• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm hareket hızı ve sperm sayısı düşük olup, hamile kalan ya da hamile kalmaya çalışanlar..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm bizim morfolojide sorun yoktu sayı ve hız düşüklüğü vardı sadece..
Ben varikoselden 1,5 ay sonra falandı sanırım hamile kaldım erken doğum yaptım 3 hafta önce.. Şu an bebeğim yanımda uyuyor Rabbim sizede nasip etsin insallah..
Benim eşime de doktor ilaç vermedi.. Biz ameliyattan sonra keçi boynuzu kürü yaptık sadece..
İnşallah canım bebişini sağlıkla büyüt inşallah

Selam kizlar bende başımdaki olayi paylasmak istedim 9aylik evliyim hamile kalamayinca esimde bende doktora gidip tedavi olduk esimde sprrm hareketsizligi ve lokasit oldugunu ogrendik gecen ay doktor lokasiti(iltihap) gidersin diye ilac verdi ayrica ek olarak da esime vitamin aldik.ilaclari kullandik iki gun oncede tekrar sperm testi yaptirdik.cok sukur lokasit de dusus oldugunu ve hareketliligin artigini gorduk.

Birde duzenli olarak keciboynuzu pekmezi ictik findik fistik badem vs kuruyemisi hergun tukettik.insallah daha da iyi olur hersey bende yavrumu kucagima alirim

Merhabalar yeni üyeyim
Uzun zamandır bütün başlıkları takip ediyorum
Bizim de çocuk yapma hikayemiz 2 yıldır sürmekte.
Malesef kadın olarak hep ben doktorlara gittim. Her doktor farklı bir şey söyledi. Hatta çapada en son laporoskopi yapılacaktı. Eşime kızdığım için gitmedim çünkü sperm testi yaptırmaya hiç yanaşmıyordu. 2 yıl sonunda ikna oldu ve beraber doktora gittik. Ben bütün tahlilllerimi yaptırdım. Hsg bile çekildim. Her şey sorunsuzdu. Hormonlarım rahmim yumurtlamam tüplerim hazır askersin dedi hatta doktorumuz:) eşimin sperm testinin sonucunu aldığımızda boşuna geçen 2 yılı anladık. Çünkü sperm sayısı hızı ve en önemlisi morfolojisi %1'di. Aynı zamanda varikosel teşhisi konuldu ameliyat oldu. Yalnız ameliyattan sonra hiçbir ilaç verilmedi eşime. Doktor sadece 3 ay sonra gelin sperm testi yapılcak tekrar dedi. Bu durumda olup eşi ilaç kullanan veya ameliyattan sonra morfolojosi düzelen var mı?
Canim benim yazdiklarini okuyunca cok sinirlendim esine.senin 2 yil boyunca verdigin cabayi hic gormedi mi ya gecen zaman geri gelmiykr iste toz konduramamis kendine.neyseki sorunu halletmissiniz esine keciboynuzu icir findik ceviz fistik yedir bol bol.gereekirse vitaminde kullansin emin ol bunlarin hicbiri bosa gitmiyor

Canim benim yazdiklarini okuyunca cok sinirlendim esine.senin 2 yil boyunca verdigin cabayi hic gormedi mi ya gecen zaman geri gelmiykr iste toz konduramamis kendine.neyseki sorunu halletmissiniz esine keciboynuzu icir findik ceviz fistik yedir bol bol.gereekirse vitaminde kullansin emin ol bunlarin hicbiri bosa gitmiyor
Evet aynı şekilde ben de çok kızdım ve zor zamanlar geçirdim. Sonucu görünce de dedim ona 2 yılımı çaldığın için affetmicem seni diye...keçiboynuzunu da içmiyor tadını sevmemiş, evicap aldım onu da düzenli içmiyor ve en önemlisi dr sigarayı kesinlikle bırakmalısın dedi hala bırakamadı içiyor. Ben de artık ilgilenmiyorum kendi çabalasın istiyorum. Ameliyatı oldu her şey düzeldi zannediyor. Dr ameliyata girmeden dedi halbuki "bakın sayı ve hızı düzeltir fakat varikosel ameliyatı morfolojiye çok etki etmez" diye. Artık ben de bıraktım olursa olur olmazsa da ben çabalamıcam çünkü yıprandım.

Evet aynı şekilde ben de çok kızdım ve zor zamanlar geçirdim. Sonucu görünce de dedim ona 2 yılımı çaldığın için affetmicem seni diye...keçiboynuzunu da içmiyor tadını sevmemiş, evicap aldım onu da düzenli içmiyor ve en önemlisi dr sigarayı kesinlikle bırakmalısın dedi hala bırakamadı içiyor. Ben de artık ilgilenmiyorum kendi çabalasın istiyorum. Ameliyatı oldu her şey düzeldi zannediyor. Dr ameliyata girmeden dedi halbuki "bakın sayı ve hızı düzeltir fakat varikosel ameliyatı morfolojiye çok etki etmez" diye. Artık ben de bıraktım olursa olur olmazsa da ben çabalamıcam çünkü yıprandım.
Senin icin bir kez daha üzüldüm simdi.aklima su soru gelmedi degil caba gostermemesinin nedeni cocuk istemiyor olmasi mi?

Back
X