Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerden nereye nasıl ne şartlar da gelmesiSperm gelmesi hamileliğe engelmi acaba
a noktasından b noktasına halay ileNerden nereye nasıl ne şartlar da gelmesi![]()
Halaysa engel değildir O zaman sıkıntı yok devamkea noktasından b noktasına halay ile![]()
Neden peki ?internette öyle yazmıyor bende merak ediyordum bu durumu. Sonuçta hepsi geri geliyor mu bilmiyoruz. Ve bir tanesi yetiyor.Vücudundan sprem çıkan kişi hamile kalamaz. Bunu sordunuz herhalde![]()
yanlış anlaşılma var sanırımNeden peki ?internette öyle yazmıyor bende merak ediyordum bu durumu. Sonuçta hepsi geri geliyor mu bilmiyoruz. Ve bir tanesi yetiyor.
Evet ben öyle anladim soruyu. Sperm gelmesi yazmis çünkü.yanlış anlaşılma var sanırım
ilişkiden sonra vajinanızdan geri akmasından bahsediyorsunuz değil mi ?
Ben onu kastetmedimNeden peki ?internette öyle yazmıyor bende merak ediyordum bu durumu. Sonuçta hepsi geri geliyor mu bilmiyoruz. Ve bir tanesi yetiyor.
Ben konu sahibi bunu soruyor sandım. Yoksa nasıl oluyor ki o sperm nasil engel oluyormusBen onu kastetmedimtabiki milyonlarca sperm olduğu için sonrasında doğal olarak akması normal. O engel değil
![]()
Bence de bunu soruyor sonradan anladım.Ben konu sahibi bunu soruyor sandım. Yoksa nasıl oluyor ki o sperm nasil engel oluyormus![]()
içeride koca bir boşluk yutuyor hepsiniVajina kara delik mi ki geri gelmesin şaka mı yapıyorsunuz acaba![]()
Hayır geri gelmese milyonlarca sperm döllenmiş olması lazımiçeride koca bir boşluk yutuyor hepsini![]()
bi kere sevişsek yeter o zaman her ay kalan spermler yeniden işe yarar sürekli bir hamile kalma imkanıHayır geri gelmese milyonlarca sperm döllenmiş olması lazım![]()