu çok şükür.

Çok sevindim inşallah bizim de olur proceive m kullanıyor şu anda yeni başladı varikosel ameliyatından önce daha kötüydü değerleri bu biraz düzelmiş hali

Bizim de hareketlilikte sıkıntı vardı. Keçiboynuzu özü ve sperra diye ilaç kulllandı iki ay boyunca. İşe yaradı tavsiye ederim

Onun için belirli şartları varmış araştırdığım kadarıyla önceden 5 milyon altında rapor veriliyormuş direkt ama şimdi 2 aşılama şartı sperm 0 olursa vs diye yazanlar var
Aşılamada denenebilir doğal yol beklemek yerine nasip kısmet tabiki Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Bizim de hareketlilikte sıkıntı vardı. Keçiboynuzu özü ve sperra diye ilaç kulllandı iki ay boyunca. İşe yaradı tavsiye ederim
Kullandığınız keçi boyunuzu özünü başka doğal takviyeler varsa söyle misiniz eşinizin hızı için. Bir de kaçtı hızı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…