tatlım seni yanlış yönlendirmek istemem
benim eşimde sayı problemimiz ve tabiki hareket ve morfoloji sorunu var
oyuzden uzun aramalardan sonra bende bunları kullandırmaya karar verdim
bizdeki sayı sadece 100 bin
yarısı hareketsiz yarısı yerinde
ben akşamları klomenle evicap veriyorum yemekten bir saat sonra kadar
sabahları ace selenyum ve folic asit
öğlenleride arada onun zincoyu
hareketlilik için proxeed plus var sanırım
birde duydun mu bilmiyorum
bizim tembel spermler :) için bi jel var
preeseed plus kayganlaştırıcı jel
böle hareket problemindede sayı problemindede pozitif sonuç alan çok olmuş
ilişkide kullanılıyor ve spermlere hiç bir zararı yokmuş tamamen vajinal sıvıya yakın bir jelmiş ve spermlerin yumurtaya daha rahat ve yorulmadan ulaşmasını saglıyormuş
allahtan ümit kesilmez bir yumurtaya bir sperm gerekmiyor mu ? :)
cnm gerçektenmi rabbim inş.faydasını gördürür ne biliyim 2 sefer tüp bebek yaptırdım artık 3 .yü kaldıracak gücüm kuvvetim kalmdaı normal yollara bakıcaz artık çok saol cnm benim ....siz kullandınız mı yaaaa bu jeli...............:)
tatlım bende bu ilaçları bir ay kullanıp alıcam kısmetse
bu jeli kullanan bi sürü insan var bu sitede
olumlu sonuç alan nerden baksan 30-40 kişilik bir liste var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-1150.html bu sayfadan takip et istersen
evet dediğin ilaç ta bi sürü vitamin var
onuda kullanan bir çok kişide düzelme olmuş
hayırlısıyla inşallah canım
bende temmuzda yaptırmştım il denememi negatif
ikinciye gucum kalmadı
eşimde merkezleri ticarethane görüyor inancını yitirdi
çok beklemeden alırız yavrularımızı kucaklarımıza inşallah
bak sen topik açtın haaaa:jeyyar: kıssss kocana keçiboynuzu suyu içirseneŞeniz
aman iyiyim nasıl oluyum akraba günüm vardı yeni geldim canım ben eşime keçi boynuzu içirdim 1 sene çok şükür biraz düzelme oldu sen devam et nasıl yapıyorsun onu anlat belki benimki gibi değil
Canım daha çok gençsin bu kadar hırpalama kendini ya biz napalım 30'lu yaşlardayız..
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum az daha sabırlı ol canım.seni çok iyi anlyıorum bende 8 aylık evliyim ama dediğim gibi yaştan dolayı bizde telaş var!
İnşallah normal yoldan gebe kalırsın.Ama yaşını düşünerek strese çok sokma kendini bakarsın beklemediğin anda hamiş kalmışsın.
Bizde Deniz'le aynı ilaçları kullanıyoruz.Kür olarakta keçiboynuzu ve incir kürü..
ya ben bak şöle yapıyorum....
kaynamakta olan suya 5-6 tane keçiboynuzu kırıp suya atıyodum....
2 dk felan kaynatıyodum daha 20 dk dinlendikten sonra içinden keçiboynuzlarını çıkarıyodum sabah akşam içiriyodum sen nası yapıyosun?
tamam canım bende öyle yapıyordum ama artık yapmıyorum nasıl olsa doğaldan olmayacak tüptede önemli değil o kadar sperm ve hareketi var offff eski günleri hatırladım bir an
Canım daha çok gençsin bu kadar hırpalama kendini ya biz napalım 30'lu yaşlardayız..
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum az daha sabırlı ol canım.seni çok iyi anlyıorum bende 8 aylık evliyim ama dediğim gibi yaştan dolayı bizde telaş var!
İnşallah normal yoldan gebe kalırsın.Ama yaşını düşünerek strese çok sokma kendini bakarsın beklemediğin anda hamiş kalmışsın.
Bizde Deniz'le aynı ilaçları kullanıyoruz.Kür olarakta keçiboynuzu ve incir kürü..
canım merhaba incir kürünü nasıl yapıosun öğrenebilirmiyim.
kızlar bu ilaçları bende alacağım ama dr.yazmadan kullansak bir zararı olurmu acaba?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?