• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm hareket hızı ve sperm sayısı düşük olup, hamile kalan ya da hamile kalmaya çalışanlar..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bikaç doktora göründü sanirim artik ticarete dönmüs bu işler ben keci boynuzu kürüyle az bi yükselmede hamile kaldim.suan keciboynuzu,evikap,l argini ve proxeed kullaniyoruz.insallah faydasini görürüz.sizinde varikoselden ameliyat olunmus gecmis olsun insallah hayirli haberler verirsiniz.siz vitamin falan kullaniyomusunuz

Bizim daha çok yeni işte bugün 3 te ameliyat oldu gece boyunca ağrı kesici antibiyotik iğneler vuruldu tansiyon Ateş ölçümü yapıldı bi iki saate doktor gelirmiş muayene yapacak uygun olursa çıkış yapılacak eve gideceğiz yani ilacı daha vermedi ama evde keçi boynuzu kürü uyguluyordum yaklaşık 5 gündür hastaneye gelince kaldı tabi..

Merhaba benım esımınde degerlerı dusuktu hareketsız %85 hareketlı %0 dı urolojıde elle muayenede varıkosel cıkmadı proxed plus verdı dr ıkı ay kullan dedı ıkı ay kullandı test yaptık degerler normale ulasmıstı cok sasırdım hıc beklemıyordum ılacın yanı sıra kecıboynuzu ozu ıcırdım esıme soguk pres kuru ıncır fındık cevız bunları yedırdım esımın degerlerı duzeldıkten sonra ben hsg cekıldım ve esım bır ay daha ılac kullandı bu surede daha ıyı olur dıye zeytınyagında bekletılmıs kuru ıncır verdım gunde bır tane ac karınına bu ay klomen kullandım ılk defa sımdı batı beklıyorum 6 aralıgı ınsallah bebegım gelmıstr bana ve ısteyem tum herkese Rabbım cok aratmadan nasıp etsın ınsallah

Tebrik ederim. Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin..

Sizin sayınız da düzeldi mi yoksa aynı mı kaldı. Bizim hem sayı hız ve canlılık sorunu var. Kaç ay proxeed içti toplamda esin. Ve sabah akşam 1tane mi?

Tebrik ederim. Rabbim sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin..

Sizin sayınız da düzeldi mi yoksa aynı mı kaldı. Bizim hem sayı hız ve canlılık sorunu var. Kaç ay proxeed içti toplamda esin. Ve sabah akşam 1tane mi?

Amin Rabbim herkese nasip etsin yukseldi degeri canim iki ay kullandiginda duzelmisti sonradan bir ay daha kullanfi sabah aksam bir tanr icti ac karnina

Rabbbim saglikla kucagina almaya nasip etsin.Bu spermciklerim sayisini artiyoda morfoloji ve hizi bitirdi bizi.

Merhaba herkese. Bizde pazartesi aldik sonuclarini, 3 milyon cikti. Hareketlikte cok az. Ben dik durmaya calisiyorum ama esim toparlanamiyor hic. Bu aksam komik bi film izliyoduk, kadin hamileym dedi diye icin icin aglamaya basladi. Kendini kapatiyor, benden uzaklasiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Tüp bebek merkezinden randevu isteginde bulundum haber beklyiorum. Kizlar cok korkuyorum bebegimiz olmicak diye, hersey tüp bebekle bitse keske. Kac kere tutmayanlari okudukca icim aciyor. Siz nasil moralinizi yüksek tutuyorsunuz

Merhaba herkese. Bizde pazartesi aldik sonuclarini, 3 milyon cikti. Hareketlikte cok az. Ben dik durmaya calisiyorum ama esim toparlanamiyor hic. Bu aksam komik bi film izliyoduk, kadin hamileym dedi diye icin icin aglamaya basladi. Kendini kapatiyor, benden uzaklasiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Tüp bebek merkezinden randevu isteginde bulundum haber beklyiorum. Kizlar cok korkuyorum bebegimiz olmicak diye, hersey tüp bebekle bitse keske. Kac kere tutmayanlari okudukca icim aciyor. Siz nasil moralinizi yüksek tutuyorsunuz

Güçlü dur canım. Burda sana çok iş düşüyor. Eşine bunun bir imtihan olduğunu ve Rabbimin kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş de. Inşallah mükafatıniz hayırlı sağlık salih bir evlat olur.. acin haberleri bir izleyin ne hayırsız evlatlar analar babalar var. Herşeyi en hayırlı zamanında dilemek lazım.

Canim gecmis olsun bence cok takilacak konu degil veya insan alisiyo galiba bu duruma en azindan ben öleyim.hayatta sagliktan baska hicbisey önemli degil sayiyi yükseltenler cok hatta hamile kalanda var.tup bebekten once dogal yoldan sayiyiyi yukseltmeye calisin sonrasinda tup yaparsiniz.

merhaba arkadaşlar.. bende sizin araniza katılıp derdimi yasadikarimi yazmak istedim
benm de esimde sayi ve hareket problemi var. 1,5 yildir cocuk icin ugrasiyoruz. olmadigini kabullenmem cok zaman aldi. esim her doktora gidelim deyisinde 1 ay daha dedim.. evde ovulasyon testi yaptim iki ay, sonrasinda klomen kullandim, asilama ve tüp bebek.. tüp bebekte hamie kalabildim allaha sükür ama 8.haftada düşük yasadim. simdi ise ikinci deneme zamanini bekliyorum. nisan ayı gibi düşünüyoruz ama allahim insallah bu bekleme sürecinde bebegimizi nasip eder insallah hepimize.

Gecmis olsun sizede zor bi durum bende iki kere düsük yasadim evleneli 5 sene oldu 3 senedir cocuk icin ugrasiyorum ama halen inat ve israrla tüp bebek olayina giremedim.bence nisana kadar biraz alternatif tiptan yararlan derim.sabir ve saglikla.

Güçlü dur canım. Burda sana çok iş düşüyor. Eşine bunun bir imtihan olduğunu ve Rabbimin kimseye taşıyamayacağı yük vermezmiş de. Inşallah mükafatıniz hayırlı sağlık salih bir evlat olur.. acin haberleri bir izleyin ne hayırsız evlatlar analar babalar var. Herşeyi en hayırlı zamanında dilemek lazım.

Insallah. Tsk ederim cnm.

Canim gecmis olsun bence cok takilacak konu degil veya insan alisiyo galiba bu duruma en azindan ben öleyim.hayatta sagliktan baska hicbisey önemli degil sayiyi yükseltenler cok hatta hamile kalanda var.tup bebekten once dogal yoldan sayiyiyi yukseltmeye calisin sonrasinda tup yaparsiniz.

Zamanin gecmesinden korkuyorum. 3 milyon riske atilmicak kdr az bence. Ya biz yükseltelim derken pat diye sifira inerse diye korkuyorum

merhaba arkadaşlar.. bende sizin araniza katılıp derdimi yasadikarimi yazmak istedim
benm de esimde sayi ve hareket problemi var. 1,5 yildir cocuk icin ugrasiyoruz. olmadigini kabullenmem cok zaman aldi. esim her doktora gidelim deyisinde 1 ay daha dedim.. evde ovulasyon testi yaptim iki ay, sonrasinda klomen kullandim, asilama ve tüp bebek.. tüp bebekte hamie kalabildim allaha sükür ama 8.haftada düşük yasadim. simdi ise ikinci deneme zamanini bekliyorum. nisan ayı gibi düşünüyoruz ama allahim insallah bu bekleme sürecinde bebegimizi nasip eder insallah hepimize.
Cok üzüldüm Allah yardimcin olsun. Sperm hizini arttirmak icin birseyler denediniz mi

Yanlis oldu pardon.tedaviye nisanda baslicaksiniz nacizane fikrim canim.hicbisey kullanmadanda düsme olasiligi var.keci boynuzu kürü kullansan bence faydasi olur zarari olmaz sonucta bitkisel bisey.tedavidede ise yarayacagini düşünüyorum.

Yanlis oldu pardon.tedaviye nisanda baslicaksiniz nacizane fikrim canim.hicbisey kullanmadanda düsme olasiligi var.keci boynuzu kürü kullansan bence faydasi olur zarari olmaz sonucta bitkisel bisey.tedavidede ise yarayacagini düşünüyorum.

Ona zaten basladik, vitaminlerinide aliyor düzenli olarak... Her aksam meyve, kuru incir tabagi yapiyorum. Cocuk diye cok fena kilo alacak bu gidisle :)

ilk defa duydum doktormu önerdi yoksa kendinizmi aldiniz.bi faydasini gördünuzmü.bide bu kuu inciri sizma zeytinyagina koyup 1 gece bekletip yediriliyo ben öle yapiyorum sizde bi arastirip deneyin isterseniz

ilk defa duydum doktormu önerdi yoksa kendinizmi aldiniz.bi faydasini gördünuzmü.bide bu kuu inciri sizma zeytinyagina koyup 1 gece bekletip yediriliyo ben öle yapiyorum sizde bi arastirip deneyin isterseniz

Evet doktorumuz önerdi. Ben yurtdisinda yasiyorum ondan duymamis olabilirsin. Kuru incir konusunu arastiricam tsk ederim cnm

Back
X