sperm hareketliliğin artıracak şeyler

hmm tmm cnm çok tşkr ederim bizimkinde sadece hareketlilik problemi var rabbim isteyen herkese versin inş...

hareketlilik için proxeed plus var sanırım
birde duydun mu bilmiyorum
bizim tembel spermler :) için bi jel var
preeseed plus kayganlaştırıcı jel
böle hareket problemindede sayı problemindede pozitif sonuç alan çok olmuş
ilişkide kullanılıyor ve spermlere hiç bir zararı yokmuş tamamen vajinal sıvıya yakın bir jelmiş ve spermlerin yumurtaya daha rahat ve yorulmadan ulaşmasını saglıyormuş
allahtan ümit kesilmez bir yumurtaya bir sperm gerekmiyor mu ? :)

cnm gerçektenmi rabbim inş.faydasını gördürür ne biliyim 2 sefer tüp bebek yaptırdım artık 3 .yü kaldıracak gücüm kuvvetim kalmdaı normal yollara bakıcaz artık çok saol cnm benim ....siz kullandınız mı yaaaa bu jeli...............:)

tatlım bende bu ilaçları bir ay kullanıp alıcam kısmetse
bu jeli kullanan bi sürü insan var bu sitede
olumlu sonuç alan nerden baksan 30-40 kişilik bir liste var
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar-1150.html bu sayfadan takip et istersen

evet dediğin ilaç ta bi sürü vitamin var
onuda kullanan bir çok kişide düzelme olmuş
hayırlısıyla inşallah canım
bende temmuzda yaptırmştım il denememi negatif
ikinciye gucum kalmadı
eşimde merkezleri ticarethane görüyor inancını yitirdi
çok beklemeden alırız yavrularımızı kucaklarımıza inşallah

amin cnm amin beklemekte fayda var bitanem bazen ısrarcı olduğumuzdanda rabbim belki bizi sınıyo olabilir onun için bekliycem hem benim yaşım daha çok genç 19 yaşındayım düşünsene 19 yaşında 2 sefer tüp bebek yaptırdım....
ama bu sefer bekliycem hemen tüp bebeğe kalkışmıycam rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...

bak sen topik açtın haaaa:jeyyar: kıssss kocana keçiboynuzu suyu içirseneŞeniz

bak sen topik açtın haaaa:jeyyar: kıssss kocana keçiboynuzu suyu içirseneŞeniz

aaaa cnm yaaa hoşgeldin kız içirdim kız içirmediğim şey kalmadı bari belki değişil şeyler bulursam diye açtım bu topiği sen naptın nasılsın?

aman iyiyim nasıl oluyum akraba günüm vardı yeni geldim canım ben eşime keçi boynuzu içirdim 1 sene çok şükür biraz düzelme oldu sen devam et nasıl yapıyorsun onu anlat belki benimki gibi değil

aman iyiyim nasıl oluyum akraba günüm vardı yeni geldim canım ben eşime keçi boynuzu içirdim 1 sene çok şükür biraz düzelme oldu sen devam et nasıl yapıyorsun onu anlat belki benimki gibi değil

ya ben bak şöle yapıyorum....

kaynamakta olan suya 5-6 tane keçiboynuzu kırıp suya atıyodum....
2 dk felan kaynatıyodum daha 20 dk dinlendikten sonra içinden keçiboynuzlarını çıkarıyodum sabah akşam içiriyodum sen nası yapıyosun?

Canım daha çok gençsin bu kadar hırpalama kendini ya biz napalım 30'lu yaşlardayız..
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum az daha sabırlı ol canım.seni çok iyi anlyıorum bende 8 aylık evliyim ama dediğim gibi yaştan dolayı bizde telaş var!
ınşallah normal yoldan gebe kalırsın.Ama yaşını düşünerek strese çok sokma kendini bakarsın beklemediğin anda hamiş kalmışsın.
Bizde Deniz'le aynı ilaçları kullanıyoruz.Kür olarakta keçiboynuzu ve incir kürü..

çok tşkr ederim ablacım inş. ben 1.5 yıllık evliyim rabbim inş. ummadığım hepimize birer hayırlı evlatlar versin inş..
bende incir kürünü yaptım ama eşim istemiyo onu şimdi proxeed plusu deniycez bakalım nolucak rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş...

tamam canım bende öyle yapıyordum ama artık yapmıyorum nasıl olsa doğaldan olmayacak tüptede önemli değil o kadar sperm ve hareketi var offff eski günleri hatırladım bir an

tamam canım bende öyle yapıyordum ama artık yapmıyorum nasıl olsa doğaldan olmayacak tüptede önemli değil o kadar sperm ve hareketi var offff eski günleri hatırladım bir an

neyse cnm sıkma canını rabbmin hikmeti bol inş. bizimde yüzümüz gülcek bizimkisi sabır işi inş.sabrın sonunu rabbim mükafatlandırcak hayırlısıyla....

canım merhaba incir kürünü nasıl yapıosun öğrenebilirmiyim.
kızlar bu ilaçları bende alacağım ama dr.yazmadan kullansak bir zararı olurmu acaba?:uhm:

canım merhaba incir kürünü nasıl yapıosun öğrenebilirmiyim.
kızlar bu ilaçları bende alacağım ama dr.yazmadan kullansak bir zararı olurmu acaba?:uhm:

cnm merhaba bana sormuyosun ama ben cvplıyım ben şöle yapıyodum....
bir gece önceden imciri has zeytinyağının içine koyuyodum sabahları aç karnınına yediriyodum cnm sizdeki sorun neydi acaba?
ha bide bende biraz onda tereddütlüyüm doktor kontrolündemi kullansak....

benimde eşimde sayı ve hareket sorunu var 17 milyon civarıydı sayı
bir dönem çakşır kökü suyu aldım onunla beraber evicap kullandı 25 milyon cıktı
sonraki ayda 30 gün keçiboynuzu kaynattım içirdim yine aynı zamanda evicap kullandı..35 milyona çıktı
şu anda 2 ay dışarda keçiboynuzu pekmezi adlı 2 kavanoz onu içiyor yine evicap kullanıyor.
bakalım mayısata aşılama olunca ne kadar çıkacak
ama mutlaka keçiboynuzunun faydası var buna kendim şahit oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…