Merhaba kızlar benim eşimin de hızlı hareketlilik yüzde sıfır yavaş ve yerinde hareket toplamda yüzde 15 çıkı toplam sperm 4milyon sonra öğrendikki ileri derecede varikoselmiş hemen ameliyat oldu eşim çift taraflı. 26 kasım 2015 te oldu ameliyatını 4ay bitti şuanda 5.ayın içindeyiz ameliyattan sonra. Bir daha test yaptırmadık ve hazirana kadar yani ameliyattan sonra 6.ayı bitene kadar da yaptırmama kararı aldık eşimle çünkü iniş çıkış olabilir dedi doktorumuz sayıda ve hızda nasip bakalım. Tabi bu süre zarfında ek vitaminler kullandı eşim son 1.5 aydır da hem keçiboynuzu içiyor hem de vitamin alıyor.benim bu ay yumurtlama tarihim 30 marttı regl tarihim de 11 nisan bakalım beklemedeyiz şuanda sonuç yine aynı mı olucak bu ay da yoksa çift çizgiyi görebilicekmiyiz

1 hafta daha bekliycez böyle Rabbim herşeyin hayırlısını versin sonucumu paylaşıcam inşallah sizlerle de olumlu ya da olumsuz.. olumlu sonuçları duydukça umudumuz daha bi diriliyo daha bi güçleniyor çok mutlu oluyorum burda aynı durumda olup ta hamiş haberlerini aldığımız insanlar için hepimizin hamiş haberlerini alıp mutlu edelim birbirimizi sırayla inşallah